Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהתנעה...

omriz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ח'ברה היום להפתעתי באתי להתניע את הקטנוע שלי מסוג טופ בוי 50 סמ"ק(שנת 2002)...

ופשוט הקטנוע לא התניע לי ...ניסיתי וניסית כמה פעמים וזה לא הולך...ניסיתי התנעה רגלית וחשמלית ולא הצלחתי ...

מלאתי שמן עד הסוף והבאתי מתחנת הדלק בקבוק ומלאתי דלק פול וכלום לא עוזר...

מה ניראה לכם הבעיה???הוא תמיד עובר טיפולים בזמן ואף פעם אין איתו בעיות בלי עין הרע...

מה עושים?מה ניראה לכם הבעיה?אולי פלג או מצבר?

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם

הייתי עושה את זה אם היה לי מושג מה לעשות,איפה לגעת ואיך זה נראה אבל אני מתחיל בתחום ואין לי מושג ...חשבתי שאולי מישהו מפה יעלה על הבעיה או יסביר לי מה ניתן לעשות חוץ מלגרור למוסך!!!!

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם

אתה בבעיה.

בתור התחלה פשוט בצע בדיקה פשוטה אם אין חוטים\חיבורים\צינורות משוחררים.

לאחר מכן נסה להביא חבר שמבין קצת בתחום.

אם כל זה לא עזר...למוסך :?

לפחות שם בדוק מה הם עושים ותדע לפעם הבאה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

לי זה נראה פלאג , מתי הוחלף לאחרונה הפלאג?(כמה ק"מ) לאחי היה בעייה פתאום לא הניע ולא ידענו מזה החלפנו פלאג(שהיה שרוף לגמרי וניקינו ולא עזר) והתניע ישר , רוב הסיכויים זה פלאג , לך למוסך תקנה פלאג ומפתח פלאגים לקטנוע שלך ותחליף עם מישהו מנוסה , דגם הפלאג צריך להיות רשום לך בספר נהג

פורסם

הוא ציין שעבר תטיפולים בזמן והבנתי שבמוסך , בכל אופן פלאג יכול להישרף אחרי 10 ק"מ לאחר שהחליפו אותו כתוצאה מהרבה סיבות , אצל אח שלי אחרי שהחלפנו פלאג והוא הוציא רישיון יצאנו להעביר טסט תאופנוע ואחרי 20 מטר נכבה , הפלאג נשרף והיה לי אחד משומש תקין במחסן החלפתי התניע ונסענו התברר שכתוצאה משהמנוע לא עבד כי הבעלים הקודם לא נסע איתו חודש וגם אח שלי לא נסע זמן מה ורק התניע לכמה דקות , אז בקיצור הוא אמר שזה יסתדר לבד ובאמת ככה , עם מתניעים עדיף לעשות סיבוב יותר בריא מסתם להניע במקרה של עמידה של האופנוע...

פורסם
ח'ברה היום להפתעתי באתי להתניע את הקטנוע שלי מסוג טופ בוי 50 סמ"ק(שנת 2002)...

ופשוט הקטנוע לא התניע לי ...ניסיתי וניסית כמה פעמים וזה לא הולך...ניסיתי התנעה רגלית וחשמלית ולא הצלחתי ...

מלאתי שמן עד הסוף והבאתי מתחנת הדלק בקבוק ומלאתי דלק פול וכלום לא עוזר...

מה ניראה לכם הבעיה???הוא תמיד עובר טיפולים בזמן ואף פעם אין איתו בעיות בלי עין הרע...

מה עושים?מה ניראה לכם הבעיה?אולי פלג או מצבר?

מפלגת הנקודות מוחה על ניצול המעמד העובד!

אתה יודע מה אני לא מבין אצלך?

איך זה שאתה שואל מתי הקטנוע צריך לעבור טיפולים, ומצד שני אתה טוען שהוא עובר טיפולים בזמן.

אתה סותר את עצמך בכל הודעה שיש לך פה.

פיצול אישיות?

טרול?

בכל מקרה, אפשר לצבוע בכחול ואת הדרך לים אני מניח שאתה מכיר.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...