Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביזיון באוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעה 10 ו18 דקות ועדיין השערים סגורים,וכמובן לאף אחד אין תשובה מתי פותחים.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דואג, לא הצלחתי לשתות את הקפה של הבוקר בעודי יושב במזגן בבית.

האם כבר פתחו את השערים ?

האם מישהו כבר דרך לך על הרגל ?

האם ילד ניגב עליך נזלת ועוד משהו בלתי מזוהה?

האם אתה רוצה לדעת מה זה היה ?

בטוח ?

עד מתי ימשיכו לממן את העושק הזה?!

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
השעה 10 ו18 דקות ועדיין השערים סגורים,וכמובן לאף אחד אין תשובה מתי פותחים.

חכה שתיכנס פנימה, אז תראה מה זה ביזיון באמת.

פורסם

אני לא אוהב לשפוט מוקדם מדי.

בואו נחכה שהוא יכנס לתערוכה ויספר לנו על הבזיון, או שאולי תהיה הפעם הפתעה?:wink:

פורסם

אני הולך מחר(כרטיסים בחצי מחיר),

אעלה תמונות ואסקר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

90שח לאנשים נטולי-קומבינה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בעיני, יותר מדלות התצוגה מדי שנה, זו טכניקת מעברי הבקר שנהוגה בתערוכה הזו.

על מנת לקיים את ההתחייבות בפני המציגים שכל באי התערוכה יעברו מול דוכן מוצרי הטיפוח/מכסחות הדשא/מערכת הניווט/בקליות אחוריות/ווילונות לרכב/מכוניות הליסינג/חולצות של המציג, מסלול ההליכה תחום במעין מסלול קבוע מראש ללא אפשרות לשוטט כאוות נפשו של המבקר.

התוצאה היא חוסר יכולת (בעיקר בשעות העמוסות) לעמוד ולהתרשם או לצלם, אתה תמיד נהדף ונדחף על ידי הזרם של האנשים סביב.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
מה המחיר של הכניסה לשם ?

89 שקלים,

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...