Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת\הגברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים, יש לי Citroen Xsara 2003, חמישה דלתות.

המערכת + 2 הרמקולים הקידמיים הם המובנים ברכב. וכמובן שהם באיכות בלתי נסבלת.

תמונה של המערכת:

srv2.jpg.co.il/5/5217132c5bb4a.jpg

אני ישאל מספר שאלות ואני ישמח לקבל עזרה, מצאתי את עצמי בחודשים האחרונים מסטכל בהמון שאלות של אנשים שמקבלים תשובות שונות וככל שאני נובר בעניין יותר כך אני מתבלבל יותר. אז החלטתי לנסות לרכז שאלות שמתאימות אלי באופן אישי.

אני מאוד אשמח אם אצליח לקבל תשובות.. אז קודם כל המון תודה .

1. המערכת הבסיסית שלי, אני לא בטוח שהיא בגודל סטנדרטית. יש למישהו מושג?

2. מעל המערכת שלי יש מסך תצוגה שמוזן בו תאריך שעה והוא מציג את שמות השירים, אני מאמין שהוא לא יהיה רלוונטי לאחר שאני יחליף מערכת נכון? (אני מתכוון שהוא לא יתפקד). אני מאמין שגם יהיה יקר לחבר את הבקר שליטה מההגה למערכת החדשה?

3. לאחי בעברו היה מערכת ממש סבבה באוטו (לפי הזכור לי) ונשאר ממנה המגבר (רשום שהוא 800 ואט):

srv1.jpg.co.il/5/5217132c64dad.jpg

srv2.jpg.co.il/2/5217132c612e3.jpg

srv2.jpg.co.il/3/5217132c5e8b4.jpg

מומלץ לי בתור התחלה להשתמש בו ?

4. אם אני מתקצב את ההשקעה ב2000 (אני חושב שאני ואבא שלי יכולים להרכיב את המערכת לבד) מה ההיתם ממליצים לכלול במערכת? אני לא יודע אם בעתיד אני ישקיע סכום נוסף וישדרג.... נ.ב אם המערכת\ יחידת הראש לא תכלול אפשרות להשמיע דיסק - לא נורא אם יש לי מגבר אני חושב שאני ישקיע את הכסף על רמקולים קדמיים, מערכת אני לא יודע אם בתקציב הזה אני יכול במ להשקיע ברמקולים טובים עם טוויטר וסאב או בקומופננטים...

5. אני מאמין שמומלץ להחליף את הכבלים ... המלצות ? הכוונה?

המון המון תודה לעוזרים ושיהיה לכולנו שבת שלום

מקווה שסיפקתי את כל המידע הרלוונטי.

פורסם
השנייה טובה מאוד

לא הבנתי על מה אתה מדבר... הצגתי את המערכת הבסיסית שיש לי באוטו והמגבר (3 תמונות של אותו מגבר מזוויות שונות)

פורסם

כדאי להסתבך כמה שפחות עם הנושא (בכל זאת זה צעד ראשון שלי לתחום)

ניראה לי שאני יוותר על סאב וטוויטרים, יחבר את המגבר שיש לי ויקנה קומפננטים ויחידת ראש.

אשמח להמלצות על קומפוננטים ורמקולים קידמיים.

איזה קומפוננטים כדאי לי לבחור שיתאימו למגבר?

• תוכן חדש...