Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאחר קריאה חוזרת ובדיקת מחירים כנראה שאלך על טיסה ישירה וזהו.

בדקתי בגוליבר ויש כרגע כרטיסים סביבות ה1500$ שזה לא כזה נורא

http://www.gulliver.co.il/Flights/Content/FlightsResults2.aspx?from=TLV&to=NYC&from2=NYC&dateFrom=25.08.2013&dateTo=31.08.2013&Type=2&PassengersCode=100000&SpecificAirLineCode=&gclid=CLnnuY-30bgCFUVb3godpl0Axg

לפי איך שזה נראה או שאטוס בשבוע האחרון של אוגוסט לפני החגים או באוקטובר לאחריהם.

דיסקו המידע ידוע :) כבר טסתי לאירופה והפעלתי את הE52 הישן שהיה לי,אף דייל לא הרביץ לי ;)

מקווה שהפעם אוכל לישון בשקט (נדיר שאני לא מצליח להרדם בסיטואציות מסוימות :D)

עריכה שניה - לא ברורים לי זמני הטיסה :| בטיסת ההלוך רשום 12שעות,בעוד שמצוין נחיתה ב5 לפנות בוקר.

כנ"ל בטיסה חזור - רשום זמן טיסה מעל 10שעות ונחיתה רשום ארבע בצהריים,שזה מעל 16 שעות (!)

מדוע המידע מוצג ככה?

אם לא תזדרז, גם זה לא יישאר. אל על כבר בWL, יונייטד כמעט כבר מלאים.

אם אתה לא לחוץ, חכה עד אחרי החגים (אוקטובר), המחירים מישראל יורדים משמעותית. השתדל לא ליפול על ניו-יורק ב-14 לאוקטובר (אלא אם יש לך סידור שינה), בו נופל "יום קולומבוס" (חג, תפוסה גבוהה במלונות).

לא ממש חסכת לשלם על עוד טיסה, אלא שילמת על שתי הטיסות במכה.

אימיגריישן יהיה בניו-יורק, (חובה להיכנס לארה"ב דרך שדות תעופה בינ"ל) עם העברה עצמית של המזוודות.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם לא תזדרז, גם זה לא יישאר. אל על כבר בWL, יונייטד כמעט כבר מלאים.

WL ?

אם אתה לא לחוץ, חכה עד אחרי החגים (אוקטובר), המחירים מישראל יורדים משמעותית. השתדל לא ליפול על ניו-יורק ב-14 לאוקטובר (אלא אם יש לך סידור שינה), בו נופל "יום קולומבוס" (חג, תפוסה גבוהה במלונות).

מקווה לגבש החלטה ולהזמין עוד השבוע,בימים הקרובים,אחרת באמת נטוס באוקטובר עד יעבור זעם (בארץ).

לא ממש חסכת לשלם על עוד טיסה, אלא שילמת על שתי הטיסות במכה.

עדיף מאשר לטרטר מחדש בשד"ת

אימיגריישן יהיה בניו-יורק, (חובה להיכנס לארה"ב דרך שדות תעופה בינ"ל) עם העברה עצמית של המזוודות.

יאללה פסדר :)

חמשה-שה תווים ולא יותר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לאחר קריאה חוזרת ובדיקת מחירים כנראה שאלך על טיסה ישירה וזהו.

בדקתי בגוליבר ויש כרגע כרטיסים סביבות ה1500$ שזה לא כזה נורא

http://www.gulliver.co.il/Flights/Content/FlightsResults2.aspx?from=TLV&to=NYC&from2=NYC&dateFrom=25.08.2013&dateTo=31.08.2013&Type=2&PassengersCode=100000&SpecificAirLineCode=&gclid=CLnnuY-30bgCFUVb3godpl0Axg

לפי איך שזה נראה או שאטוס בשבוע האחרון של אוגוסט לפני החגים או באוקטובר לאחריהם.

דיסקו המידע ידוע :) כבר טסתי לאירופה והפעלתי את הE52 הישן שהיה לי,אף דייל לא הרביץ לי ;)

מקווה שהפעם אוכל לישון בשקט (נדיר שאני לא מצליח להרדם בסיטואציות מסוימות :D)

עריכה שניה - לא ברורים לי זמני הטיסה :| בטיסת ההלוך רשום 12שעות,בעוד שמצוין נחיתה ב5 לפנות בוקר.

כנ"ל בטיסה חזור - רשום זמן טיסה מעל 10שעות ונחיתה רשום ארבע בצהריים,שזה מעל 16 שעות (!)

מדוע המידע מוצג ככה?

EWR ו JFK זה לא אותו שדה תעופה

המרחק לא גדול אבל ממש לא אותו שדה תעופה

EWR זה ניו ג'רזי

וJFK ניו יורק. סביבות ה8 מייל.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

OK

בדקתי עכשיו יש בUs airways

עם עצירה אחת בלבד בפילדלפיה

והגעה לגרינסבורו NC

סביבות ה1600$

תראה אם זה מתאים לך.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

EWR (ניוארק) אכן בניוארק, ניו-ג'רזי, אבל ממש קרוב להדסון (הגדה המערבית של מנהטן).

JFK הוא בשכונת ג'מייקה, מזרחית למנהטן.

מרכז העיר הוא, כאמור, האי מנהטן (רוב העסקים/חנויות/אתרים תיירותיים, למרות שלא מחייב) והמרחק משני שדות התעופה דומה מאוד.

אגב, אם אתה מתכנן על NC בימים הקרובים, קח איתך סירת גומי לכל מקרה, ראה כאן:

http://news.yahoo.com/video/9-states-under-dangerous-flash-231750645.html.

ממליץ לחכות לאוקטובר, מזג האוויר מקו ניו-יורק ודרומה די מעיק בתקופה הזו. בשנה שעברה היינו ביולי והיה יותר גרוע מהחלקים הישנים של בת-ים באמצע הקיץ. מהביל זו מילה עדינה לתיאור הלחות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפ33ה.

מועד הטיסה מתקרב (התחלת אוקטובר) והיעד הינו ראלי דורהם (דרך פילדלפיה)

עוד קצת שאלות לעוזרים למיניהם :)

1) נאמר לי ע"י הסוכן נסיעות שהמזוודה עוברת אוט' כשאנחת בפילדלפיה למטוס שייקח אותי ל NC - במידה וזה נכון,האם זה משו שצריך לבקש? והאם זה קורה גם בטיסה חזור (NC>פילדלפיה>ישראל)

2) מה מותר לקחת בתיק אישי לא_ענק למטוס? התכנון לשים את ה"כבדים" במזוודה מן הסתם (חשמלים כמו מצלמה,מ.גילוח,מטענים למיניהם,בגדים קר וחם,כלי רחצה וכו')

* סעיף נוסף,כמה סיפורים ששמעתי הצליחו לערער את בטחוני על מזוודות שנעלמות בניכר בקצב מדאיג,וקצת פאדיחה אם זה יקרה לי ולהתקע שם בלי בגדים\שאר דברים שייקחו כמה ימים לסדר...אומנם ארכוש אוטוטו ביטוח רפואי ומטען לטיול אבל בכל זאת...NEVER SAY NEVER **

לאור סעיף זה חשבתי לדחוס בתיק האישי בגדים ליומיים-שלושה,כלי רחצה ועוד דבר או שניים שחובה לשהיה קצרה עד לבירורים

3) האם ניתן לשנות את מקום המושב בטיסה? ואם כן עושים זאת כבר בנתב"ג בכרטוס? מעדיף חלון מן הסתם כי באמצע או התחלת שורה לא נשמע אטרקטיבי :D

4) טיפים אחרונים לג'טלג הצפוי? כתבו פה על לא לישון יממה\2 לפני,כדור שינה וכל מיני...

זה מה עולה כרגע - עוד בקרוב כנראה :p

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
הקפ33ה.

מועד הטיסה מתקרב (התחלת אוקטובר) והיעד הינו ראלי דורהם (דרך פילדלפיה)

עוד קצת שאלות לעוזרים למיניהם :)

1) נאמר לי ע"י הסוכן נסיעות שהמזוודה עוברת אוט' כשאנחת בפילדלפיה למטוס שייקח אותי ל NC - במידה וזה נכון,האם זה משו שצריך לבקש? והאם זה קורה גם בטיסה חזור (NC>פילדלפיה>ישראל)

אם זה באותה חברה, אז כן, המזוודה עוברת. תשאל בצ'ק אין בנתב"ג רק בשביל לוודא.

2) מה מותר לקחת בתיק אישי לא_ענק למטוס? התכנון לשים את ה"כבדים" במזוודה מן הסתם (חשמלים כמו מצלמה,מ.גילוח,מטענים למיניהם,בגדים קר וחם,כלי רחצה וכו')

קח בתיק איתך כל מה ששביר, גניב או יקר. לפטופ, מצלמה, וכו'. מציע לך לקחת מטען אחד לטלפון\טאבלט בתיק היד.

תתלבש בהתאם למה שמחכה לך במדינת היעד, לא מה שקורה כשאתה יוצא מישראל. תבדוק מה מזג האוויר הצפוי בקונקשן ואח"כ, ותזכור שבמטוס די קריר רוב הטיסה. אתה לא רוצה להתקע בטרמינל קפוא עם חולצה קצרה, כשכל הבגדים החמים שלך במזוודה, נניח.

* סעיף נוסף,כמה סיפורים ששמעתי הצליחו לערער את בטחוני על מזוודות שנעלמות בניכר בקצב מדאיג,וקצת פאדיחה אם זה יקרה לי ולהתקע שם בלי בגדים\שאר דברים שייקחו כמה ימים לסדר...אומנם ארכוש אוטוטו ביטוח רפואי ומטען לטיול אבל בכל זאת...NEVER SAY NEVER **

לאור סעיף זה חשבתי לדחוס בתיק האישי בגדים ליומיים-שלושה,כלי רחצה ועוד דבר או שניים שחובה לשהיה קצרה עד לבירורים

אתה טס לארה"ב, לא לזמביה. כל מה שאתה צריך אתה יכול לקנות שם. לא צריך בגדים ליומיים בתיק היד שלך, רק אמצעי תקשורת ואמצעי תשלום, עם כל היתר כבר תסתדר כשתנחת.

3) האם ניתן לשנות את מקום המושב בטיסה? ואם כן עושים זאת כבר בנתב"ג בכרטוס? מעדיף חלון מן הסתם כי באמצע או התחלת שורה לא נשמע אטרקטיבי :D

אתה יכול לבקש את זה בדלפק הצ'ק אין בארץ, או בזמן הצ'ק אין האינטרנטי אם אתה עושה כזה.

4) טיפים אחרונים לג'טלג הצפוי? כתבו פה על לא לישון יממה\2 לפני,כדור שינה וכל מיני...

זה מה עולה כרגע - עוד בקרוב כנראה :p

בעיקרון, אתה פשוט יכול למתוח את היום שלך כשאתה נוחת עד שתסתנכרן על השעות הנורמליות שלהם. הבעיה בזה היא שהרבה אנשים נוטים להיות חולים אחרי טיסות ארוכות כאלו (מקום סגור, אוכל חרא, בלי שינה, חיידקים זרים למערכות שלך) ובגלל זה דווקא כן כדאי לישון איך שנוחתים. תלוי בך.

דבר אחרון - כשאתה נוחת, ומגיע לפקיד בכניסה לארה"ב, תהיה ברור, חייכן, רגוע ותדע בדיוק לאן פניך מועדות. אתה נוסע לבקר חבר X וזו הכתובת שלו. תהיה אצלו מתאריך A עד תאריך B. אין שום סיבה שהם יעשו לך בעיות, ועוד פחות סיבה אם הכל יהיה ברור ומתוקתק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אכן נוסע לבקר חברים,יש וואוצ'ר של המלונית שאתארח בה,ויזה וכל הניירת הדרושה + טלפון של חבר.

לגבי מזג אוויר - בדרך כלל אפליקציית AccurateWeather קולעת בול,ואפילו עכשיו בארץ די קריר בלילה (הטיסה בחצות),אז סביר שנלך עם ארוך וקצר מתחת.

תודה על התגובה,עזרת מאוד ;)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

קראתי לא מזמן על מחקר שעשו בנוגע לחיידקים במטוסים, וממנו שעולה שדווקא האוויר במטוס - במפתיע - נקי למדי, הבעיה היא במשטחים שאוגרים בהם חיידקים. קח אותך חבילת מגבונים לחים ותשתמש בהם הרבה, אולי תחמוק מהשפעת בנחיתה.

אני מאוד ממליץ לך על אוזניות אוטמות, כמו אלו של Shure. הדגמים הזולים מתחילים סביב 400 ש"ח.

זה מאוד עוזר לשרוד במטוס, בלי בכי של תינוקות\רעש מנועים. יש כאלו גם ליצרנים אחרים (אבל שים לב לכך שהן אוטמות - פרופיל של אטמי אוזניים, לא סתם יושבות באוזן).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תכיר http://seatexpert.com/

תכניס את פרטי הטיסה שלך ותבדוק האם המושב שלך טוב או לא.

לשבת בהתחלת שורה בד"כ נוח - אבל בהחלט יכול להיות שהשירותים לפניך או המטבח. - עדיף מטבח.

בטח כשמדובר בישראלים שמרגישים נח לשבת עליך (לידך) ולספר לך על זה שהדיילת אנטישמית כי היא לא נותנת לו להכנס לשירותים בביזנס למרות שהוא ממש לחוץ. או חרדים ששמים לך את התינוק שלהם ביד כי הם חייבים לשירותים.

כשתגיע לצ'ק אין תבקש exit אל תגיד שאתה נכה, אל תגיד שכואב לך בברך כי ככה לעולם לא יתנו לך לשבת שם.

תעשה מראש כרטיס נוסע מתמיד של star alliance על כל מקרה שאולי תשדרג.

תבדוק לגבי הנחיתה בניו יורק, לדעתי אתה צריך להעביר את המזוודות במכס. באופן עקרוני אתה צריך כי הטיסה לראלי היא טיסה פנימית.

בטיסה חזור לא תהיה לך בעיה, בכל מקרה רק תוודא שעל התג שהם שמים כתוב tlv.

בתיק יד שים מצלמה, סלולארי ארנק וכדורים (לכאב ראש) בודדים.

כמובן שיש צורך להמנע מנוזלים בתיק היד. אשתי ואני טסנו לקנדה ושכחנו 2 בקבוקי מים אישיים שפשוט אמרנו להם שלום.

עכשיו מאחר ואתה טס עם חברה אמיתית (לא אלעל) אתה צריך לזכור שיש בערך 150-200 אמריקאים בטיסה - הם מאוד מתוקתקים, הם יהיו בשדה 3.5 שעות לפני. אז תעשה לעצמך טובה, צ'ק אין באינטרנט, במידת הצורך תבקש שינוי מקום כשאתה מוסר את המזוודה.

נק' נוספת רב חברות התעופה כיום נותנות 23 ק"ג למזוודה ומותרת מזוודה אחת בלבד, על ההפרש עד 32 ק"ג האמריקאיות בד"כ לוקחות 100$ ומעלה, על מזוודה נוספת 150$ אז תעשה שיקול מראש (אני כמובן מדבר על החזור).

תביא שוקולדים וירטואליים ותחלק לכולם פה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
אכן נוסע לבקר חברים,יש וואוצ'ר של המלונית שאתארח בה,ויזה וכל הניירת הדרושה + טלפון של חבר.

לגבי מזג אוויר - בדרך כלל אפליקציית AccurateWeather קולעת בול,ואפילו עכשיו בארץ די קריר בלילה (הטיסה בחצות),אז סביר שנלך עם ארוך וקצר מתחת.

תודה על התגובה,עזרת מאוד ;)

איש יקר, תהנה ותפרגן בתמונות.

חזרתי לפנות בוקר, אחרי חודש של גלות (ארה"ב / אוסטריה / גרמניה) :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...