Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
https://b.yad2.co.il/step1.php

בבקשה,תבחרי למעלה רק ב צד ג'.

אהבתי, יותר זול ממה שנתנו לי במשרד אפילו באותה חברה זול יותר.

האם כדאי לעשות קניה לביטוח דרך האתר? בחיים לא עשיתי את זה

תמיד למשרד הלכתי וביחד עם הפקידות סגרתי עסקה וקיבלתי את הביטוח ביד.

למישהו יש ניסיון איך זה הולך בקניה דרך האינטרנט?

פורסם

אולי מול הפקידה אפשר עוד קצת להתמקח, לא יודע , אבל קנייה באינטרנט היא בדיוק כמו קנייה בטלפון , מזין את כל הפרטים הדרושים ומפיק ביטוח ,נציגים של החברה גם חוזרים אליך לווידוא פרטים.

Miata ND2

פורסם
מה זאת אומרת בבעיה איתם?

לא משלמים לצדדים הנפגעים את מה שמגיע להם?

ל'

דוגמא פשוטה:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000774502

בלי קשר - הם מאוד זולים, אבל מצד שני הבנתי דרך חבר שעובד בתחום הביטוח שהם פחות נלחמים על תביעות, והשם הכולל שלהם לא משהו ביחס ללקוח.

אבל שוב - חשוב לציין שזה לא מנסיון אישי. אבל שמעתי את זה מספיק מאנשים קרובים.

פורסם

ביטוח ישיר הם בפירוש לא הזולים ביותר. כדאי לבדוק ולהזהר.

דווקא בתחום התביעות לא ניתקלתי אתם בבעיות, היה מהיר עינייני ויעיל.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
הגיע הזמן לבטח את הרכב שלי,

פיג'ו 306 ידנית מנוע 1600.

עד היום ביטחתי במגדל, אבל נראה שיש להם קצת אי סדר ומעט "בלאגן" בחברה

בשל השינוי של הכנסת סוכנים לחברה.

היכן אתם מבטחים \ממליצים לבטח?

האם אתם מרוצים מהשירות?

ומה המחירים +- אותם אתם משלמים?

ל'

אני מבטח דרך הסוכן שלי שדואג לעשות את הסקר מחירים בעצמו ולתת לי את המחיר שלי. ל"שומרה" יש בד"כ מחירים טובים מאוד ורוב הפוליסות של ה"חובה" הן שם. לא זוכר מה האחרונה אבל אני יכול לבדוק.

פג'ו 306 שנת 2001 1.6 אוטומטית - בסביבות 1400 חובה (לנהגים מעל גיל 30), בסביבות 600-800 צד ג' (תלוי אם אתה לוקח גרירה, ביטול השתתפות עצמית וכד').

קסארה 2003 1.6 אוטומטית - כנ"ל.

פרטנר HDI 2007, בערך 2200 חובה (מסחרית) ועוד איזה 2500-2700 מקיף.

"שירביט" לא הסכימו לבטח את הפרטנר HDI (עוד בשנת 2011) כי היו לו (אז) 255,000 ק"מ. זו פעם ראשונה שאני נתקל בחברת ביטוח שלא מבטחת רכב בגלל קילומטראז', בחיים גם לא שאלו אותי קילומטראז' של רכב בנסיבות כאלה...

ביטחתי בעבר גם ב"שירביט" כי הם הצליחו, פעם אחת, לתת לי הצעה טובה יותר מהסוכן שלי (הצעה זולה ב 500 שח על החובה והמקיף שהיה). לימים, אחרי שירדתי רק לביטוח צד ג', המחירים זהים והעדפתי לעבוד עם הסוכן שלי שאני משיג אותו תוך שניות בטלפון או במייל (אצלו גם אני עושה ביטוח דירה, משכנתא וכד').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מבטח שני רכבים חדשים יחסית אז הם מבוטחים במקיף, בד"כ אני משווה בכמה מקומות וגם אצל סוכנת ובסוף הולך על הזול.

כדאי לבדוק ביטוחים לחברי מועדון או לקבוצות כאלה ואחרות.

בעבר קיבלתי הצעה מעולה משלמה חברה לביטוח כשהיה להם הסכם עם הסתדרות המורים קיבלתי מחיר מצויין שלא היה בשום מקום אחר וביטחתי שם, כשהסתיים ההסכם ההצעה הייתה יותר מפי 2.

הייתי שנה אחת ב-9 מיליון, שירות לקוחות זוועתי, כשביקשתי את היעדר התביעות לקראת סיום תקופות הביטוח הם החליטו להתעלם ממני בגלל שהם הבינו שאני לא אמשיך להיות לקוח שלהם, מסירת הרכב שלי התעכבה ביום "בזכותם".

כרגע מבוטח באיילון עם הסכם של הסתדרות המורים, השירות בנתיים בסדר והמחירים מעולים.

• תוכן חדש...