Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לרכב מאזדה 3 2008 מעוניין ברמקולים טובים ללא מגבר, סכום של 300-400 פחות או יותר.

אני יודע שאי אפשר לכבוש את העולם בסכום הזה אבל בכל זאת ברור שיהיה שיפור מהמערכת הבסיסית הגרועה.

מחפש צליל כמה שיותר נקי וכמובן גם חזק (יחסית)

פיוניר? רוקפורד? מורל טמפו?

אני יודע שכולם נעולים על המורל, אבל האם באמת יהיה הבדל בינם לבין רמקולים זולים יותר של פיוניר נגיד?

תודה

פורסם

קח מורל

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

עולים בזאפ 449 ש"ח

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

תודה,אשמח לשמוע עוד תשובות. האם להשקיע 450 ברמקולים כאשר אני ללא מגבר? או שאוכל להסתפק ברמקולים גם ב 300 של חברות אחרות

• תוכן חדש...