Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SERVICE DUE. רנו מגאן 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רנו מגאן 2 שקניתי מושמשת לפני חצי שנה, ואתמול נדלקה לי הנורה שאומרת שצריך ללכת למוסך עם הכיתוב "SERVICE DUE". קראתי על זה באינטרנט ואיפסתי את האזהרה, ועכשיו הוא סופר מההתחלה 30,000 ק"מ עד ההתראה הבאה.

אבל מה זה בכלל אותו "שרות" שכביול אמורים לעשות כל 30,000 ק"מ? עשיתי טיפול 10,000 ישר אחרי שקניתי את האוטו (לא עברה מאז שנה או 10,000 ק"מ) - אז אין שום טיפול שאני אמור לעשות, נכון? (בהנחה שהבעלים הקודמים לא שיקר לי ושאכן רצועת טיימינג הוחלפה לאחרונה).

תודה על העזרה!

עופר

פורסם

לפי הוראות יצרן הרכב אמור לעבור טיפול תקופתי כל 30.000 ק"מ ולכן לאחר איפוס מונה טיפול מתחיל לספור מחדש 30.000 אחורה.

זו תזכורת להגיע למוסך לטיפול תקופתי שגרתי, והיא לא מתיחסית לסוג טיפול מסויים.

כשעשו לך טיפול, לא איפסו את המנונה.

פורסם

גם מוסך כללי ולא מורשה יבואן שמכיר את הרכב ומכבד את עצמו אמור לאפס את מונה השרות לאחר ביצוע טיפול.

לפעמים קורים מצבים, כשלקוח עושה טיפול לרכב, לא מאפסים מונה השרות ושבוע-שבועיים אחרי הטיפול נדלקת הנורה הזו.

זה נותן הרגשה מאוד לא נעימה ללקוח (שלא הכי מבין), והוא עוד עלול לחשוב שהטיפול לא בוצע.

פורסם

אכן הטיפול היה לא במוסך מורשה.

מה שמוזר לי זה שהיצרן כביכול ממליץ לעשות טיפול תקופתי כל 30,000 ק"מ ולא כל 10,000...

פורסם
אכן הטיפול היה לא במוסך מורשה.

מה שמוזר לי זה שהיצרן כביכול ממליץ לעשות טיפול תקופתי כל 30,000 ק"מ ולא כל 10,000...

למה מוזר?

לי מוזר שאתה מחכה שמחשב הרכב ידע שעשו טיפול בלי שמעדכנים אותו. אם תקפיד על טיפולים לפי הנחיות ומירווחי היצרן - תהנה מהרכב.

תתעדכן קצת במה שקורה בשנים האחרונות עם אחזקת רכב. זה קיים כבר הרבה שנים, ומנסיוני עובד היטב, כמובן לפי תחזוקת הרכב והרגלי הנסיעה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...