Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הרכב שלי סיריון 2008 לא מניע ,ישנו רעש התחלתי שלי הנעה ואז נכבה הרכב.

ככל הנראה בעיית אימבולייזר(מכייון שלא מופיעה הנורה של המפתח)

ניסיתי את המפתח הרזרבי וגם הוא לא עבד.

במוסך אמרו לי שמדי פעם הרכב מניע אך לרוב הוא לא.הם טוענים שצריך להחליף את המערכת בקרה, צילנדר וכן את המחשב של האימובלייזר.

אשמח אם מישהו על סמך התיאור שלי יוכל להמליץ על פיתרון אחר,או לאמת את הצורך בהחלפת כל החלקים הנ"ל(לדוגמא אם יש

חיישן הקורא את המפתח ואם ניתן להחליף רק אותו).

תודה מראש על כל עזרה..

פורסם
שלום חברים,

הרכב שלי סיריון 2008 לא מניע ,ישנו רעש התחלתי שלי הנעה ואז נכבה הרכב.

ככל הנראה בעיית אימבולייזר(מכייון שלא מופיעה הנורה של המפתח)

ניסיתי את המפתח הרזרבי וגם הוא לא עבד.

במוסך אמרו לי שמדי פעם הרכב מניע אך לרוב הוא לא.הם טוענים שצריך להחליף את המערכת בקרה, צילנדר וכן את המחשב של האימובלייזר.

אשמח אם מישהו על סמך התיאור שלי יוכל להמליץ על פיתרון אחר,או לאמת את הצורך בהחלפת כל החלקים הנ"ל(לדוגמא אם יש

חיישן הקורא את המפתח ואם ניתן להחליף רק אותו).

תודה מראש על כל עזרה..

יש קודן ברכב?

יכול להיות שהבעיה היא שם

פורסם

לא יודע איך הקודן נבדק במוסך שלך, אבל כשבסיריון 2007 של אשתי, עליו השלום, היתה תקלה עם תיאור זהה, פירקתי את הכספת שישבה על מחשב המנוע, קיצרתי בחזרה למצב המקורי את שני החוטים שנותקו ע"י הקודן, ובא לציון גואל.

הייתי עושה את זה לפני כל נסיון אחר. הסיכוי לתקלה בקודן גדול לעין ערוך מהסיכוי לתקלה אחרת במערכות המקוריות של הרכב.

פורסם

קודם כל תודה על ההתייחסות המהירה.

אני אבדוק את העניין ..

רק שאלה לגביי הבעיה שהייתה לך,הקודן עבד רגיל?( ז"א הקשת את הקוד והוא השמיע את צליל הזיהוי הרגיל ובכל זאת לא הניע)

ודבר נוסף דיברתי עם המוסך ,הוא אמר שהוא יבדוק את זה ע"י ניתוק הקודן ,הוא טוען שזה קודן פשוט שלא מחובר למחשב הרכב.

האם זה הגיוני?ואם לא, אשמח אם אתה או כל מישהו אחר ימליצו לי על מקום באזור אשדוד שמבין בבעיית קודנים/אימבולייזר...

פורסם

למיטב הבנתי והיא מעוטה בנושא הרכבים,בצילינדר הוא התכוון לסוויץ.

בכל מקרה אני מחכה לתשובה ממנו בקשר לניתוק הקודן..

פורסם
קודם כל תודה על ההתייחסות המהירה.

אני אבדוק את העניין ..

רק שאלה לגביי הבעיה שהייתה לך,הקודן עבד רגיל?( ז"א הקשת את הקוד והוא השמיע את צליל הזיהוי הרגיל ובכל זאת לא הניע)

ודבר נוסף דיברתי עם המוסך ,הוא אמר שהוא יבדוק את זה ע"י ניתוק הקודן ,הוא טוען שזה קודן פשוט שלא מחובר למחשב הרכב.

האם זה הגיוני?ואם לא, אשמח אם אתה או כל מישהו אחר ימליצו לי על מקום באזור אשדוד שמבין בבעיית קודנים/אימבולייזר...

הקודן עבד רגיל.

לא משנה למה הקודן מחובר, הוא אמור למנוע התנעה של הרכב ואם הוא לא תקין הוא עלול לעשות בדיוק את זה: למנוע את התנעת הרכב.

פורסם

כתבת שהרכב לא מניע ואחרי זה עושה קולות של הנעה ואז נכבה

השאלה היא האם הרכב בכלל מניע ואז נכבה או לא מניע בכלל ואתה רק שומע את הקול של הסטרטר מנסה לסובב את המנוע ?

מכיוון שאלו תופעות שונות אחת מהשניה

פורסם

סוף דבר...

הבעיה הייתה כפי שתיאר חנן ,ומסתבר שלפעמים עד שהמוסך לא מבין שאתה הולך להגיע עם גרר ולהחליף מוסך יתעקשו איתך שצריך להחליף את כל החלקים הקשורים.

אז תודה חנן...

• תוכן חדש...