Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטח שיש באפשרותו להכשיל על נורה זו. יכול להיות שמדובר בבעייה בטיחותית שבעיקבותה נידלקה הנורה והמכון לא ייקח אחריות על כך. את הנורה הוא ייראה בוודאות ברגע שהוא יירשום את הקילומטראז.

פורסם

את הקילומטראז הם בודקים בחלק ההתחלתי של המסלול. מה יעשו אחרי זה זה כבר עניין שלהם. האופציה שאני ממליץ לך עליה הוא פשוט לבדוק מדוע קפצה התקלה הנל. אם לא מדובר בתקלה משמעותית אתה יכול פשוט לאפס את הנורה ולהיכנס לטסט שהיא כבוייה. כמובן לטפל בתקלה לאחר מכן.

פורסם

האמת שששאלתי באופן עקרוני. נורה יכולה להדלק ממיליון סיבות, כולל בעיה בנורה עצמה...האם יש תקנה כלשהיא לא לאשר לרכב בכלל להכנס מלכתחילה למסלול הבדיקה? מקווה שאני ברור יותר כעת..

seat leon 1.8 20v

פורסם

למייטב ידיעתי על נורת ניהול מנוע לא מכשילים (בהנחה ובדיקת זיהום תקינה).

על נורות כרית אוויר ו ABS כן מכשילים.

פורסם

אל תיקח סיכון, כשאתה מגיע למקום בכניסה למכון תנתק מינוס של המצבר תחכה דקה או שתיים זה אמור לכבות את הנורה ואז יקח כמה זמן עד שהיא תדלק שוב, אחר כך כבר תבדוק מה היה.

בהצלחה.

פורסם

במקום לעשות ניסויים ותכסיסים מפוקפקים בניסיון לגרום לנורה להיכבות, אני הייתי ממליץ להיכנס למוסך כדי להתחבר עם סורק תקלות כדי לנסות להבין מה גרם לה לדלוק מלכתחילה. הטסט ימתין עוד יום, לא יקרה שום אסון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ביום שני האחרון ניגשתי לטסט, לראשונה בחיי לבד. כך שאיני יודע איך זה בדרך כלל.

אף אחד לא נכנס אל הרכב או הסתכל על לוח המכוונים. הבוחן שאל אותי דרך החלון כמה קילומטרז' יש במד האוץ וזהו.

יותר עניינו אותם הבדיקות האחרות כנראה.

להכנס לבדיקה בכל מקרה יתנו לך, וירשמו לך בליקויים את כל מה שיש להם על הלב. כולל את הנורה אם צריך.

למרות שאני לא חושב שיש סיבה ממשית להכשיל על זה, הרי זה לא עניין בטיחותי.

אם מועד הטסט כבר הגיע, גש לטסט ע"מ שתוכל להמשיך לנוע על הכביש.

אם יש עוד זמן, גש לתקן את התקלה, הרי בכל מקרה תעשה את זה מתישהו בקרוב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
הבוחן שאל אותי דרך החלון כמה קילומטרז' יש במד האוץ וזהו.

יותר עניינו אותם הבדיקות האחרות כנראה.

יותר חאפר מזה עוד לא ראיתי.

אבל בלי להעליב,איך הוא יודע אם אתה לא משקר?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...