Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו חלקים, אני יכול לספר לך שכל המוצרים של BMW וגם של VW מיוצרים בד"כ אצל אותם יצרני OEM

כמו INA, NGK, LEMORDER, MANN, KNECHT, BOSCH, ATE, TEXTAR וכו'..

רון עובד עם אותם חברות באופן קבוע ולכן גם הBMW שלי מטופלת רק אצלו.

המחירים של רון נמוכים בד"כ בין 30%ל50% מאשר מוסכי הייבואן.

attachment.php?attachmentid=305861&d=1347698717

attachment.php?attachmentid=305859&d=1347698717

attachment.php?attachmentid=333764&d=1365918145

551294_286445608155897_320415082_n.jpg

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בקיצור, החליפו לבחור פלגים (NGK פלטיניום שעולים פי 4 במורשה), החליפו לו את האטם ראש מנוע והכל עבד חלק, נפתרה התקלה.

נראה לי, שאתה מתכוון לאטם מכסה שסתומים.
פורסם
ויקי שלום רב,

"השמועה" לא יודעת כלום!

מרכז שרות פליקס מעניק סל שרותים ללקוח הכולל ארוח בחדר המתנה עם מחשב, טלויזיה בכבלים, נתב אלחוטי חינם, עם קפה ומאפה חינם, הסעה חינם במונית לכל מקום באזור תל אביב רבתי ושטיפת רכב חינם וגם קיימת אפשרות לאיסוף והחזרת הרכב בכל כתובת באזור תל אביב רבתי. אנו מטפלים ברכב על פי הוראות היצרן, עם חלפים מקוריים ומעניקים שנתיים אחריות על עבודה שבוצעה עם חלפים מקוריים.

השרות והטיפול שלנו איכותיים ומקצועיים מהמדרגה הראשונה והמחיר בהתאם, למרות מה ש"השמועה" לכאורה אומרת.

אשמח להיפגש איתך ולהציג לך את שרותי פליקס.

בברכה,

אבי וייזל, סמנכ"ל

רק שכחתם לציין שהחזרת הרכב היא בתשלום.

פורסם
כ"כ הרבה חינם וחינם :shock: בתגובה של מוסך פליקס עשו לי חשק לספר לכם משהו :idea: :

הייתי בשבוע שעבר במוסך רון לצורך החלפת מצבר, המוסך היה עמוס אז ישבתי וחיכיתי בתור בסבלנות.

ישב ליידי בחור עם אודי TT שהגיע במקרה למוסך לתקן את המזגן כי לא הסתדר לו לתקן אותו במוסך מורשה אחר של צ'מפיון (לא פליקס).

התפתחה שיחת חולין בינינו והוא סיפר בגאווה שהוא מטפל רק במורשה ומקבל שירות מעולה, ולוקחים אותו ומחזירים אותו ומביאים לו את האוטו ורוקדים ושרים מסביבו ועוד ועוד נפלאות....ושלא איכפת לו לשלם יותר כי הוא בטוח ויודע שבמורשה מטפלים לו באוטו הכי טוב ושהוא חוסך זמן וכו' וכו'...

קיצר סיימו לתקן לו את המזגן ואז המכונאי אצל רון שם לב לרעידות במנוע שלו - תקלה, המנוע לא עובד חלק. הבחור הסביר שככה האוטו נוסע כבר זמן מה. המכונאי של רון בדק וגילה שיש צורך להחליף פלאגים. ניגש להוציא את הפלגים - כל ה-4 חורים של הסלילי הצתה (איפה שהפלגים יושבים) תובעים בשמן מנוע, מלאים בשמן - נזילה חמורה של שמן מהאטם ראש שיש להחליף בדחיפות. ניקז את השמן, הוציא את הפלגים וראו זה פלא, הפלגים גמורים ודרשו החלפה לפני אלפי ק"מ....

בקיצור, החליפו לבחור פלגים (NGK פלטיניום שעולים פי 4 במורשה), החליפו לו את האטם ראש מנוע והכל עבד חלק, נפתרה התקלה.

אז במוסך מורשה צ'מפיון לקחו אותו והחזירו אותו בחינם, נתנו לו קפה ומאפה בחינם, הפקידות השופעות קרצו לו בחינם :lol:

אבל טיפול מקצועי לרכב שלו הוא לא קיבל :idea: (גם זה בחינם?)

במקרה ישבת ליד החבר הכי טוב שלי. שאחרי שכנועים רבים הצלחתי לשכנע אותו לעבור למוסך רון.

הוחלפו שם עוד כמה דברים מעבר, לצערו הוא לא הקשיב לי לחכות לרון שיחזור מחופשה, והרעידות חזרו חצי שעה מהרגע שהוא יצא מהמוסך, היום היינו שם שוב ביחד, לרכב יש בעיה אחרת שלא קשורה בכלל לפלאגים(שממש לא דרשו החלפה), ולא לאטם שסתומים(!) שהחליפו לו, נכון שהיה צורך להחליף את האטם, אבל זה לא קשור לאבחנה של התקלה.

מסתבר שרק רון נותן שם דיאגנוסטיקה מוצלחת, וכשהוא לא נמצא תקלות כאלה לא נפתרות, והיום רון הודה בזה בעצמו.

והוא כבר הבין יפה מאוד שבמורשה יקר פי כמה, אבל לבנאדם עצמאי ועסוק, לבוא ולהיתקע בתל אביב (אנחנו לא מהאזור) זו בעיה, שבמוסך המורשה סיפקו לו פיתרון אליה, למרות שהוא הבין כבר שאין לו מה לחפש שם.

אז ככה שאף אחד לא חף מתקלות חוזרות ואבחונים שגויים, והחלפות חלקים לא לצורך, לא המורשים, ולא רון.

ושיהיה ברור - אני שכנעתי אותו לעבור מהמורשה אל רון, כי עשקו אותו שם במחירים.

וכמובן לא הצליחו לאבחן את הבעיה, מה שהיום רון עשה בזריזות ומקצועיות יתרה, עלה על הבעיה, הסביר הכול, נתן הערכה כללית, אבל בגלל שהגענו מעט מאוחר לא היה אפשרי להתחיל את העבודה עוד היום.

אגב - אם כבר אז אסביר מה התקלה בקצרה - הרכב רועד ככול הניראה מפורק חיצוני דרעק שהותקן ברכב ע״י בעלים קודמים, כמו כן ישנה חדירת אוויר ממקום אחר מלבד הפילטר אוויר, וזה בקצרה ממש, יכול להיות שהכול מתקשר ובאמת היה כביכול צריך להחליף גם את הפלאגים, בכול מקרה להחליף פלאגים אף פעם לא מזיק, ומחירם לא בשמיים אז כבר עדיף להחליף כדי לפתור את הבעיה בכול מקרה.

פורסם
ויקי שלום רב,

"השמועה" לא יודעת כלום!

מרכז שרות פליקס מעניק סל שרותים ללקוח הכולל ארוח בחדר המתנה עם מחשב, טלויזיה בכבלים, נתב אלחוטי חינם, עם קפה ומאפה חינם, הסעה חינם במונית לכל מקום באזור תל אביב רבתי ושטיפת רכב חינם וגם קיימת אפשרות לאיסוף והחזרת הרכב בכל כתובת באזור תל אביב רבתי. אנו מטפלים ברכב על פי הוראות היצרן, עם חלפים מקוריים ומעניקים שנתיים אחריות על עבודה שבוצעה עם חלפים מקוריים.

השרות והטיפול שלנו איכותיים ומקצועיים מהמדרגה הראשונה והמחיר בהתאם, למרות מה ש"השמועה" לכאורה אומרת.

אשמח להיפגש איתך ולהציג לך את שרותי פליקס.

בברכה,

אבי וייזל, סמנכ"ל

אשמח להעיר הערה: (גילוי נאות אין לי מושג איזה שירות מכני אתם נותנים ויכול להיות שהוא המקצועי ביותר, לא טיפלתי אצלכם ולכן לא אעיר הערה על טיב השירות, אלא רק על התגובה)

קודם כל שאפו על היחס האישי, של חדר האירוח הקפה האינטרנט הטלויזיה והמוניות, אבל דעתי האישית בתור לקוח שבא לטפל במוסך שזה מיותר בראייה כזו שאני לא בא להתארח בבית מלון או לשבת בבית קפה, אני בא לטפל ברכב, וזה מעלה לי תהיות האם בעקבות השירות הזה עלות הטיפול תהיה גדולה יותר ממוסכים אחרים ? להשערתי כן.

asdasdasd

פורסם

גיא היקר,

אני מודה לך על הגילוי הנאות שאינך מכיר אותנו כלל, אבל לא ראוי לפתח השערות בהיעדר מידע מבוסס.

היות וכך, אני מזמין אותך להתארח אצלנו ואשמח להציג לך אישית את מגוון שרותי מרכז שרות פליקס תל אביב, מרכז שפועל מאז שנת 1946 עם עשרות אלפי לקוחות! לידיעתך - עיקר לקוחותינו הם לקוחות פרטיים!

מרכז שרות פליקס תל אביב הוא אחד המוסכים הגדולים בישראל והוא הגדול ברשת צ'מפיון מוטורס. עובדינו המקצועיים זכו במקומות ראשונים בכמה וכמה תחרויות בינלאומיות של פולקסווגן בתחומי הטכנולוגיה, אבחון ושירות. סקרי חוות דעת וסקרי נאמנות המבוצעים הן על ידנו והן על ידי היבואן מטעם היצרן על ידי גוף חיצוני אובייקטיבי, מעידים על שביעות רצון גבוהה ונאמנות גבוהה למותג פליקס שנה אחר שנה!

אנו גאים בחבילת שרות הפרמיום שאנו מעניקים ללקוח, כי אנו רוצים לשמר אותו אצלנו לשנים רבות. שבעה לקוחות מלאו להם 50 שנות שרות בחמש השנים האחרונות אצלנו והם זכו לתעודות הוקרה שהוענקו להם בארועים מיוחדים!

שלח אלי הודעה פרטית, האספרסו בחדרי עלי (-:

אבי וייזל, סמנכ"ל

פורסם
במקרה ישבת ליד החבר הכי טוב שלי. שאחרי שכנועים רבים הצלחתי לשכנע אותו לעבור למוסך רון.

הוחלפו שם עוד כמה דברים מעבר, לצערו הוא לא הקשיב לי לחכות לרון שיחזור מחופשה, והרעידות חזרו חצי שעה מהרגע שהוא יצא מהמוסך, היום היינו שם שוב ביחד, לרכב יש בעיה אחרת שלא קשורה בכלל לפלאגים(שממש לא דרשו החלפה), ולא לאטם שסתומים(!) שהחליפו לו, נכון שהיה צורך להחליף את האטם, אבל זה לא קשור לאבחנה של התקלה.

מסתבר שרק רון נותן שם דיאגנוסטיקה מוצלחת, וכשהוא לא נמצא תקלות כאלה לא נפתרות, והיום רון הודה בזה בעצמו.

והוא כבר הבין יפה מאוד שבמורשה יקר פי כמה, אבל לבנאדם עצמאי ועסוק, לבוא ולהיתקע בתל אביב (אנחנו לא מהאזור) זו בעיה, שבמוסך המורשה סיפקו לו פיתרון אליה, למרות שהוא הבין כבר שאין לו מה לחפש שם.

אז ככה שאף אחד לא חף מתקלות חוזרות ואבחונים שגויים, והחלפות חלקים לא לצורך, לא המורשים, ולא רון.

ושיהיה ברור - אני שכנעתי אותו לעבור מהמורשה אל רון, כי עשקו אותו שם במחירים.

וכמובן לא הצליחו לאבחן את הבעיה, מה שהיום רון עשה בזריזות ומקצועיות יתרה, עלה על הבעיה, הסביר הכול, נתן הערכה כללית, אבל בגלל שהגענו מעט מאוחר לא היה אפשרי להתחיל את העבודה עוד היום.

אגב - אם כבר אז אסביר מה התקלה בקצרה - הרכב רועד ככול הניראה מפורק חיצוני דרעק שהותקן ברכב ע״י בעלים קודמים, כמו כן ישנה חדירת אוויר ממקום אחר מלבד הפילטר אוויר, וזה בקצרה ממש, יכול להיות שהכול מתקשר ובאמת היה כביכול צריך להחליף גם את הפלאגים, בכול מקרה להחליף פלאגים אף פעם לא מזיק, ומחירם לא בשמיים אז כבר עדיף להחליף כדי לפתור את הבעיה בכול מקרה.

אני שמח שאתה מגיב פה ע"מ לחזק את דבריי :type:

אני מסכים איתך שאף אחד לא יכול להיות תמיד 100% במיוחד בתקלות והאבחון שלהם, אבל - ראיתי את הפלגים במו עיניי, הם היו גמורים, שחורים ומפוחמים. אפילו שמחתי לעזור לחבר שלך לראות את ההבדלים בין הפלג החדש לישן.

אני אישית כחובב רכבים הזדעזעתי לראות את מצב התחזוקה הירוד של המנוע של רכב כזה "שמטופל" במוסך מורשה צ'מפיון.

לגבי זה שרק רון יודע לתת דיאגנוסטיקה, אני חושב אחרת. יש לרון מכונאים מספיק מוכשרים ומקצוענים אמיתיים וזה מניסיון. מה שכן באותו היום היו חסרים לרון כ-3 עובדים במוסך והוא עצמו גם לא היה, כך שהמצב שם לא היה אידיאלי.

בכל מקרה אני שמח בשביל החבר שלך שהתפכח מהמוסך המורשה ומהמחירים הגבוהים שלהם.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם
אני שמח שאתה מגיב פה ע"מ לחזק את דבריי :type:

אני מסכים איתך שאף אחד לא יכול להיות תמיד 100% במיוחד בתקלות והאבחון שלהם, אבל - ראיתי את הפלגים במו עיניי, הם היו גמורים, שחורים ומפוחמים. אפילו שמחתי לעזור לחבר שלך לראות את ההבדלים בין הפלג החדש לישן.

אני אישית כחובב רכבים הזדעזעתי לראות את מצב התחזוקה הירוד של המנוע של רכב כזה "שמטופל" במוסך מורשה צ'מפיון.

לגבי זה שרק רון יודע לתת דיאגנוסטיקה, אני חושב אחרת. יש לרון מכונאים מספיק מוכשרים ומקצוענים אמיתיים וזה מניסיון. מה שכן באותו היום היו חסרים לרון כ-3 עובדים במוסך והוא עצמו גם לא היה, כך שהמצב שם לא היה אידיאלי.

בכל מקרה אני שמח בשביל החבר שלך שהתפכח מהמוסך המורשה ומהמחירים הגבוהים שלהם.

מחזק את דבריך, מצב התחזוקה ביחס למורשה הוא מזעזע! לא פחות! בגלל זה דחפתי אותו לרון.

ואולי אותו יום אכן לא היה אידיאלי, בכול מקרה לא נכנס למי מאבחן יותר טוב ולמה, מי מקצוען או לא, רשמתי כבר למעלה מה רון בכבודו ובעצמו אמר לנו אתמול, נכון שיש לו מקצוענים שם, מסכים, אבל רון הוא המומחה האמיתי שם.

שורה סופית - מוסך רון הוא המומלץ ביותר למכוניות תוצרת VAG - לפחות מבחינתי.

אם הוא רק מתקרב שוב לאזור של המוסך מורשה עם הרכב אני תולה אותו מהאוזניים.

פורסם

לפני כמה שנים ביצעתי טיפול באחד מהמוסכים המורשים של צ'מפיון באזור המרכז, העובד שביצע את הטיפול החזיר את החיפוי התחתון של המנוע וחיזק אותו עם אזיקונים, פשוט מאוד התעצל לשים את הברגים בחזרה.

גילתי את זה שבאתי לקחת את הרכב , מיותר לציין שלא טיפלתי שם יותר.

פורסם
השרשור הזה נכתב ב 2007 מאז השתנו הרבה דברים. ונאחנו באמצע 2013 היום.

א. אני רוצה להגיד שרון באמת בן אדם מאוד מקצועי.

ב. טיפלתי אצלו בשתי גרמניות במשך 4 שנים, בהתחלה כמובן השירות היה מעבר למצויין ולאט לאט אם הזמן

ניהיה לא להיט (נגיד בעדינות). לאחר החלפת אלטרנטור שמעתי רעשים ברכב (עוד במוסך), אז גילו קרע ברצוע.

וזה לא משהו שהיה לפני כן כי גם בדקתי את הרצוע כשהיא ירדה מהרכב... וכמובן על מי גלגלו את התשלום:?: . קיצר מאז סיימתי לטפל אצלו.

אני נוטה להסכים איתך.

יש בפורום הזה הרבה מאוד הילה חיובית סביב מוסך רון אבל האמת העצובה היא שמדובר ב-one man show. אם רון לא מגיע יום אחד לעבודה או אם במקרה לא "ישבת" על רון שיגיד לעובד שלו בדיוק מה לעשות יש סיכוי גדול שתיפול ותקבל שירות שרחוק מאוד מההילולים שרשומים פה שוב ושוב.

הניסיון שלי עם מוסך פליקס הוא לא פחות ממצוין. לקחתי לשם כמה רכבים לטיפול ותמיד היו אחלה, בלי קשר לבורקסים ולקפה ולחדר ההמתנה עם האינטרנט. מישהו פה עשה סרט קטן מזה ששטפו לו את הרכב עם מכונה. צריך להבין שרוב האנשים שמחים לראות את הרכב שלהם שטוף אחרי טיפול וממש לא רואים את השריטות סווירליס האלו. אם תיכנס לפליקס ותבקשו מהנציג שירות שיעשו לכם טיפול בלי שטיפה או בלי תוספים אני בטוח שתקבלו בדיוק את זה. זה מה שאני עשיתי וזה מה שאני קיבלתי, כמה וכמה פעמים. פשוט צריך להבין שהסטנדרט שם שונה מהסטנדרט שהרגילו אתכם לקבל בכל מיני מוסכים עם שם של איש.

פורצה יובה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...