Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

יש לי בעיה כביכול "מורכבת" לגבי שכן שמסוכסך איתי לגבי עיניניי חנייה.

אנחנו גרים בבתי קרקע מסביבנו עוד שכנים, לכל אחד יש חנייה פרטית וכניסה אליה בשיפוע ממדרכות הרחוב.

לא אסביר לכם יותר מידי, יש לנו 3 רכבים בבית, בגדול אני לפעמים חונה לו מול הבית (ליד מדרכה אפורה בלי שיפוע לכניסה לחניה) כי אין מקום אחר, אבל לא חוסם לו את הכניסה לחנייה הפרטית, והוא (גם עם 3 רכבים) בתמורה חונה לי מול החנייה הפרטית שלי (ליד השיפוע שדרכה אני נכנס לחניה הפרטית שלי) ומונע ממני להיכנס אליה, מה שהוא עושה זה לא חוקי.

פניתי למשטרה, והמשטרה אומרת בגדול אין שום שלט ושטח צבוע שאומר שהחנייה פרטית, אז אין פה עבירה על החוק.

אבל אומרים שאני אפנה למשטרת התנועה לתשובה סופית בעניין, כרגע אני מחכה לגשת לאחד מהנציגים שיהיה נוכח בתחנה בערב.

האם דבריו הגיוניים? יש לי חוזה של בית וחניה פרטית בטאבו, אז חסימת הכניסה לחנייה בטאבו שלי, לא מהווה עבירה על החוק, כי בעצם אותו רכב שעומד על השטח שם, השטח שם לא בטאבו שלי.

זה אחד הדברים ההזויים ביותר ששמעתי, מקווה שנציג של משטרת התנועה יהיה יותר הגיוני

מה אתם חושבים? מה עליי לעשות אולי בכדי להוכיח שאסור לו לחנות שם?

לדבר איתו כבר לא עוזר, מעבר לסכסוך בינינו, לא קיים חוק שאוסר על חסימת השטח שדרכה אני נכנס לחניית הטאבו שלי?

פורסם

תצבע את השיפוע שלך באדום לבן ,אולי הדבר ירתיע אותו ,אם לא כאשר המדרכה כבר צבועה אדום לבן פנה למשטרה והם כבר מקווה יטפלו בבעיה . (בצורה של קנס שמן)

פורסם
תצבע את השיפוע שלך באדום לבן ,אולי הדבר ירתיע אותו ,אם לא כאשר המדרכה כבר צבועה אדום לבן פנה למשטרה והם כבר מקווה יטפלו בבעיה . (בצורה של קנס שמן)

לצבוע על דעת עצמי זה לא חוקי, אמורה להיות דרך אחרת, אין איזה סעיף בתקנון או משהו?

פורסם

בגדול כניסה לחניה פרטית צריכה להיות מסומנת במעטפה ובאבני שפה אדום לבן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בגדול כניסה לחניה פרטית צריכה להיות מסומנת במעטפה ובאבני שפה אדום לבן

אוקיי, יש תקנה על זה או משהו?שאני יכול לדרוש מהעירייה שיעשו את זה פשוט?

אני מחפש איזה תקנה או משהו המורה על איסור חסימת חנייה פרטית ולא מוצא.

פורסם

לפי הוראות התקנת תמרורים מעטפה תמרור מס 820

ב. בכניסה לחצרים כגון: חצר או חניון.

בסמכות הרשות המקומית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במידה ויהיה סימון של מעטפה גם אתה לא תוכל לחנות במקום.

חסימה של רכב חונה / מניעת כניסה לחניה פרטית אינה חוקית.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

ללא קשר לחוקי התעבורה חסימה של שער הכניסה אינה חוקית ומהווה כליאת שווא. אסור גם לשים מקרר אשר יחסום את שער הכניסה.

לגבי המדרגות עצמן גם החוקיות שלהן מוטל בספק. ייתכן ועליהם להיות בתוך תחום החצר.

אני מציע, כפי שהציעו קודם לכן, לשים שני עמודים גדולים ובולטים ולצבוע אותם באדום/לבן. תעשה עבודה יפה והעירייה, אם למישהו שם יהיה אכפת, יחשבו שהם בעצמם שמו את העמודים

פורסם

אוקיי, זה שמעליי צודק, אחרי בירורים, ודיבור עם שוטר תנועה בכיר

אסור בשום אופן לחסום לי את החנייה הפרטית גם אם השטח שחונים עליו הוא לא בבעלותי, ולא משנה אם הוא כן כולא אותי בתוך החנייה שלי, או מנע ממני להיכנס אליה, פשוט אסור. ולא חייב שום סימון ושום שלט.

עצם זה שיש כניסה לחנייה צמודה שבאה עם הבית, זה מספיק.

אבל, לגבי גרירה של הרכב, גם אם קיבל קנס ועדיין לא מזיז את רכבו, גוררים את הרכב רק אם זה מהווה סכנת חיים. חבל, חוק לקוי קצת.

פורסם

לפותח השרשור- בעיה דומה אצלנו במושב, נפתרה על ידי הצבת 2 כדים גדולים ובהם שני עצים קטנים שעומדים בצדדים של הפתח כניסה, ככה גם אי אפשר לחנות שם ולחסום, גם יוצר מין אזור חנייה מוגדר וגם זה נראה אלגנטי ולא פוגע באסתטיקה.

• תוכן חדש...