Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

rupni זה בסדר אתה לא חייב להגיב, אולי אתה חושב שאני רק עושה טעויות, אבל עד עכשיו עם כל החוסר נסיון שלי הלך לי לא רע בכלל.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אני לא מגיב כי אין מה להגיב, אולי זה באמת ווקס, ניסת קודם להוריד את זה עם מטלית מיקרופייבר ? (ותעשה לי טובה אל תגיד לי שאין לך), אם זה באמת ווקס והורדת אותו עם הפוליש אני ממליץ לך ליישם שוב פעם ווקס ולא להשאיר את הרכב בלי הגנה.

אני חושב שעשית טעות בזה שלא למדת מספיק את הנושא לפני שהתחלת לעשות צעדים משמעותיים כ"כ (המזל הוא שהרכב לא היה במצב ומזהיר וגם ככה הרכב מיועד לצביעה אז זאת חצי נחמה.

אם לא יישמת ווקס נדע בעוד כמה ימים לפי מצב הצבע האם זה היה ווקס או לכה שנשרפה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני לא מגיב כי אין מה להגיב, אולי זה באמת ווקס, ניסת קודם להוריד את זה עם מטלית מיקרופייבר ? (ותעשה לי טובה אל תגיד לי שאין לך), אם זה באמת ווקס והורדת אותו עם הפוליש אני ממליץ לך ליישם שוב פעם ווקס ולא להשאיר את הרכב בלי הגנה.

אני חושב שעשית טעות בזה שלא למדת מספיק את הנושא לפני שהתחלת לעשות צעדים משמעותיים כ"כ (המזל הוא שהרכב לא היה במצב ומזהיר וגם ככה הרכב מיועד לצביעה אז זאת חצי נחמה.

אם לא יישמת ווקס נדע בעוד כמה ימים לפי מצב הצבע האם זה היה ווקס או לכה שנשרפה.

כמו שאמרתי כבר ניסתי ליפני זה להוריד את הכתמים האלה עם מטלית.

ולאחר הפוליש הגס, והפוליש המבריק, מרחתי חומר מגן, וניגבתי עם מטלית נקיה לאחר כל שלב.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תוכן חדש...