Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעשיתי פוליש לרכב, שמתי לב שבמקום אחד נהיו כתמים שלא הצלחתי להוריד אותם.

ניסיתי לשפשף את המקום עם ומטלית וקצת חומר פוליש וזה לא הזיז לכתמים האלה.

אני בטוח שזה לא כתם שהרס את הצבע וניתן להסיר אותו

עוד לא ניסיתי לעבור עליו שוב עם מכונת הפוליש

אני אנסה מאוחר יותר ואולי זה ירד

פשוט בשביל להגיע עם המכונה עד לרכב אני צריך לחבר כבל מאריך 50 מטר עם המתקן שלו לשקע שנמצא אצלי בחצר

להעביר אותו מעל הגדר ולמשוך אותו עד לחניה שלי על הכביש, וזה קצת לא נוח לעשות את זה כל פעם שצריך משהו קטן

חשבתי אולי פלסטלינה תתאים להוריד את הכתם הזה.

ובכלל טוב שיהיה לי דבר כזה זמין, זה חוסך מימני להוציא כל פעם את מכונת הפוליש.

מעולם לא השתמשתי בפלסטלינה, והבנתי שיש סיני בזול שעושה את העבודה.

מישהו הזמין מאיביי פלסטלינה זולה שבאמת עזרה לו להוריד כתמים שלא ירדו בשום דרך אחרת?

mknzvmzdoqx3.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
"הכתמים" האלה נראים לא טוב...עם איזו מכונה עבדת? DA או פולישר סיבובי פשוט?

DA

אני חושב שזה כתמים אני עכשיו בידיק יעבור שם עם המכונה לראות אם זה יורד

פורסם

אל תיגע כי תקלקל עוד יותר.

שים לב שבחלק העליון של הכתמים ישנו פס שצמוד לכפל בפח, הפס הזה נוצר בוודאות משריפה הלקה או מקילופה, שאר הכתמים נראים בדיוק אותו הדבר.

קח את הרכב לבעל מקצוע, למזלך התאמנת על רכב ישן.

פורסם

טוב חברה לא עניתי עד עכשיו כי בזמן שהוצאתי את הכבל מאריך ועשיתי שוב פוליש על אותו אזור, הכתם נעלם למזלי.

ולצערי נהיה קצר עם המאריך של החשמל, שהכבל של המכונה לא ממש התאים לו, כי המאריך שלי דפוק יש לו שקע של ליפני 20 שנה.

ושניסיתי להוציא את הכבל בקצת כוח ונידנודים יצא לי כל השקע מהמתקן של המאריך, והוא התפרק ונשבר ותוך כדי היה קצר:|

למזלי הקצר לא הרס לא את המכונה ולא את המאריך, אבל המאריך נשבר.

בזמן הזה חזרתי להום סנטר לממש את האחריות, ושם לא ממש באו לקראתי, האחראית אמרה לי שאין אחריות על המוצר!

אמרתי איך יכול להיות? עוד לא עברה שנה, אני מבקש שתתפלי בעניין, והיא שוב אין לי מה לעשות עם זה כי אין אחריות על המוצר.

אמרתי לה אז אל תתני לי זיכוי, ואל תחליפי לי את זה, תשלחו את זה לפחות לתיקון, אז היא אמרה בסדר תן לי לברר

בודקת מה אפשר לעשות, וחוזרת אלי עם תשובה אין אי אפשר לעשות כלום.

כבר קיבלתי עצבים, אמרתי לה אז אני רוצה לדבר עם מנהל, אמרה לי בסדר תמתין...

מחכה, ואז היא מדברת עם מנהל אחרי איזה 3 דקות, בסדר תביא את המוצר ניתן לך זיכוי (אני :-D)

עוד לא קניתי מאריך חדש כי משום מה יש להם רק 40 מטר, והוא עולה יותר יקר מ 50 מטר שהיה לי, בנתיים שמרתי את הזיכוי

פורסם

אני לא רוצה להגיד אמרתי לך אבל היי אמרתי לך.

אני מבין שלא קראת ואתה לא קורא את המדריך המלא לשמירה על צבע הרכב בפנאטיות, מתוך המדריך (שבימים אלה אני עמל על חידושו)

: מניסיון, פוליש לצבע מתקלף (דהוי) או שרוף רק יזיק לו. למראית עין זה מטשטש טיפה את הנזק אך לאחר מספר ימים הצבע ממשיך לדהות/להתקלף/להתפוצץ באופן חמור יותר.

במקרה כזה מומלץ לגשת לפחח רכב כדי לקבל ייעוץ.

בעצם מה שעשית זה לחשוף שכבה חדשה של צבע (לא לכה כמו פוליש נכון) שנראה יותר טוב אבל עוד כמה ימים הוא הולך לחזור לאותו מצב (כי אין את הלכה שתגן עליו).

אני עכשיו מה שיכול לעזור לך זה ספרי לכה לרכב (לפני כדאי לשקול לעשות פוליש עדין מאוד מאוד).

בהצלחה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אז לסיכום, מה היה הכתם הזה? :shock:

אני חושב שזה בגלל ה Meguiar's Gold Paste Wax שעשיתי בסיום הפוליש, אומנם ניגבתי אחריזה את כל האוטו והשכבה של החומר ירדה.

אולי לא ניגבתי 100 אחוז את כל האוטו כך שהחומר נשאר במקום והתיבש חזק עד כדי כך שיצר מין כתם כזה.

מתי שניסיתי לשפשף את הכתם עם האצבע לאחר קצת פוליש, ראיתי שהוא נמרח כזה, ורק אחרי פוליש וניגוב עם מטלית הוא ירד.

פורסם
אני לא רוצה להגיד אמרתי לך אבל היי אמרתי לך.

אני מבין שלא קראת ואתה לא קורא את המדריך המלא לשמירה על צבע הרכב בפנאטיות, מתוך המדריך (שבימים אלה אני עמל על חידושו)

בעצם מה שעשית זה לחשוף שכבה חדשה של צבע (לא לכה כמו פוליש נכון) שנראה יותר טוב אבל עוד כמה ימים הוא הולך לחזור לאותו מצב (כי אין את הלכה שתגן עליו).

אני עכשיו מה שיכול לעזור לך זה ספרי לכה לרכב (לפני כדאי לשקול לעשות פוליש עדין מאוד מאוד).

בהצלחה.

טוב אז אחרי ההודעה שלך אולי תקרא את ההודעות האחרונות? הפוליש שעשיתי יצא מצויין, והביא לתוצאות יפות.

כן השתמשתי בחומר הגנה בסוף, אולי לא עקבתה אחרי הדיון שלי כי עשיתי את כל השלבים כמו שצריך.

והינה מסתבר שהכתם זה לקה יבשה.

פורסם
רק המכונה יודעת :?

חח המכונה ובעל המכונה.

מכונה מדהימה ד''א

היום גם שחזרתי להשתמש איתה, הרגשתי את האיכות עבודה שלה, איך שהספוג מתסובב לו בכזאת קלות ונוחות על הפח של הרכב

בלי קפיצות, בלי רעידות, בלי מאמץ בכלל, מרוצה מימנה מאוד.

• תוכן חדש...