Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספרי על גבי תמרור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש ליד הבית שלי אן כניסה שכל יומיים בערך אנשים היו חותכים אותו והעירייה הייתה שמה חדש ומי שהיה חותך אותו נמאס לו מזה בטח אז הוא החליט לצבוע אותו השאלה אם זה 100% מבטל את התמרור, האן כניסה הזה חוסך בערך 10 דקות סיבוב.

פורסם
יש ליד הבית שלי אן כניסה שכל יומיים בערך אנשים היו חותכים אותו והעירייה הייתה שמה חדש ומי שהיה חותך אותו נמאס לו מזה בטח אז הוא החליט לצבוע אותו השאלה אם זה 100% מבטל את התמרור, האן כניסה הזה חוסך בערך 10 דקות סיבוב.

אני לא בטוח אם אתה באמת מתכוון למה שאתה מתכוון.

אם יש שם אין כניסה, כנראה שצריכה להיות סיבה לכך. אולי רחוב חד סיטרי? אתה באמת מאמין שבשביל לחסוך סיבוב של כמה דקות זה בסדר להיכנס לרחוב חד סיטרי ולהסתכן בתאונת חזית? גם אם ריססו על התמרור ההיגיון שמאחוריו עדיין קיים ולכן לא הייתי נכנס לשם, גם אם זה "חוקי". אל תהיה צודק, תהיה חכם (נכון לגבי כל אספקט בחיים).

פורסם

אני בטוח שאי אפשר מבחינה חוקית לתת דוח על עבירה במידה ובתמרור היה חבלה,טיפה ספריי זו הקטנת ראש אבל אם כל התמרור מכוסה בספריי זה לא הגיוני שתצטרך לנחש על מה הוא מורה.

Miata ND2

פורסם

גם אם תמרור עצור מלא כולו בספריי [ שחור לצורך הדוגמא ].

בתור נהגים אתם אמורים לדעת שתמרור מחומש [ אם אני זוכר נכון ] הוא יחיד במינו ומורה על "עצור".

אין עוד תמרור בצורה הזאת ככה שאני לא חושב שאם שוטר יראה אתכם ותשתמשו בתירוץ הזה שאני אישית הייתי מתבייש לתרץ אותו כי זה יוציא אותי די מטומטם, אז השוטר יוותר לכם.

פורסם
נשמע קצת לא הגיוני... אם ככה בואו נצבע את כל התמרורי עצור בספריי ולא נעצור יותר בעצור.

תמרור עצור וגם תן זכות קדימה הם יחודיים שאפשר לזהות אותם גם ממרחק על פי צורתם, לא תוכל להתחמק מציות להם בטענה שהתמרור היה צבוע/מחוק.

פורסם
תמרור עצור וגם תן זכות קדימה הם יחודיים שאפשר לזהות אותם גם ממרחק על פי צורתם, לא תוכל להתחמק מציות להם בטענה שהתמרור היה צבוע/מחוק.

נכון, ובין היתר זה כך כדי שגם מי שמגיע לצומת מהצד ההפוך לתמרורים הללו, יכול לדעת מה הם.

פורסם

בקיצור, קצת לפתוח ולהגדיל את הראש עדיף על לנסות להאחז בתירוץ מטופש.

אתמול הייתי בחתונה באולם בראשון לציון, רחוב לזרוב אם מישהו מכיר.

יצאתי מהחנייה לאותו כיוון שבאתי ממנו. אחרי 30 מטר שמתי לב שכל המכוניות שחונות לאורך הכביש, כולן ללא יוצאת מהכלל, חונות עם הפנים אליי, ז"א שיש מצב שאני ברחוב חד סטרי. ביציאה מהחנייה לא היה חץ לכיוון שמאל ומי זוכר אם היה תמרור חד סטרי בתחילת הרחוב.

הסתובבתי על המקום ונסעתי לכיוון השני... הרבה יותר פשוט מאשר להתווכח עם שוטר, במידה וזה היה עוצר אותי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

רק בישראל. לא רק שהרבה נהגים חושבים שהכביש הועבר להם בירושה מההורים שלהם, עכשיו ישנם כאלה שלא מתאים להם שיש תמרורים שמורים אחרת ממה שמתאים להם.

רק כדרך אגב, העלות של החלפת התמוררים הללו (עלות התמרור פלוס עלות העובד והרכב) מגיעה מהמיסים שתושבי העיר משלמים לעירייה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא קורה כלום עד אשר קורה.

תאונה לא חייבת להתרחש בין רכבים, גם הולכי רגל יכולים להפגע.

זה חוסך 10 דקות בהגעה, אבל יכל לפגוע בנפש או רכוש.

יש משפט נדוש נדוש מאודף "עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע".

דוח לא תקבלו כי התמרור מוסתר הושחת בזדון,

בתור תושבים אם אתם יודעים מי עושה את הנזק כדאי לשוחח עימו שיפסיק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לתמרור עצור צורת מתומן - שמונה צלעות.

ולא כל תמרור שהוצב יש לו באמת הצדקה. בוא נהייה כנים עם עצמנו.

כולנו מפעילים סוג של שיקול דעת ולפעמים אומרים - מזה אני מחליט להתעלם.

פורסם
בקיצור, קצת לפתוח ולהגדיל את הראש עדיף על לנסות להאחז בתירוץ מטופש.

אתמול הייתי בחתונה באולם בראשון לציון, רחוב לזרוב אם מישהו מכיר.

יצאתי מהחנייה לאותו כיוון שבאתי ממנו. אחרי 30 מטר שמתי לב שכל המכוניות שחונות לאורך הכביש, כולן ללא יוצאת מהכלל, חונות עם הפנים אליי, ז"א שיש מצב שאני ברחוב חד סטרי. ביציאה מהחנייה לא היה חץ לכיוון שמאל ומי זוכר אם היה תמרור חד סטרי בתחילת הרחוב.

הסתובבתי על המקום ונסעתי לכיוון השני... הרבה יותר פשוט מאשר להתווכח עם שוטר, במידה וזה היה עוצר אותי.

לזרוב 8, ברמן שיכור, יש שם מערב קבוע בסביבות 18.30 למגיעים מתחילת הרחוב (ימינה מלהבות)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.

• תוכן חדש...