Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תירוצים לפנסי ערפל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר פעם שלישית שעוצרים אותי במיוחד בשביל הפנסי ערפל,כמובן שגם הפעם נחלצתי ללא דו"ח

אבל עניין אותי לדעת באיזה תירוצים אתם משתמשים בשביל להסביר אותם,מעבר ללהיתמם ולהגיד "וואו,אסור?אז למה יש אותם?אף אחד לא אמר לי..."

אולי מישהו יעלה פה משהו נחמד שלא חשבתי עליו ותמיד עובד.

(ולאלה שברפלקס שלהם לכתוב אל תיסע איתם,תחסכו את זה מעצמכם,וממני. תודה והמשך יום נעים.)

פורסם

"בבקשה תתן לי דו"ח, ככה שבעתיד אני יבין שזה חולגני, אנוכי ומציק לשאר המשתמשים בדרך"

אולי יעבוד.

SCANSPEAK

פורסם

על תדליק פשוט מאוד אבל אם אתה ממש חייב פוזה אז למה לא תדליק. אולי על הדרך תסנוור מישהו והוא יעוף למעקה בטיחות או יכנס בך ואז אולי תבין למה אסור.

פורסם

תכחיש תגיד לו אדון שוטר תפסיק לעשות סמים ולדמיין דברים אין לי פנסי ערפל באוטו בכלל, ותמשיך כרגיל בנסיעה

* מומלץ להצטייד בעורך דין תעבורתי :oops:

פורסם

פעם שוטר ניסה להתחכם וביקש ממני רשיונות ואז נשאלה השאלה

-מדוע אתה נוסע עם פנסי ערפל?

אז עניתי שיצאתי מדרך בינעירונית בלילה והדלקתי אותם על מנת לשפר את הראות כי לא היו פנסים, ואז פשוט שכחתי לכבות.

אגב, הכל היה אמת ונעצרנו ממש ביציאה מהדרך הזאת והוא פשוט אמר לי בסדר רק תקפיד לנסוע בלי בפעם הבאה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...