Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה קניתי לפני שבוע את הסיריון - 2008 . מבן אדם פרטי פדנט ברמות אחרות - טיפולים בזמן שמר על האוטו כמו החיים שלו .

האוטו כרגע עומד על 68,000 קמ וקראתי באינטרנט שנעשה טיפול כל 75,000 או 60 חודשים , לפי מה מסתכלים קודם ? הק"מ או החודשים ?

כמה שאלות של חוסר ידע , בכל זאת רכב ראשון שלי.

הבוחן של הרכב שלקחתי אותו לבדיקה לפני הקנייה - אמר שיש רעשים מההגה כשמסובבים אותו , אני לא ממש מרגיש את זה אבל אם סוגרים חלונות ומקשיבים לזה בכוח אז שומעים "פלקים" כאלה בזמן הסיבוב - על כל סיבוב רעש אחד כזה .

מצבר כבר אחרי תקופת האחריות - הבוחן אמר שהוא לא מבין בכלל איך הרכב מניע - אבל ברוך השם הרכב מניע בלי בעיה כל בוקר - אם צריך להחליף אז לאיזה מצבר להחליף וכמה העלות של זה ?

גומיה לציריה אחורית (שחוקה) - כמה יעלה ?

סה"כ הרכב נוסע מעולה - גם נקי מבפנים - הרכב עבר רק במוסך מורשה וצמיגים חדשים.

המוכר דרש 49,000 - מחירון שלו 50,000 - קניתי ב 45,000 . האם הייתה עסקה משתלמת ?

תודה רבה לעונים מראש :)

פורסם

טיפול יש לעשות כל שנה או 15,000 ק"מ הקודם מביניהם.יש לבדוק מה דורש החלפה לפי ספר הרכב ולהחליף בהתאם.

אי אפשר לאבחן רעשים דרך מסך המחשב והמקלדת ואם אתה מרגיש משהו חריג מההגה,פנה למוסך לבדיקה-זו מע' בטיחותית ועם בטיחות לא משחקים.שיבדקו היטב אם הגומיות לציריות שלמות ואם לא אז לבדוק,שזה לא מאוחר מידי ואז הפעמון של הצירייה/הצירייה דופקים.

אם הרכב נקנה מאדם פרטי זו עסקה טובה כי גם אם יש תקלה בהגה היא יחסית לא אמורה להיות יקרה לתיקון.(פחות מהסכום שהורדת למוכר זה בטוח).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התשובה , זאת אומרת שאם הרכב דורש טיפול כל 75000 קמ או 60 חודשים ועברו 60 חודשים , ( הרכב עבר 68000 קמ)

אז אני צריך ללכת לטיפול.??

• ספונסר פורום
פורסם

כל עוד הרכב מתניע בצורה תקינה אין צורך להחליף מצבר. אבל קח בחשבון שברגע שהמצבר מתיישן יבוא יום שבו תנסה להתניע את הרכב והוא לא יתניע, כי המצבר נגמר. אפשר להקדים תרופה למכה ולהחליף עכשיו, אפשר לחכות עד שיתקלקל ואז להחליף. לשיקולך. בכל מקרה בדוק את מפלס המים המצבר כדי לוודא שלא חסר.

לגבי הטיפול מסתכלים גם על הקילומטראז' וגם על הזמן. ברגע שעוברת שנה או 15 אלף קילומטרים מהטיפול הקודם - עושים טיפול. אחד מהשניים צריך לעבור, לא חשוב איזה.

אין לך צירייה אחורית ברכב.

פורסם

תוצאות הבדיקה :

לבדוק תצרוכת שמן בזמן עבודה , רעש גלגלות ורצועות.

לתקן זויות היגוי , חופש ונקישה בהגה.

גומיות מגן לציריות פגומות .

בולמי זעזועים אחורים חלשים.

תודה רבה לעונים עד עכשיו . הבנתי את המשמעות של הטיפולים הטיפול האחרון שנעשה היה ב 60,000 אז זאת אומרת או לחכות 12 חודשים או ל 75000 , מה שבא קודם !.

מה אתם אומרים על העסקה ? בקומפיוטסט אמרו לי שהרכב במצב מדונדש , חוץ ממה שהם רשמו פה למעלה .

האם העסקה טובה ?

מחירון הרכב :50,000 - נסגר ב 45,000 .

יש איזה ישור קו שאני צריך לעשות ?

פורסם

שמע אין מחיר טוב, לכל בנאדם יש המחיר שטוב בשבילו.

מה שרשמו בבדיקה נראה כמו כסתח רגיל, חוץ מהגומיות ציריה שאם קרועות יש להחליף.

טפל ברכב ושמור עליו, ככה תהנה ממנו לאורך זמן.

שי.

• תוכן חדש...