Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי היו 2 ימים שמאוד צמודים בדירוג.

אתמול :

עליתי בטעות על מדרגה עם שיפוע לעגלות שאיזה חמור תכנן שתרד לאמצע הכביש ושלא יהיה אפשר לראות אותה. האינטרקולר נסדק.

המשכתי את הנסיעה, ובאמצע נסיעה עף לי הפלסטיק שמכסה את הבית גלגל הימני, מלווה ברעש כאילו עף הגיר לרצפה. שחזרתי לקחת אותו הוא כבר לא היה במקום.

יום שתכננתי להתחיל בניקיון לאוטו אחרי חודש שלא עשיתי שואב נגמר בפירוק טמבון בשמש ותיקון האינטרקולר.

חוץ מזה כל היום לא נהנתי מהנהיגה ונשרף היום.

היום השני היה בחול המועד פסח שנתקעתי 3 פעמים בדרך הביתה מהבסיס (ראש פינה -ירושלים). פעמיים הצלחתי להניע ולסוע, ובפעם השלישית הזמנתי גרר.שהוא הגיע התברר שהאוטו יגיע רק ב11 12 בלילה אז דחיתי אותו למחר. האוטו הגיע למחרת והתברר שאיזה מכונאי חמור אחד הרכיב את המצוף דלק לא טוב והפך את הצינורות של הדלק. את האספקה שם בעודפים ואת העודפים באספקה, כך שהמשאבה שאבה אוויר במקום סולר. נשרפו יומיים ויצאתי עם תא מנוע מלא סולר,צמה הרוסה למצוף דלק, סטייקים שהתקלקלו עד שהגעתי הביתה ולדרמן וקוקוריקו שנגנבו בגרירה. עצבים שאין לתאר, והכל בגלל טמטום של "מכונאי".

ב2 הפעמים שקלתי להודיע לרכב שכאן דרכנו נפרדות. נכון להיום אנחנו עדיין ביחד.:-)

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יום אחד חזרתי רוורס בחניית אפר בעיר טבריה,באמצע הרוורס נשמעת אזעקת טילים ואני ממשיך כרגיל כי אני כבר מכיר את האלף ואחד תרגילים שעושים לנו בעיר ואני מודע לתרגיל הנוכחי. באותה העת מתקבלת שיחה מאמא שלי ואני עונה ברמקול, היא אמא דאגנית שלא ידעה שמדובר בתרגיל והיא מתחילה לצעוק לי שאזרוק את הרכב לעזאזל ואתחיל לברוח...איבדתי ריכוז ונכנסתי ברוורס בעמוד בטון של חברת החשמל :?

הנזק דווקא לא גדול והסתכם במעיכה של כנף אחורית ימין+שפשוף עד היסוד של הצבע בכנף ובפגוש,הדבר המעצבן הוא שזה קרה כאשר רציתי למכור את הרכב והוא היה מושלם ללא שריטה אחת.

לקח לעתיד:

לא לדבר בפלאפון בנהיגה בשום מצב.

התקנתי חיישני רוורס ברכב החדש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מזכיר לי מקרה שקרה בחניה של הבית ספר שלי לפני כ-6 שנים.

מישהי שחנתה בניצב למדרכה עם סיויק לא שמה לב שהיא בD במקום R ועלתה על המדרגה. עד פה הכל טוב ויפה.

איכשהו היא עלתה גם על סלע בגובה 30-40 ס"מ ונפלה לירידה שהיתה מאחור תוך כדי שהעץ חורט ומעקם לה את הגג.

זה נגמר במשהו כזה, רק שהירידה הייתה אחידה יותר. 315022554_2050739492.JPG

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

התאונה הראשונה שעשיתי בגיל 17...

בעצם התאונה שעשיתי בגיל 16 שלא היה לי רישיון בכלל עשיתי רוורס באיזה שטח תוך כדי שאני מדבר עם בחורה ולא ראיתי איזה גדר קטנה ועשיתי חור באוטו שלנו [סובארו DL ישנה שנהייה לה חור מתחת לאוטו והיה רואים את הבפנים של הפגאז]

פורסם

כל יום שישי. זה מרגיש כאלו מנסים להרוג אותי. בגלל זה, את הסידורים אני מקפיד לעשות במהלך השבוע ולהשאיר את יום שישי פנוי לפנאי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היה פעם קטע ביציאה לראשון מכיון איילון ללא רמזור שהיה שם תמיד פקק עצבני.

כולם היו לוקחים ימינה ועושים פרסה, היה שם קו לבן מיותר, היה מלא שדה ראייה.

ברוב טיפשותי מיהרתי ועשיתי את זה ובצד עמדה משטרה. קיבלתי דוח 500 שקל ונקודות על פס לבן.

ההכי מעצבן זה ש 2 דקות אחרי שתפסו אותי המשטרה הדליקו אורות, ואז כל מי שהתכוון לעשות את זה ראה אותם ופשוט המשיך ישר.

למה לא יכולתי להגיע 2 דקות מאוחר יותר?!?!

על זה תוסיפו את העצבים שזה הדוח (תעבורה) היחידי שקיבלתי ב 9 שנות נהיגה!

פורסם

חניית עזריאלי.

רציתי לעשות פרסה בשביל למצוא מקום חניה, החברה דיברה דיברה דיברה, לא הייתי מרוכז והטמבון האחורי השתפשף בעמוד. למזלי הפח לא נפגע, הצבע מעט התקלף ואיזה חלק פלסיק מצופה ניקל נשבר. יצאתי בזול.

מקרה שקרה לא לי אבל סוג של הייתי שותף בו.

בסוף הרחוב שלי יש חניה לא סלולה כזאת.

ישב לפניה בתוך רכב איזה נער עם בחורה ( לא מצאתם מקום אחר?!?! ) ואני והחברה רצינו להחנות שם אז ביקשנו ממנו שיזוז.

הוא לא שם לב שיש שם מדרכה שסתם ככה פתאום נגמרת, ואחרי שהוא נכנס לשטח שם והסתובב, ביציאה הוא יצא דבע ולחץ על הגז חזק, נתקע במדרכה וכל הטמבון התפרק לו. התבאסתי עוד יותר כשגיליתי שהרכב לא שלו אלא של אחות של ידידה שלו.

פורסם

ערס במסחרית שחיפש מכות ניסה לפתוח לי את הדלת או לשבור את החלון. נכנסתי לו בדלת ועשיתי ממנה פחית שימורים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לפני כמה שנים נכנסתי לאיזה חניון שכונתי קטן, החניתי ברוורס כשמימיני יש שפת מדרכה (אבני שפה) שתוחמת בין הכניסה/יציאה לחניון לבין החניות עצמן.

חזרתי לרכב, באתי לצאת מהחניה, נסעתי קצת ישר וסיבוב חד ימינה לכיוון היציאה ופתאום אני מוצא את עצמי עם הרכב תקוע על השפת מדרכה עם הצד ימני אמצעי של הגחון רכב, שכחתי לגמרי שהייתה שם שפת מדרכה. לקחתי רוורס כדי לרדת זה, היה מלווה ברעשי חיכוך לא נעימים (בדיעבד אני גם לא בטוח שזה היה הדבר הנכון לעשות).

התוצאה הייתה מעיכה במרכב התחתון.

מאז אני משתדל לזכור\לבדוק מסביב לפני שאני נכנס לרכב שאין איזה מכשול נמוך שלא רואים אותו במראות.

פורסם

יותר לכיוון חצי רכב אבל אני מקווה שגם זה תופס (דו"ג) :-D

יום לפני הגיוס תכננו לנסוע לכינרת כולם יצאו בשש בבוקר אני כהרגלי המשכתי לישון ויצאתי באיזה 12 כולי עם חברה שלי על קטנוע 250 שנראה כמו המכוניות שאוספות בקבוקים בגלל כול הציוד שקשור אליו.

עד שפתאום ליד אשדוד הקטנוע ללא שום הודעה מחלית לשפוך מנוע (בלאי טבעי כול 60 אלף ק"מ מנוע) ולקבוע לעצמו דום לב.

גם לכינרת לא הגעתי גם דחפתי תקטנוע איזה 4 שעות בדרך גם 1500 שקל הלכו לי על פארש שבוע לפני המכירה וגם חברה שלי נסעה באוטובוסים :?

פורסם

מזמן: פרויד חיפה - פרה תועה רועה על הכביש (ברצינות) עוצר וצופר לה שתזוז

מספר שניות אחר כך גברת חביבה נתקעה בי מאחור במלוא המהירות "כי היא הסתכלה על הפרות בשדה ולא ראתה אותי"

שבוע הייתי תקוע במיטה עם צליפת שוט

פורסם

יציאה מהגן של אחי כשהלכתי להביא אותו, בזמנו כריזמה 99 חדשה אולי 3-4 שנים על הכביש, אני עושה סיבוב ובטעות חומה קטנטנה שלא רואים בכניסה לחניה של הגן משפשפת לי את כל הטמבון הקדמי בצד ימין עד כדי שהוא נכנס פנימה, ניסיתי לעשות רוורס, הוצאתי אותו יותר מדי והשארתי סימנים כאילו וולברין היה עצבני עלי באותו רגע.

אבא לא קיבל את הבשורה טוב, שנה לאחר מכן כל הצבע של הרכב התחיל לדהות אז הוא סלח לי :p

סופר לנסר שלי, לפני חצי שנה עשיתי רוורס בחניה ונכנסתי בקלילות בגדר שמפרידה בין הכביש לבין המדרכה לרחוב, הגדר נפלה.

הפח שלי התעקם טיפה.

Opel Adam S 2017

פורסם
כל יום שישי. זה מרגיש כאלו מנסים להרוג אותי. בגלל זה, את הסידורים אני מקפיד לעשות במהלך השבוע ולהשאיר את יום שישי פנוי לפנאי.

אתה לא לבד. :evil:

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

לנסוע למרכז ולהיות תקוע בפקקים. תדלקתי את האוטו ויצאתי מהתחנה אחרי הפנייה ראיתי שהיה נקי מתנועה רכבים אז הכנסתי למצב טיפטרוניק ונתתי קיק דאון 1...2... הגעתי למאה החזרתי ל D ובום הלך הגיר וגם 10K ש"ח מאז אני נוסע קצת יותר רגוע.

• תוכן חדש...