Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצב הרכב זקוק לטיפול קוסמטי קפדני.

מגוון שריטות סווירלים והולוגרמות:

8e3eruva.jpg

u7equ8ub.jpg

פגיעות קטנות;

ג׳אנטים שפגשו הרבה את המדרכה:

are6etuz.jpg

כתמים על כסאות ודיפוני עור וריפוד הגג:

8yjaza2u.jpgseva7ube.jpg

נקודות לבנות על חלקי הפלסטיק של החלונות :

a5ategap.jpg

המטרה כמובן לנקות לתקן ולסדר כל מה שצריך.

אשמח לשמוע מה עליי לעשות?

פורסם

מצרף עוד תמונות של צבע מרקם תפוזי ולכלוך בריפוד הגג נראה כמו לק.

ubu3y9y8.jpg

ehy9yre8.jpgyhepuju6.jpg

פלסטיק דהוי:

qysy5u5e.jpg

לכלוך מוזר בריפוד תא המטען:

ymeruby4.jpg

מדובר בבחורה מבוגרת שנקיון ואסטטיקת הרכב לא עניינו אותה כנראה.

עצות?

פורסם

אוקיי, אולי העמסתי יותר מידיי ולא הייתי ברור.

אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא חומר ניקוי/תרופתסבתא לטיפול בריפוד גג בפנים הרכב המסוגל להוריד כתמי לק,

וחומר לניקוי עור מצבע (תכלת בתמונות) לא ברור מה מקור הצבע.

לגבי מרקם תפוזי הבנתי שיש צורך בסדר הפעולות הבאות:

1. ניקוי יסודי וייבוש

2. פלסטלינה

3. שלייף סבון להורדת שכבת לכה - מיושם בצורה ידנית

4. פוליש- מומלץ במכונה

5. אוטם צבע- שכבה שניה אחרי 12 שעות

6. ווקס

אשמח לעזרה לגבי חידוש הג׳אנטים שמעתי וראיתי סרטונים מפורמים של חול שזה אפשרי.

אשמח גם לטיפ כיצד להוריד את הנק׳ הלבנות מהפלסטיק ששיך לחלון. (האם אציטון? או טינר?)

כמו כן, המלצה לתכשיר איכותי לניקוי ולהשבת הרכות והחיים של העור.

ואחרון חביב, ברשותכם המלצה חמה לתחליב להחזרת הצבע והחיים של פלסטיקת פנים הרכב ( כגון דשבורד וכו).

אשמח לכל טיפ שיעזור לי להתקדם ולהביא את הרכב למצב חדש ככל הניתן (:

גילעד.

פורסם

פוליש פלסטלינה אוטם...

התמונה הראשונה של הג׳אנט זה בלתי הפיך התמונה השנייה לנסות להוריד מה שאפשר עם פוליש גס.

נראה שיש עבודת פוליש לא קלה, בהצלחה

אציין שאין בדבריי פתרונות למרקם התפוזי שתילמת

Miata ND2

פורסם

נשמע שאתה צריך דיטיילר .

מאוד התרשמתי מpdr plus שהכרתי לאחרונה ויש כמובן את אלטר המקצוען, כנל steamme, כל אלו הם אנשים שיש ברשותם סדנאות מאובזרות בכל הציוד הרלוונטי.

בנוסף יש חברי פורום שאולי יוכלו לעזור לך תמורת סכום נמוך יותר.

אם יש לך זמן ורצון תוכל לשפר את המצב לבדך אם כי פוליש מקצועי לא תוכל לעשות בצורה רצינית.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

בהחלט נראה שיש צורך בדיטיילר אבל לא נראה שהמצב כזה גרוע, אני מאמין שאפילו (לא שהם רעים) מישהו מהפורום יוכל לתת לך מענה הולם (גם בנושא הפנים).

מהתמונות נראה שגם על החלון יש נקודות לבנות, הלק נראה לי כמו דם (אני לא רואה אף אחד מהם מגיעים לשם אבל לך תדע) והלכלוך המוזר בתא המטען נראה כמו ביצה.

תתחדש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

דווקא לגביי הג'אנט אולי אפשר לנסות לנקות אותו היטב, לשייף אותו בעדינות ולצבוע בצבע שמיועד לגאנטים של יעקובי ולאחר מכן לרסס לכה (השתמשתי איתו לטאסות והתוצאות מדהימות כפי שבעבר העליתי אז לגביי הג'אנט אולי כן שווה לנסות לחדש אותו

פורסם
פוליש פלסטלינה אוטם...

תודה שתיקנת!!

נשמע שאתה צריך דיטיילר .

מאוד התרשמתי מpdr plus שהכרתי לאחרונה ויש כמובן את אלטר המקצוען, כנל steamme, כל אלו הם אנשים שיש ברשותם סדנאות מאובזרות בכל הציוד הרלוונטי.

בנוסף יש חברי פורום שאולי יוכלו לעזור לך תמורת סכום נמוך יותר.

אם יש לך זמן ורצון תוכל לשפר את המצב לבדך אם כי פוליש מקצועי לא תוכל לעשות בצורה רצינית.

ידוע במקרה מהו טווח המחירים הסביר לטיפול שכזה, איך אוכל לדעת אם ההצעה שאקבל היא מציאותית ולא מוגזמת או לחילופין אטרקטיבית? מה אומר המחירון הנורמאלי +סטייה של היקרנים מביניהם, האם טיפול כזה נע בין 500-1000 או 1000-1500 או 1500-2000 או 2000+ :shock: ?

אני מאוד הייתי שמח לעשות לבדי כיוון שיש לי המון סבלנות לרכב שלי, אך אין לי הציוד הנדרש והחומרים. לדעתי אולי כדאי למצוא מישהו טוב ואז לבצע שימור בבית.

בהחלט נראה שיש צורך בדיטיילר אבל לא נראה שהמצב כזה גרוע, אני מאמין שאפילו (לא שהם רעים) מישהו מהפורום יוכל לתת לך מענה הולם (גם בנושא הפנים).

מהתמונות נראה שגם על החלון יש נקודות לבנות, הלק נראה לי כמו דם (אני לא רואה אף אחד מהם מגיעים לשם אבל לך תדע) והלכלוך המוזר בתא המטען נראה כמו ביצה.

תתחדש.

תודה רבה, המלצות למישהו ספציפי שאתה מכיר ויודע ?

דווקא לגביי הג'אנט אולי אפשר לנסות לנקות אותו היטב, לשייף אותו בעדינות ולצבוע בצבע שמיועד לגאנטים של יעקובי ולאחר מכן לרסס לכה (השתמשתי איתו לטאסות והתוצאות מדהימות כפי שבעבר העליתי אז לגביי הג'אנט אולי כן שווה לנסות לחדש אותו

אני מניח שזה יהיה חלק מרשימת המטלות של הדיטיילר שיטפל לי ברכב :wink:

אני מהצפון, אם ידוע על מישהו טוב ... בבקשה..

פורסם

עדכונים:

רכשתי מספר מוצרים , ביניהם טרטל F21 לפלסטיקים וטרטל פלטיניום לחידוש וניקוי עור.

רשמים: לגבי ה F21 אין לי עדיין מושג איך איך יגיב לחום השמש ואיזה מראה הוא יקבל. המריחה בוצעה בלילה ועדיין לא הייתי ברכב. אעדכן בהמשך.

לגבי הפלטיניום, התכשיר פשוט הוריד לי את הכתמים. כולם! תחילה מרחתי על הריפוד העברתי וויש , ולא קרה כלום.

אז לקחתי עם האצבע ישירות על הכתמים (הכחול והלבן שבתמונות והיו עוד כמה שלא צילמתי) ביצעתי אפקט של מכונת פוליש (צורה סיבובית) והנחתי לעבוד כ 2-3 דק'. לאחר מכן ניגוב עם מטלית מיקרופייבר בצורה סיבובית גם כן, וירד הכל.

נשאר לי רק למצוא חומר ניקוי טוב לריפוד הגג על מנת להוריד סימנים ולכלוך. המלצות?

• תוכן חדש...