Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגאן DCI 2007

החלפתי יוניט מפירוק, והחלפתי מעבה.

בצל הכל טוב ויפה, אבל אחרי שהרכב עומד בשמש, המזגן לא מקרר כמו שצריך, ואני מזיע :x

אולי היוניט מקולקל ולבקש להחליף יוניט?

אשמח על המלצה למקום שיצליח לזהות את הבעיה הספציפית בבאר שבע, אני כבר מרגיש בן בית במוסך הקבוע שלי :lol:

פורסם

יתכן ומדובר בחיישן ״שמש״ (סולארי) הממוקם צמוד לשמשה אמצע הדש

כמו כן כדאי לבדוק ולבצע בדיקת ביצועים במקביל לחיבור שעוני לחץ

פורסם

החליפו לי יוניט שאחראי על הפעלת המדחס.

אחר כך החלפתי גם מעבה.

בשני הפעמים בוצע מילוי וניקוז גז עם מכונה, אני מאמין שהיא גם בודקת לחצים תוך כדי (או שלא?)

לפני יומיים המזגן שוב לא קירר בנסיעה של כשעה בבינעירוני, ואז לאחר עצירה(בלי כיבוי המנוע) של 5 דקות המזגן פתאום התחיל לקרר(כבר נכנסתי לעיר).

תעלומה.

פורסם

ממליץ על "חשמל משה" בעמק שרה שנמצא קצת אחרי הצומת המרכזית, ממש מול מכון הבדיקות "אוטוטופ".

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
אשמח אם בעלי מגאן יגידו לי אם כאשר הם מכוונים מזגן ל27 מעלות, האם יוצא אוויר קר או חם?

27 ?!?!?!?! תגיד, אתה בסדר ??

לרוב, בגלל השמש, הטמפ' הממוצעת שרוב האנשים משתמשים בה היא 21~ מעלות - ע"מ להרגיש קירור טוב (במקביל לשמש הקופחת מהצדדים ומהחזית).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא מרגיש בהבדל במזגן בין 27-15 שזה הטווחים המקסימליים. כשהוא מתחיל להקפיא(מדי פעם) אז לא משנה מה אני לוחץ הקירור אותו קירור. זאת השאלה, אם אצל כולם זה ככה?

פורסם

צ'מע, כאשר המזגן לא מקרר - גש והרם מכסה תא המנוע ובדוק את הצינורות של מערכת המיזוג. אחד צריך להיום חם והשני צריך להיות קר (קר ברמה של מזיע מים עקב הלחות הגבוהה).

אם הנ"ל מתרחש, סימן שיש בעיה בפיקוד של מערכת בקרת האקלים.

ייתכן וחיישן מזייף אות חיבור לא תקין משבשים את קריאת הטמפרטורה ***או*** שהתריס המווסת בין החום לקור לא מתפקד כראוי. כמובן שיכולות להיות תקלות גם במערכת בקרת האקלים עצמה (מוח פיקוד) או כל דבר אחר, אבל כדאי לבצע כמה בדיקות בסיסיות עד שמגיעים למקור הבעיה.

ניסית לחפש מידע באינטרנט אודות התקלה הזו בדגם הספציפי הזה (בשנת היצור הזו) ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא ניסיתי לחפש מידע באינטרנט :oops:

אני חושד שאולי היוניט שהחליפו לי(מפירוק) תקול, או שבאמת בקרת האקלים אצלי מקרטעת.

• תוכן חדש...