Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד מאחורי ההחלטה לרכוש רכב (סיטרואן) ובו מנוע דיזל למשפחה שנוסעת בערך 30000 קמ בשנה.

המדיניות האירופית מעודדת , צריכת הדלק משופרת , מחיר הדלקים דומה ..יבואן רנו עשה עבודה יפה בדחיפת רכבים עם מנוע דיזל-אז מה רע? הממשלה משגעת שוב את האזרחים , והיום אתה רואה רכב עם צריכה של 1:25 שמוגדר יותר בזבזן ממרצדס 300.. אז מה? לחושך השינוי הדרמטי בסיווגים,כל התקנות מלפני כמה שנים היו מופרכות , או החדשות. כל האירופים לא יודעים כלום , כנראה. עוד סיוע למעמד הביניים - אם אתה נוסע לא מעט , ואין לך רכב חברה (יש כאלה בארץ , הם מחפשים יעילות וחיסכון) יכולת לקנות רכב פרטי דיזל , וכעת לא. נדפקת. הממשלה מקבלת יותר כסף מיותר בנזין שהיא חולבת ממנו מס.

:roll:ממשיך לחפש-אורי
פורסם

הנושא הזה נידון פה בפורום כל יומיים שלושה. תכף יבואו המצדדים במהלך ויגידו לך שדיזל פוגע בבריאות הסובבים ולכן החסכון שאתה תעשה כפרט לא שווה את סיכון הכלל. כאילו אין לנו עוד מיליון דרכים לזהם בלי לתת לממשלה תמריצים.

ככה או ככה. אם היה לי הכסף הייתי קונה דיזל בלי לחשוב פעמיים. בדר"כ יש רמת גימור אחת לדיזל ולפי מה שראיתי היא גם מאובזרת בכל טוב. ככה שזו זווית מעניינת להסתכל עליה מבחינת התמורה למחיר.

או שקונים רכב בן שנה/שנתיים (אולי אפילו מונית לשעבר) ומרוויחים בגדול.

נחנקנו כבר מהבנזין!

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

רנו ממשיכים עם מחירי הדיזל הישנים עד להודעה חדשה.. , ניתן לרכוש את הפלואנס המצוידת ואו את המאגאן סטיישן ב 134K.

עיסקה משתלמת אם אתה עושה 30K.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כרגע גם סיטרואן עדין לא שינו מחירים וה-C4 דיזל ידנית עדין נמכרת ב-134,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ניתן לרכוש את הפלואנס המצוידת ואו את המאגאן סטיישן ב 134K.

כרגע גם סיטרואן עדין לא שינו מחירים וה-C4 דיזל ידנית עדין נמכרת ב-134,000 שקלים.

מי אמר תיאום מחירים ולא קיבל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
מי אמר תיאום מחירים ולא קיבל.

אין שום תיאום, המאגאן מצוידת בגיר רובוטי יקר מול הידני הפשוט של הסיטרואן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בדר"כ יש רמת גימור אחת לדיזל ולפי מה שראיתי היא גם מאובזרת בכל טוב.

דווקא לא,במיוחד אצל צ'מפיון שבעבר מכרו פולקסווגן בורה\ג'טה\גולף וכו' ברמה הכי פחות מאובזרת (טאסות ושות') ועדיין במחיר מופקע,אבל אנשים קנו בכל זאת כי כנראה הנסועה הצדיקה לטווח הארוך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ייתכן שיש אמת בדברים. אני מדבר על הדגמים הנוכחיים לפי עלוני היבואנים השונים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...