Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפושים ארוכים בארה"ב, בעיקר אחרי מי שיביא לי את המחשב קניתי את זה:

Acer 15.6" V5-571P-6657

החנות מעלה ומורידה את המחיר, קניתי ב 500 $ ועוד כמה דולרים למיסים של ניו ג'רסי.

מסך מגע 15.6, i5, 6gb ב 1900 שח.

חוויה שונה לגמרי לעבוד עם מחשב עם מסך מגע.

שונה לגמרי מכול מחשב שהיה לי מאז הפנטיום אחד שהיה לי.

לדוגמא : עוד אין לי מקלדת בעברית אז יש מקלדת על המסך, עכבר חיצוני בטוח לא צריך.

עכשיו הבעיה : windows 8 ?

מה עושים עם זה?

כפתור start ישר התקנתי אבל שפותחים אפליקציות, סקייפ וכול השאר. איך סוגרים אותם?

המסך לא יעבוד עם window 7 אז אל תחשבו על זה וחוץ מזה יש לי מערכת הפעלה עם רישיון אז צריך ליהנות מהיתרונות

אייל

פורסם

גוררים אותן מלמעלה למטה.

אולי במקום להתלונן תטרח לראות מדריך או 2 כדי להבין אזכרה איך להשתמש במערכת במקום ישר להתקין כפתור התחל?

אם אתה רוצה לעבוד עם עכבר מקלדת - מילא , אחרת לפחות נסה ללמוד איך עובדים עם זה לפני שאתה מסב את זה לחלונות רגיל שלא ממש מותאמת למסכי מגע (ויש לזה הרבה משמעות בשימושיות)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שאלתי כי אני רוצה ללמוד.

אחרי שהצלחתי לסגור זה יותר נוח לעבוד.

הקטע של כפתור ההתחל הוא שאם אפשר לעשות את זה שהכול נמצא איפה שאנחנו רגילים אז למה לא

עכשיו יש לי מקלדת בעברית

אייל

פורסם

WIN8 דורש שינוי מחשבתי, בדומה למעבר מטלפון נייד רגיל לסמארטפון. זה שאתה רגיל למשהו לא אומר שהוא אופטימלי או שחייב להישאר כך. אני אישית מרגיש שה-8 הרבה יותר אינטואיטיבית מכל הגרסאות הקודמות, הכל נמצא בדיוק איפה שהייתי מחפש באופן טבעי ובסה"כ מייקרוסופט ישרה קו עם העולם הסלולרי כפי שהייתה צריכה לעשות מזמן.

לשאלתך - תוכנות בעקרון אין צורך לסגור, הן רצות ברקע "על אש קטנה" בדיוק כמו באנדרואיד או iOS. אם בכ"ז תרצה לסגור תוכנה (בשביל לחסוך במשאבים או כדי שאמא שלך לא תראה שאתה זמין בסקייפ) אפשר לעשות זאת ע"י שילוב המקשים Alt+F4.

אין צורך בכפתור התחל כי התפריט המקוצר תמיד זמין. גרור את הסמן לפינה השמאלית עליונה של המסך ותראה אותו קופץ מצד שמאל. מתפריט זה אפשר לבצע את רוב הפונקציות החשובות, כולל יציאה למסך הראשי שכולל קיצורי דרך לתכנות המותקנות.

אם יש שאלות נוספות - שאל, או פשוט קרא את אחד המדריכים הרלוונטיים כפי שהומלץ כאן קודם.

בהצלחה.

פורסם

לומד אותו לאט, מצאתי במקרה את הרשימה של כול התוכנות שמותקנות.

המחשב נראה רגיל לגמרי עם המסך מקובע אבל אפשר לגעת בו, עם המקלדת הרגילה אפשר לכתוב יותר מהר אבל אם לא ממהרים אין ממש שימוש למקלדת כי יש עוד אחת על המסך

אייל

• תוכן חדש...