Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רכשתי לאחרונה רכב (יד 2) של פלקסווגן - גולף בת 5.

אני צריכה לעשות טיפול 100,000 ואין לי מושג לאיזה מוסך לקחת.

השמועה אומרת שמוסך מורשה של פולקסווגן (פליקס) בתל אביב מאוד יקרנים.

האם אתם יכולים להמליץ לי על מוסך אחר , אמין והוגן , במחירים שמטפל ברכבי פולקסווגן בתל אביב?

ושאלה נוספת: אני יוצאת מנקודת הנחה שכשהרכב כבר לא חדש (5 שנים ומעלה) כבר לא כל כך קריטי לטפל בו אך ורק במוסך מורשה (פליקס לצורך העניין). האם אני טועה?

תודה רבה רבה מראש,

ויקי

פורסם

ויקי שלום רב,

"השמועה" לא יודעת כלום!

מרכז שרות פליקס מעניק סל שרותים ללקוח הכולל ארוח בחדר המתנה עם מחשב, טלויזיה בכבלים, נתב אלחוטי חינם, עם קפה ומאפה חינם, הסעה חינם במונית לכל מקום באזור תל אביב רבתי ושטיפת רכב חינם וגם קיימת אפשרות לאיסוף והחזרת הרכב בכל כתובת באזור תל אביב רבתי. אנו מטפלים ברכב על פי הוראות היצרן, עם חלפים מקוריים ומעניקים שנתיים אחריות על עבודה שבוצעה עם חלפים מקוריים.

השרות והטיפול שלנו איכותיים ומקצועיים מהמדרגה הראשונה והמחיר בהתאם, למרות מה ש"השמועה" לכאורה אומרת.

אשמח להיפגש איתך ולהציג לך את שרותי פליקס.

בברכה,

אבי וייזל, סמנכ"ל

פורסם

ממש שירות וטיפול.

קיבלתי רכב חדש שנרכש בסוכנות פליקס. מלא שריטות מהשטיפה למרות שנכתב בגדול על טופס ההזמנה "לא לשטוף".

הייתי צריך לעשות פוליש עדין ואז וקס על חשבוני כדי להעלים את השריטות.

שלא לדבר על ההזעה ליד הטורבו שכבר פתחתי לגביה שרשור בפורום, אפילו לא ניגשו לבדוק, ושלחו אותי עם "ככה זה" אפילו בלי לפתוח כרטיס. לקח לכם חצי דקה לנפנף אותי.

ה "ככה זה" נפתר תוך רבע שעה אצל רון , בתשלום נמוך , בתקופת האחריות של הרכב ע"י החלפת אטם, זה אחרי שמוסך מורשה אחר שהלכתי אליו רצה להחליף את הטורבו.

לפותחת השרשור, לא סתם רון הוא מומלץ הפורום. תעשי לעצמך טובה ותגיעי אליו, יותר זול מכל מורשה יבואן. כל המאפים והמוניות והאינטרנט ושאר החינמים חייבים להיות מגולמים (לדעתי בכל אופן) במחיר הטיפול.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מצטרף להמלצה על רון.

לא סתם ממליצים לך עליו. נכון, אין שירות מוניות, ואין קפה ומאפה חינם (מן הסתם, האלמנט כלול בחשבון הסופי...) אבל יש מקצוען ללא פשרות, אדם הגון ביותר, ומחירים סבירים.

ממליץ בחום!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים, רציתי להודות לכם על כל ההמלצות על מוסך רון!!!

לקחתי את הרכב לטיפול 100K ואני ומצטרפת לכל ההמלצות החמות על רון!!

קודם כל רון וכל הצוות אדיבים באופן יוצא דופן. פשוט נדיר לפגוש אנשים כאלה. קיבלתי הסבר מפורט ומקצועי על הכל, עם הרבה סבלנות כך שגם מישהי כמוני שלא מבינה דבר ברכבים הרגשתי שאני שותפה להחלטות לגבי הטיפול, ללא כפייה ועם הרבה כבוד ללקוח. וזה להבדיל מהרבה מקומות אחרים בהם נתנו לי הרגשה של "זה מה יש, פשוט תעשי ואל תשאלי שאלות מיותרות".

בנוסף לשירות המדהים והמהיר המחירים מאוד הוגנים וגם להפתעתי קיבלתי הנחה בזכות העובדה שבאתי עם המלצות מקארספורום!!

ועוד פרט שחשוב לי לציין - כשהבאתי את הרכב דלקה נורית של חיישן חמצן. רון הסביר לי במה מדובר והציע שננסה לאפס את החיישן (במקום ישר להחליף אותו) ושנראה אם זה פותר את הבעיה. מאוד הערכתי את זה שהוא מנסה למצוא פתרונות שלא עולים כסף.

בקיצור, היום גם אני יכולה להמליץ באופן אישי ומכל הלב על מוסך רון - בגלל השירות המצוין, המקצועיות, הסבלנות וכמובן המחיר ההוגן.

פורסם

כיף שחזרת לעדכן, אכן רון הוא מוסך הבית של הרבה מאוד חברי פורום כולל אותי.

היום הגעתי אליו להכנה לטסט של הפאסט 94 שלי, שכבר המון שנים מטופלת אצל רון.

הרכב עבר בצורה חלקה את הטסט, כמו בשנים עבורו.

כשמטפלים באהבה ובמסירות רואים תוצאות :)

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
כדי שלא תצטרכי לחפש יותר מדי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=401883

השרשור הזה נכתב ב 2007 מאז השתנו הרבה דברים. ונאחנו באמצע 2013 היום.

א. אני רוצה להגיד שרון באמת בן אדם מאוד מקצועי.

ב. טיפלתי אצלו בשתי גרמניות במשך 4 שנים, בהתחלה כמובן השירות היה מעבר למצויין ולאט לאט אם הזמן

ניהיה לא להיט (נגיד בעדינות). לאחר החלפת אלטרנטור שמעתי רעשים ברכב (עוד במוסך), אז גילו קרע ברצוע.

וזה לא משהו שהיה לפני כן כי גם בדקתי את הרצוע כשהיא ירדה מהרכב... וכמובן על מי גלגלו את התשלום:?: . קיצר מאז סיימתי לטפל אצלו.

פורסם

כ"כ הרבה חינם וחינם :shock: בתגובה של מוסך פליקס עשו לי חשק לספר לכם משהו :idea: :

הייתי בשבוע שעבר במוסך רון לצורך החלפת מצבר, המוסך היה עמוס אז ישבתי וחיכיתי בתור בסבלנות.

ישב ליידי בחור עם אודי TT שהגיע במקרה למוסך לתקן את המזגן כי לא הסתדר לו לתקן אותו במוסך מורשה אחר של צ'מפיון (לא פליקס).

התפתחה שיחת חולין בינינו והוא סיפר בגאווה שהוא מטפל רק במורשה ומקבל שירות מעולה, ולוקחים אותו ומחזירים אותו ומביאים לו את האוטו ורוקדים ושרים מסביבו ועוד ועוד נפלאות....ושלא איכפת לו לשלם יותר כי הוא בטוח ויודע שבמורשה מטפלים לו באוטו הכי טוב ושהוא חוסך זמן וכו' וכו'...

קיצר סיימו לתקן לו את המזגן ואז המכונאי אצל רון שם לב לרעידות במנוע שלו - תקלה, המנוע לא עובד חלק. הבחור הסביר שככה האוטו נוסע כבר זמן מה. המכונאי של רון בדק וגילה שיש צורך להחליף פלאגים. ניגש להוציא את הפלגים - כל ה-4 חורים של הסלילי הצתה (איפה שהפלגים יושבים) תובעים בשמן מנוע, מלאים בשמן - נזילה חמורה של שמן מהאטם ראש שיש להחליף בדחיפות. ניקז את השמן, הוציא את הפלגים וראו זה פלא, הפלגים גמורים ודרשו החלפה לפני אלפי ק"מ....

בקיצור, החליפו לבחור פלגים (NGK פלטיניום שעולים פי 4 במורשה), החליפו לו את האטם ראש מנוע והכל עבד חלק, נפתרה התקלה.

אז במוסך מורשה צ'מפיון לקחו אותו והחזירו אותו בחינם, נתנו לו קפה ומאפה בחינם, הפקידות השופעות קרצו לו בחינם :lol:

אבל טיפול מקצועי לרכב שלו הוא לא קיבל :idea: (גם זה בחינם?)

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

רון הינו אחד מהמומחים הבודדים בארץ לרכבי קונצרן VAG והאיבחון שלו שווה ערך לאיבחון ממוחשב. תמיד הוא קולע בול.

איזה כייף לי :)

פורסם
השרשור הזה נכתב ב 2007 מאז השתנו הרבה דברים. ונאחנו באמצע 2013 היום.

א. אני רוצה להגיד שרון באמת בן אדם מאוד מקצועי.

ב. טיפלתי אצלו בשתי גרמניות במשך 4 שנים, בהתחלה כמובן השירות היה מעבר למצויין ולאט לאט אם הזמן

ניהיה לא להיט (נגיד בעדינות). לאחר החלפת אלטרנטור שמעתי רעשים ברכב (עוד במוסך), אז גילו קרע ברצוע.

וזה לא משהו שהיה לפני כן כי גם בדקתי את הרצוע כשהיא ירדה מהרכב... וכמובן על מי גלגלו את התשלום:?: . קיצר מאז סיימתי לטפל אצלו.

אתה בטוח שלפני החלפת האלטרנטור הוא לא הציע לך להחליף גם את הרצועה על הדרך?

בכל אופן, גם אני מטפל אצלו בשנתיים האחרונות בשלושת הרכבים האחרונים שלי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...