Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ונעים להכיר...

אני מתלבט בין 2 רכבים:

1. סקודה פביה סטיישן, שנת 2009, מנוע 1600 בנזין, 77,000 ק"מ.

2. מיצובישי לנסר דור חדש, שנת 2009, מנוע 1800 בנזין, 40,000 ק"מ

גר בנצרת עילית - הרבה עליות ובמפרים.

ההצעה על הלנסר יקרה ב6000 ש"ח

תודה על המענה המהיר

צחי

פורסם

שלום,

שני הרכבים קצת שונים.

פאביה זה סופר מיני עם בגאז' ענק.

לנסר זאת משפחתית סדן.

מיצובישי הרבה יותר נוחה, מרווחת, מאובזרת.

הבגאז' של פאביה יותר גדול ויותר נוח להעמסת חפצים גדולים.

סקודה גם תהיה יותר חסכונית.

ההרגשה במיצובישי בהאצה בתחילת הנסיעה שהמנוע הרבה יותר חלש ממה שעל הנייר.

זה בגלל גיר רציף.

בהמשך בהאצת ביניים כן מרגישים את הכוח.

תבחר במה שיותר מתאים לצרכים שלך ובהתאם ליתרונות של כל אחד מהרכבים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על המענה המהיר,

אם אכניס שקלול של מחיר קנייה - 58,000 לפביה סטיישן (77,000 ק"מ), לעומת 64000 ללנסר (40000 ק"מ) - האם המאזניים משתנים?

הצרכים הם רכב משפחתי - 2 תינוקות, עגלות וכו'...

תודה, שוב... :)

פורסם

אני הייתי מעדיף את הלנסר. מכונית עם מוניטין אמינות מצוין, מושב אחורי מרווח ובגרסת ה-1,800 סמ"ק היא גם נוסעת די טוב.

מה שכן, בגלל שהיא סדאן צריך לבדוק איך שתי העגלות נכנסות לכם בבגאז'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אהלן,

אני יכול לומר שעמדתי בפני התלבטות די זהה לפני מספר שבועות (מאזדה במקום לאנסר) ורכשתי סקודה סטיישן 2008 גם עם מנוע 1600.

רכב מהנה מאוד לנהיגה, יציב מאוד, לא זולל דלק בכלל (בשונה מהלנסר), ותא המטען כמו שאמרו ענק.

לדעתי בטח אם מדובר במשפחה עם 2 ילדים ו 2 עגלות כולל סלקל/כסא בטיחות עדיף לך בצורה חד משמעיית ללכת על הפאביה.

יום טוב,

פורסם

בודדים הם הרכבים שמקבלים מחירון.

במיצובישי איכות החומרים לא משהו בלשון המעטה,מרגיש כאילו הולכת להתפרק(נשמעים קירקושין ורישרושין).

לא יודע לגבי המצב בפאביה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לא מסכים, האיכות אולי לא משהו אבל הכל יושב במקומו.

המיצובישי מרווחת מאוד ובעלת 5 כוכבים במבחן הריסוק ועם 7 כריות אויר, לפאביה יש רק 4 כוכבים, כדאי לקחת בחשבון אם מדובר ברכב משפחתי.

פורסם
במיצובישי איכות החומרים לא משהו בלשון המעטה,מרגיש כאילו הולכת להתפרק(נשמעים קירקושין ורישרושין).

מניסיון של שנתיים עם לנסר קלאסיק 07 - אולי מרגיש זול, אבל שום דבר לא מקרקש ולא מתפרק.

במקום פותח השירשור הייתי מוסיף את ה6K ש"ח ולוקח את הלנסר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...