Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האתר החביב עלי הוא seatguru. בהזדמנות אבדוק את האתר שלביא ציין.

עקרונית עצותיו של לביא נכונות.

להוסיף:

קח למטוס תיק קל עם האלקטרוניקה וגם קצת מזון לדרך. לא תמיד המזון של חברת התעופה יספק אותך. כמוכן, כיון שאינך עובר בשדה אירופי, תוכל להעביר נוזלים - עד כמה שאני יודע השגעון של הנוזלים תופס רק בטיסות (כולל טיסות המשך) באירופה.

אם אתה אוכל כשר או צמחוני או כל שגעון אחר - דאג להזמין את המזון המיוחד לפחות 48 שעות מראש. יש למזונות מיוחדים לא מעט חסרונות (למשל - בחברות מסויימות הכשר פשוט בלתי אכיל), אבל לפחות תהיה הראשון לקבל אוכל בטיסה.

אני קצת מופתע מהאפשרות שהמזוודות יעברו אוטומטית ממטוס למטוס, מנסיוני הדל בכניסה לארה"ב אתה צריך לעבור בביקורת הדרכונים, לאסוף את המזוודות, לעבור ביקורת מכס (עוד מילה בהמשך) ואז להפקידן לטיסת ההמשך. התהליך יכול לארוך מספר שעות, אם כי איני מכיר את פילדלפיה.

בביקורת המכס בכניסה לארה"ב עשויים לשקף את כל מטענך לא מחשש לפצצות אלא מחשש להכנסת מזיקים לחקלאות. תוכל להביא מזון ארוז\משומר וכד', אבל לא שום דבר טרי. פירות, ירקות או סנדביצ'ים יושלכו לפח, אז חסל אותם לפני הנחיתה או השלך בעצמך לפח לפני הביקורת.

לגבי המטען המופקד לבטן המטוס - בדוק בכרטיס הטיסה ובאתר חברת התעופה. בשנים האחרונות החברות הפחיתו את המטען במחלקת התיירים למזוודה אחת של 23 ק"ג, כמו לאירופה.

מזג אויר - תחזיות מדוייקות בד"כ ללא יותר מ-5 ימים, למרות שיש אתרים שנותנים תחזיות לטווח כפול ומשולש. האתרים שאני בודק בדרך כלל הם weather.com ו-accuweather. יש להם גם אפליקציות למכשירים ניידים.

לגבי הפעלת ציוד אלקטרוני במטוס - מותר להפעיל מחשבים, טאבלטים, קוראי ספרים וכו' וגם טלפונים במצב "טיסה" - פרט לשלבי ההמראה והנחיתה (ההגדרה היא מרגעש דלתות המטוס נסגרו ועד ששלטי ה"חגור את חגורת הבטיחות" כבים. יש ידיעות על כך שה-FAA - שהוא הסמן העולמי לעניין - מתכוון להקל על ההגבלות אבל בינתיים השינוי לא נכנס לתוקף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מאוד ממליץ לך על אוזניות אוטמות, כמו אלו של Shure. הדגמים הזולים מתחילים סביב 400 ש"ח.

זה מאוד עוזר לשרוד במטוס, בלי בכי של תינוקות\רעש מנועים. יש כאלו גם ליצרנים אחרים (אבל שים לב לכך שהן אוטמות - פרופיל של אטמי אוזניים, לא סתם יושבות באוזן).

איכשהו דמיינתי אותך יותר כטיפוס של BOSE QC מאחת הסדרות.

לגבי העברה של המזוודה לטיסת המשך, זה יקרה בחזור בלבד.

בהלוך אתה עובר את ביקורת הדרכונים, ממשיך לקבל את המזוודה, עובר את המכס, ורק ביציאה ממנו מפקיד את המזוודה חזרה. אין צורך בתגים חדשים, פשוט מעבירים אותה שיקוף ויאללה.

הסיבה לזה היא שהטיסה מפילדלפיה לראלי דורהאם היא טיסת פנים. אין מכס וביקורת דרכונים ביציאה ממנה, ורוב האנשים שטסים בה לא מגיעים מחו"ל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...