Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שבע עשרה אלף שח על זוג פנסים? האם הפנסים עברו לפס ייצור אצל אחת מהחברות "רולקס" או "ברייטלינג" ?

כן אני יודע, עצוב מאוד.

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בדיוק בגלל דעות של אנשים כמוך, דברים לא הולכים לפי הספר.

פעלתי לפי הספר, לא ניסתי לקצר הליכים ולא משהו שדומה לזה. אני בנאדם פשוט שמנסה לממש את הזכות הבסיסית הזאת

אבל למה בעצם לא לרכוש דרך חברה שעוסקת בזה על בסיס יומי (תקרא לו מעכר או ינקלה, זה לא משנה)?

סביר להניח שחברה כזו יכולה לחסוך לך המון זמן ומסתבר שגם עצבים.

זה לגיטימי שבחור שזו הפרנסה שלו מכיר את כל הנהלים ופה ושם גם כנראה יצר קשרים אשר יכולים לזרז את האישורים.

מדוע היה נראה לך לגיטימי לפנות לעמיל מכס אך לא ל"מעכר"?

בשני המקרים הם מקלים על העבודה ומקצרים תהליכים באופן משמעותי וזאת תמורת מחיר.

האם המחיר במקרה של "מעכר" היה גבוה מידי?

אגב, יכול להיות שעם "מעכר" היית חוסך את הצורך ברכישת זוג פנסים במחיר סופר מוגזם של 17,000 ש"ח :shock: (לא העבירו תקנה חדשה על פיה גם תקינה אמריקאית מקובלת?).

אני לא מבין למה להלחם בתחנות רוח, ידוע שיבוא אישי באופן אישי זו מסימה לא קלה אשר דורשת המון עצבים וזמן.

בכל מקרה מאכל לך בהצלחה.

פורסם

אתה כותב מצויין. תודה על השיתוף. לדעתי יש בדיווח שלך ערך לעוד אנשים שחושבים על המסלול הזה.

מעניין אם מחיר הפנסים נקבע במיוחד גבוה על מנת לנצל את אלו שמייבאים אישית. לא בדקת את המחיר בחו"ל?

ממש שוק חופשי! אחר כך מתפלאים על החוצפה של המחירים שתוקעים לנו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אתה כותב מצויין. תודה על השיתוף. לדעתי יש בדיווח שלך ערך לעוד אנשים שחושבים על המסלול הזה.

מעניין אם מחיר הפנסים נקבע במיוחד גבוה על מנת לנצל את אלו שמייבאים אישית. לא בדקת את המחיר בחו"ל?

ממש שוק חופשי! אחר כך מתפלאים על החוצפה של המחירים שתוקעים לנו...

חיפשתי רבות באתרים בחול אחר פנסים לרכב המדובר שיעמדו בתקינה בארץ. מצאתי בעיקר פנסים בתקינה האמריקאית. משום שהרכב אינו פופלרי באירופה לא קיימים פנסים מפרוקייה. יצא לי להיות באמסטרדם ואפילו שם ביררתי בסוכנות של אינפיניטי לגבי הפנסים. המחיר שרצו שם על הפנסים היה כ 2000 יורו, הבעיה שלא היה אותם במלאי וזמני באמטרדם היה קצוב.

אם הם היו שולחים לי אותם בדואר היה צריך לשלם עליהם מכס ואישור ממשרד התחבורה. וגם היה את עניין החשבונית שאיני יודע אם משרד התחבורה היה מאשר את החשבונית משם.

בכל אופן ה17 אלף זה עוד אחרי הנחה של 2500 שח

פורסם

ממש "אור יקרות".

ב 17000 ש"ח אתה קונה סוזוקי אלטו יד ראשונה מרופא פרוקטולוג + פנסים עם תקינה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חבל שכך מתנהלת המדינה שלנו.

יותר חמור ממה שתיארתי לעצמי.

אבל,

לא בטוח שהמסקנה שנובעת מכל הסיפור הוא שלא כדאי לייבא רכב באופן אישי.

לדעתי האישית (שרק חודדה עוד יותר מהמקרה הזה), שעדיף לשלם עוד כמה אלפי שקלים לחברות שמתמחות בייבוא אישי.

בהצלחה בכל מקרה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
חבל שכך מתנהלת המדינה שלנו.

יותר חמור ממה שתיארתי לעצמי.

אבל,

לא בטוח שהמסקנה שנובעת מכל הסיפור הוא שלא כדאי לייבא רכב באופן אישי.

לדעתי האישית (שרק חודדה עוד יותר מהמקרה הזה), שעדיף לשלם עוד כמה אלפי שקלים לחברות שמתמחות בייבוא אישי.

בהצלחה בכל מקרה

חשוב לציין שהסוכן שרכש לי את הרכב בארה"ב הוא בחור שמתעסק שנים בייבוא אישי והוא עובד במקביל עם העמיל מכס בארץ, ההתנהלות מול משרד התחבורה חייבת להעשות על ידי מגיש הבקשה שזה אני ולא על ידי עמיל המכס. גם אם הייתי עושה את הייבוא דרך חברה אחרת "שמתמחה" בייבוא אישי הייתי עובר את אותם הבעיות בדיוק. כמו שאמרתי, הבעיה פה לדעתי היא בסוג הרכב ואני בטוח שהקשיים שמערימים עליי הם בגלל שיש הוראה מלמעלה לעשות בעיה לייבוא אינפיניטי.

דיברתי עם עוד סוכן בארץ שמתעסק שני ביבוא אישי והוא ציין בפניי שמערימים קשיים על מי שרוצה לייבא אינפיניטי מסיבה לא ברורה.

פורסם

השיטה הידועה של עובדי משרד התחבורה (ועוד כמה משרדי ממשלה מושחתים): מקבלים ערימת מסמכים ובמקום לעבור על כולה ולהשיב כי חסר א,ב,ג וכו', הם עוצרים במסמך הראשון אומרים חסר א' ורק לאחר התיקון ממשיכים בבדיקה ואז מגלים כי חסר גם מסמך ב' ושוב חוזר הניגון.

פורסם

כמה שנמאס מהשטויות של המדינה הזאת !! אין כבר כוח או סבלנות .

מעצבן אותי רק לקרוא את זה , אני מפחד לחשוב מה עובר עלייך.

תחזיק מעמד חבר ואל תוותר לזבלים האלה ! צריך ללמד אותם לקח !

Alfa romeo 147 , 1.6 , 120 hp .

פורסם

השאלה שלי כזאת, כמה עולה הרכב דרך סוכנות יבוא רכב כזאת או אחרת? זאת אומרת, האם זה שווה את כל הסבל? עצבים? ימי חופש ? שבטח לקחתה בשביל כל פעם לנסוע למשרד התחבורע.

אולי זה רק אני אבל לפעמים אני מעדיף להוסיף כמה שקלים אבל לקבל את אותו מוצר עד הבית ולא לסבול את כל הבירוקרטיה ובזבוז זמן. לא מדבר על יבוא רכב אבל חבילות, מעדיף להוסיף עוד 20 שקלים ולקבל את החבילה עד הבית ולא ללכת לדואר ולסבול שם.

פורסם
גם אם הייתי עושה את הייבוא דרך חברה אחרת "שמתמחה" בייבוא אישי הייתי עובר את אותם הבעיות בדיוק. כמו שאמרתי, הבעיה פה לדעתי היא בסוג הרכב ואני בטוח שהקשיים שמערימים עליי הם בגלל שיש הוראה מלמעלה לעשות בעיה לייבוא אינפיניטי.

דיברתי עם עוד סוכן בארץ שמתעסק שני ביבוא אישי והוא ציין בפניי שמערימים קשיים על מי שרוצה לייבא אינפיניטי מסיבה לא .

אז זהו שלא, כי גם אם תאורית הקונספירציה שלך נכונה (ואני לא טוען שלא..), אזי החברה המתמחה הייתה מוסרת לך את המידע הזה בעוד מועד והיית בוחר רכב אחר ולא אינפיניטי.

פורסם
השאלה שלי כזאת, כמה עולה הרכב דרך סוכנות יבוא רכב כזאת או אחרת? זאת אומרת, האם זה שווה את כל הסבל? עצבים? ימי חופש ? שבטח לקחתה בשביל כל פעם לנסוע למשרד התחבורע.

אולי זה רק אני אבל לפעמים אני מעדיף להוסיף כמה שקלים אבל לקבל את אותו מוצר עד הבית ולא לסבול את כל הבירוקרטיה ובזבוז זמן. לא מדבר על יבוא רכב אבל חבילות, מעדיף להוסיף עוד 20 שקלים ולקבל את החבילה עד הבית ולא ללכת לדואר ולסבול שם.

זיזו עצה מעולה, אמה מה, המחיר של הרכב הנ"ל דרך היבואן הוא 585,000 ש"ח.

אבל אני מניח שלך אין בעיה לשים את הממון שלך העיקר שהמוצר יגיע עד הבית, גם אם זה עולה עוד 20 או 200,000 ש"ח...

למה סתם להגיב?!:|

פורסם

שפרסמתי את המרצדס למכירה ו\אמרתי לקונים פוטניציאלים שהתהליך הזה סיוט ושווה כסף חשבו שאני מנסה להוריד אותם מהרצון להביא לבד רכב

כל האוכלי חינם במשרדי המדינה שעושים עבודה ולא נמדדים על פי כלום עושים לנו תמוות ואף אחד לא עושה כלום בנדון .

בכול עבודה יש מדד להצלחה ולתפוקה במשרד התחבורה מה המדד להצלחה, לטרטר אנשים ולדאוג לתחת של היבואנים כדי שהבכיר התורן שם אחר כך יצא ויתחיל לעבוד אצל אותם חברות שדאג להם בזמן שהיה הרגולטור.

מדינת קומבינה, וזה שיש "מאכערים" שמצליחים להעביר מה שהאדם הרגיל לא מצליח להעביר זה נקרא "קומבינה" לקחת "מאכר" שיעשה בשבילי תעבודה זה בסדר ,זה שמעביר מה שאני לא יצליח זה כבר סיפור אחר .

פורסם
אז זהו שלא, כי גם אם תאורית הקונספירציה שלך נכונה (ואני לא טוען שלא..), אזי החברה המתמחה הייתה מוסרת לך את המידע הזה בעוד מועד והיית בוחר רכב אחר ולא אינפיניטי.

הרי בסך הכל אם תסתכל על מה כל התהליך תשים לב שכל מה שהייתי צריך לעשות זה לקנות פנסים בתקינה הישראלית, אם מההתחלה שהגשתי את הטפסים היו חוזרים אליי בדרישה שאני שצריך לקנות את הפנסים, כל התהליך היה צריך לקחת לא יותר משבועיים.

לדעתי כל הקשיים שעושים לי זה מכוון, כנראה שיש שם מישהו שמקבל "הטבות" כאלה ואחרות מקרסו כדי להקשות על מי שמבקש לייבא אינפיניטי לארץ.

הכי כואב לי זה לראות שאנשים בארץ וגם פה בפורום מקבלים את המצב ולא מוכנים לעשות דבר. היום בתור התחלה הגשתי תלונה אצל נציב תלונות הציבור.

לגבי עדכון הטיפול בבקשתי, לאחר שהגשתי את האישור שירות מהיבואן שביקשו ממני ביום ראשון האחרון (1-9-2013) עדיין לא שינו לי שום סטטוס, אני כבר קיוויתי שעד היום יום שלישי אני אקבל את הרשיון לפני החג, אבל ככל הנראה זה לא ייקרה ואני יאלץ להמתין עד לאחר החג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...