Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אזרוק פה איזה השערה מופרכת, האם יש מצב שעוד מישהוא נוהג על הרכב?

הבת לוקחת לסידורים?

הבן לוקח סיבוב?

שתי פעוטות, דוהרות על הבימבה :-D

למרות שאני בבסיס נהג שודים :shock: ומאד אוהב להרביץ בסיבובים, נגמלתי מכך ברכב הזה מתוך רצון לשמור על הרכב ומכלליו ובמיוחד על הצמיגים, אני ממש חושב על זה בסיבובים ונוסע בהם לאט, זה גם לא מתאים עם בנות המשפחה וגם הגיל עושה את שלו, אמנם רק בן 39, אבל יש השפעה :wink:

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

ליפאנים יש נטיה להגזים עם לחץ אויר נמוך מאחר והם משתמשים בו כפרמטר מאזן לנוחות הנסיעה של הרכב.

תרגיש חופשי לשים בשוטף מספר מאוזן יותר, למשל: 35 מקדימה ו 38 מאחורה.

כבדרך אגב - אני אתן לך דוגמא להמחשה מהניסיון שלי:

קניתי לפני שנתיים פג'ו פרטנר ששימשה אדם פרטי אחד לעסק שלו. מדובר בעסק שמוביל פנסים בתוך קופסאות קרטון, לא משהו כבד אבל הרבה נפח (יחסית).

הבחור נסע כל חייו על איזור ה 30~ PSI. קיבלתי ממנו צמיגים *קדמיים* בני כמה חודשים כאשר הכתפיים שלהם שחוקים לחלוטין !. אחרי כמה שבועות תיקנתי פנצ'ר בגלגל אחורי והבחור שטיפל לי בצמיגים אמר חד משמעית שהצמיגים הקדמיים גמורים (ואני בהחלט הסכמתי איתו)

בסופו של דבר החלפתי זוג אחורי ומייד לאחר מכן זוג קדמי.

אני תמיד נוסע על הלחצים שקבע היצרן. הנוחות של האוטו מעולה - זאת "למרות" הלחץ שקבע היצרן, שעבור חלק מהאנשים נשמע גבוהה: 39PSI מקדימה ו 48PSI מאחורה. אחרי שנתיים על אותם צמיגים - הצמיגים בכלל והכתפיים בפרט נראים כמו בדיוק שקניתי אותם (וזאת למרות שלפעמים אני נוסע עם נגררת או רכב עמוס מאוד בציוד).

לציין כי אצל הצרפתים אין פחד מלחצים גבוהים בצמיגים - כיול המתלים שלהם (במיוחד בדורות האלו של המכוניות) הוא לא פחות ממדהים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שתי פעוטות, דוהרות על הבימבה :-D

ידעתי!

הקטנה קורעת לך את האוטו בלילות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בעל מקצוע מיומן יכול לזהות דיי בקלות ממה נובעת השחיקה.

שחיקה כתוצאה מלחץ נמוך נראת קצת שונה משחיקה כתוצאה מחוסר איזון.

אני ממליץ לך בכל מקרה ללכת לעשות כיוון פרונט.

הבחור שעשה לי לפני שבועיים כיוון פרונט אמר שהוא ממליץ לעשות אחת לשנה.

לדבריו, אפילו רכב חדש שסה"כ שנה על הכביש עשוי לסבול מסטייה וזאת עקב מצב כבישים לא משהו.

אגב, לי הפרונט לא היה מכוון והרכב נסע יופי, לא משך, לא רעד ולא כלום, כך שאין שום קשר בין זה לבין מצב הפרונט.

אם אתה מחיפה אני יכול להמליץ לך על בחור שעושה עבודה לא רעה בכלל ובמחיר מצחיק.

נמצא בעבלין - נוסעים על כביש 781 ופונים בפניה לכיוון 'עבלין מערב', ומיד ימינה לתחנת הדלק.

הבחור נמצא מאחורי תחנת הדלק.

• תוכן חדש...