Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לבטח את הרכב שלי,

פיג'ו 306 ידנית מנוע 1600.

עד היום ביטחתי במגדל, אבל נראה שיש להם קצת אי סדר ומעט "בלאגן" בחברה

בשל השינוי של הכנסת סוכנים לחברה.

היכן אתם מבטחים \ממליצים לבטח?

האם אתם מרוצים מהשירות?

ומה המחירים +- אותם אתם משלמים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שאלתך חסרת כל משמעות. מחירי ביטוח החובה די דומים, ותלויים במאפייני הנהגים המורשים לנהוג. לעומת זאת במחירי המקיף הפרשים גדולים מאד- וכיוון שלכל חברה הנוסחאות האקטואריות שלה ולכל מבוטח מאפיינים אישיים שונים הסוכן שנתן לי את ההצעה הנוחה ביותר לא בהכרח יתן לך את ההצעה המתאימה ביותר. המחיר תלוי החל בדגם הרכב ובמאפייני הנהגים המורשים לנהוג בו, וכלה במקום המגורים והקומה. יתכן שהשכנה שגרה שתי קומות מתחתייך או שתי קומות מעלייך, בת גילך עם עבר תעבורתי דומה לשלך, עם רכב מאותו דגם ושנתון ומבוטחת באותה חברה תשלם מחיר שונה ממך רק כיון שיותר קל (או קשה) לפרוץ לביתה.

ציינתי כבר בשרשור מקביל - לאחרונה העברתי את הביטוח שלי מהסוכן שמטפל בי כבר שנים רבות לסוכנות של יבואן הרכב, מה שחוסך לי בסביבות 2,000-2,500 ש"ח בשנה (תלוי מתי הבן הצעיר יעבור את הטסט)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
. מחירי ביטוח החובה די דומים)

שכחתי לציין, תודה שהזכרת לי,

מדובר בביטוח צד ג.

חובה הרכב מבוטח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ה-306 היא כבר קשישה למדי (האקזמפלרים החדשים ביתור הן מבציר 2001), לכן אין שום טעם לבטח אותה במקיף.

במשרד התחבורה יש לינק שמשווה ביטוח חובה (פערים של עד 200 ש"ח). ביטוח צד ג' לרכב כמו שלך לא צריך לעלות יותר מ-800 ₪. בדקי את גובה כיסוי הצד ג'.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
הגיע הזמן לבטח את הרכב שלי,

פיג'ו 306 ידנית מנוע 1600.

עד היום ביטחתי במגדל, אבל נראה שיש להם קצת אי סדר ומעט "בלאגן" בחברה

בשל השינוי של הכנסת סוכנים לחברה.

היכן אתם מבטחים \ממליצים לבטח?

האם אתם מרוצים מהשירות?

ומה המחירים +- אותם אתם משלמים?

ל'

יש אתר חדש להשוואת מחירי ביטוח

http://www.wobi.co.il/%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%A8%D7%9B%D7%91/

פורסם

תודה.

ביקרתי באתר הוא נותן 2 אפשרויות:

1. מקיף+ חובה.

2. צד ג+חובה.

ואני מעוניינת רק בצד ג מכיוון שהרכב מבוטח בחובה.

ל'

פורסם

פיג'ו 206XS שנת 2001 מבוטחת מהראשון לחודש בפיניקס (חובה + ג') דרך Wobi

חובה: 1751

מקיף: 821

עד עכשיו הייתי מבוטח בחבר אלון (איילון לאנשי קבע)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
עד לפני כחצי שנה הייתי מבטח דרך סוכן עד שקיבלתי מחיר מאוד אטרקטיבי מביטוח ישיר.

הבעיה בביטוח ישיר היא האמינות.

הם הכי זולים בוודאות - אבל במידה וקורה משהו - אתה בבעיה איתם.

פורסם

דרך חברת הביטוח שמקום העבודה שלי עובד איתה ומחזיר לי את כל הסכום :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
הבעיה בביטוח ישיר היא האמינות.

הם הכי זולים בוודאות - אבל במידה וקורה משהו - אתה בבעיה איתם.

מה זאת אומרת בבעיה איתם?

לא משלמים לצדדים הנפגעים את מה שמגיע להם?

ל'

פורסם

לנהגת השודים,

לגבי ביטוח חובה - הרי שתוכלי לבדוק מי החברה הזולה ביותר דרך מחשבון משרד האוצר ולהלן הקישור: http://car.mof.gov.il/.

יש לך אפשרות להפריד ולשלם ב-2 חברות/סוכניות שונות על החובה והמקיף, היות ולא תמיד יוכלו/ירצו לתת לך את ביטוח החובה הזול ביותר בהתאם לפרמטרים שלך וכך תוכלי עדיין לחסוך עד כ 200 ש"ח+- מהם אין חובה שתפרדי.

בהמשך לכך, יש שיוזילו את מחיר החובה הקבוע (הגבוה) שלהם אם תרכשי אצלם ביטוח מקיף (ויתכן, לא זכור לי אם בעבר עשיתי זאת, גם בבנדל עם ביטוח צד ג').

ביחס למקיף, לא רק מה שמופיע בזאפ/יד 2 הוא המחיר הנמוך ביותר או הצעה הטובה ביותר.

אם יש לך אפשרות כלשהיא להתחבר לביטוח קבוצתי (שנקרא "אגד") דרך עיריות/"חבר" כויו"ב תוכלי לקבל את המחיר הנמוך ביותר!!!.

עם זאת, המחיר המצוין לא מחייב כי תקבלי את התנאים הטובים ביותר במקיף!

אתמול רכשתי ביטוח לרכב שלי עליו רצו מחיר מטורף למדי, אך ההצעה הנמוכה משמעותית של ה"אגד" הייתה פחות מוצלחת ביחס לדברים כגון - רכב חליפי לאחר כל מקרה (תאונה/גניבה), אחוז הטוטאלוסט וכו', כאשר בסוכנות המוזלת הכל היה לאחר מספר ימים ותנאים מצטברים.. וכן דברים כגון שירות דלק ופנצ'ר חינמיים (וכן, ברור לי שאלו מגיעים במחיר הכלול) - ולכן בחרתי לשלם על הביטוח היקר והטוב יותר.

אגב, עשיתי את הביטוח ע"י בדיקת ההצעות של החברות הגדולות במשק (עמן עובדים הסוכנים) ועדיין, לאחר ההוזלה, נשארתי מקושר גם לסוכנות ממנה הייתי מרוצה - ז"א, שירות כפול והנחה, במחיר נמוך מזה של התקשרות אל מול הסוכנות בלבד.

כאמור, את שם החברה או הסוכנות לא ציינתי, אלא הסברתי את ההליך אותו תוכלי לעשות עצמאית.

אם תרצי הסברים נוספים אשמח לעזור בפרטי.

שנה טובה לך ולכל החברים :-)

• תוכן חדש...