Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיווק דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מחפש מישהו שהיה ברשותו רכב כזה או שיש לו הונדה דיזל .

יש לי מספר שאלות טכניות בנושא הרכב .

אנא שלחו לי הודעה בפרטי ואחזור אליכם .

תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור .

דויד

פורסם

שלום.

דגם נדיר בארץ ולא הרבה אנשים מכירים אותו.

תשאל את השאלות כאן.

זה כל הרעיון של פורומים קהילתיים - כולם רואים את השאלות והתשובות.

פורסם

גם אם מישהו נסע על רכב כזה בחו"ל . זה גם טוב (-:

אני רוצה לדעת על התאוצה של הרכב ,

לא מה שהיבואן מצהיר אלא תאוצה בכלל מעמידה במקום .

האם זה התחלה עצלה או שהרכב ישר משתחרר ?

פורסם

אכן, 2.2 140 כ"ס.

אמור להיות מאוד מאוד חזק וזריז, כמו כל טורבו דיזל ידני עם מנוע גדול.

גם בתחילת נסיעה, בסל"ד נמוך ועוד לפני שהטורבו מתחיל להיות אפקטיבי, מנוע בנפח כזה אמור להאיץ את האוטו בקלות ובמהירות.

פורסם

לא נהגתי על הדגם הזה, אבל מנוע דיזל 2200 סמ"ק אמור להאיץ רכב יחסית לא גדול ולא כבד ממצב עמידה בהילוך ראשון-שני גם ב 1200 סל"ד, ללא הרגשה מיוחדת של כבדות או איטיות.

פורסם

מדובר במנוע מואד נדיר בארץ כי בזמנו סיוויק עם מנוע הזה עלה חדש לרכישה כ 220,000 ש"ח וזה היה מחיר חסר פרופורציה לרכב זה.

אני די בספק שתמצא מישהו שהיה לו רכב זה בארץ לשם השוואה או המלצה מניסיון.

אבל לפי נתוני מנוע אמור למשוך בכל סל"ד במיוחד בשילוב של גיר ידני מצויין עם 6 הילוכים.

הדגם היה מאוד פופולארי בבריטניה, יש המון פורומים בריטים ששם תוכל למצוא לדעתי את כל התשובות לשאלות, חיפוש קצר בגוגל וזהו.

• תוכן חדש...