Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי במוצ"ש שעבר,התחשק לאדם "חביב" להוריד לי את הזכוכית של המראה ברכב ולקחת אותה לעצמו.

למרבה המזל,המנגנון החשמלי לא נפגע והעניין הסתיים בנזק של החלפת זכוכית חלופית בעלות של 100 ש"ח לאחר מו"מ מתיש בין כמה זגויות רכב.

האם יש המלצה למצלמה,שתצלם את הרכב כאשר אף אחד אינו נמצא בו.הצילום חייב להיות חיצוני אבל אם יש מצלמה שעל הדרך תצלם מבפנים יהיה גם טוב (התגנוננות מפני דוחות שונים ומשונים על טלפון כיוון שאין ברשותי דיבורית ואיני מדבר בטלפון בנהיגה).

אין לי מושג לגבי טוח מחירים .כמובן שלא אקנה את הזול ביותר אבל לא אשתגע במחירים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ממה שאני מכיר, כל מצלמה עם חיישן G שמופעלת אוטומטית בעת תנודה של הרכב תתאים לעבודה.

מנסיון של קרוב משפחה, המצלמה של DOD F900LHD עושה את העבודה. רק שים לב שזה לא החיקוי(המקורית עולה סביבות 100$-120$)

פורסם

דרושה מצלמה חיצונית. אם יש אפשרות להתקין מצלמה בחלון ביתך ממקום שרואים את הרכב - זה הכי טוב. חבר למצלמה עצמית טלה ואתה מסודר (תוכל לבצע זיהוי פנים). חבר את המצלמה לDVR או מחשב להקלטה 27/4 לפי תנועה.

חיישן G ו/או צלמה מבפנים - זה לא יעבוד. במיוחד ברכב מאוד חם ורוב המצלמות לא יחזיקו הרבה וגם ככה אין כיסוי מפנים 360 מעלות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צבי,זה לא קרה בבית,אלא בחניון של מרכז קניות.יש לי בית פרטי וב"ה לא קרו לי דברים כאלו מאז שרכשתי את הרכב הראשון שלי (למעלה מ-12 שנים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למה שלא יעבוד?

אני לא מזיז את המצלמה שלי מהסוג הזול ביותר מהשמשה(באר שבע).

גם הקרוב משפחה שלי לא מוריד את הדוד היקרה מהשמשה(ערד).

רק באילת הייתי שוקל להוריד את המצלמה מהשמשה, רק בתנאי שלא הייתי מוצא את סוכך השמש שלי.

כך שחום זאת לא בעיה.

פורסם

כמה זמן יש לך את המצלמה שאתה אומר שאין בעיה עם חום?

אני יכול להעלות תמונה של התושבת שלי שהתעוותה לגמרי אחרי חצי כחצי שנה ואני לא הראישון כאן בפורום.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...