Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בזמן התנעה (פוקוס 2006)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפוקוס שלי (שנת 2006) ההתנעה לאחרונה מלווה ב"שיעול" - כלומר בסיבוב מתג ההצתה מתחילים לשמוע את הסטרטר, אבל אז יש הפסקה של שבריר שניה, והמנוע מניע.

הייתי מניח שמדובר בבעיית מצבר, אבל התופעה המוזרה היא שלהתנעה מתלווה גם הבהוב של האורות הקדמיים, גם כאשר מתג האורות כבוי.

למישהו יש רעיון לגבי מקור הבעיה? תודה!

הסטוריה מוטורית: סיטרואן דיאן 6 >> דיהטסו קורה >> סיטרואן AX GT >> פורד פוקוס >> פיג'ו 406 >> פורד פוקוס >> סיטרואן c8 >> פולקסוואגן גולף >> פולקסוואגן טיגואן > פולקסוואגן e-Up

פורסם

האם הסטרטר עצמו נשמע תקין?

האם נשמע כאילו הוא עובד חלש מהרגיל?

אתה מרגיש שינוי של ממש בזמן ההנעה?

ייתכן והפחמים בסטרטר מגיעים לסוף חייהם.

למרות שאין לי מושג מה הקשר להבהוב של האורות.

בדוק את תקינות הסטרטר.

...

פורסם

בכל אופן ממליץ לך לבדוק את המצבר יכול מאוד להיות שהוא בסוף ימיו ובגלל זה יש לך קושי מסויים בהתנעה.

אם הוא תקין לחלוטין אז אני ממליץ לך לבדוק את הסטרטר בגלל שיש מצב שתצטרך לשפצו או להחליפו.

בהצלחה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

עושה רושם שזה המצבר.

אתה מתאר "נפילת מתח" מסיבה מסויימת. או הסטרטר מקצר? זה גם אפשרות. אבל זה גם אופייני למצבר.

אני חושב גם שהאורות מהבהבים בגלל שיש לך אזעקה או נעילה כשאתה מפעיל אותה האורות מהבהבים? החשיבה שלי שמהנפילת מתח המערכת מתאפסת.

בכל מקרה במצבר תבדוק עומס ו"כושר התנעה". אם יש לך רב מודד, תבדוק בהתנעה לאיזה מתח המצבר מגיע הכי נמוך.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

תודה לכולם!

אתחיל באמת בבדיקת המצבר. אם אין לי רב-מודד, האם יש דרך אחרת לברר מה מצב המצבר? אני מניח שאם אגיע לחשמלאי רכב הדיאגנוזה תהיה החלפת מצבר בכל מקרה...

הסטוריה מוטורית: סיטרואן דיאן 6 >> דיהטסו קורה >> סיטרואן AX GT >> פורד פוקוס >> פיג'ו 406 >> פורד פוקוס >> סיטרואן c8 >> פולקסוואגן גולף >> פולקסוואגן טיגואן > פולקסוואגן e-Up

• תוכן חדש...