Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בבעלותי רנו לגונה 2003 1.8סמ"ק, היום בשעות הצהריים מספר שניות לאחר תחילת נסיעה ההגה של הרכב נהיה קשה לתפעול ( כבר לא הגה כוח) ונדלקו 2 נורות האחת STOP והשניה של המצבר שתי הנורות הם אדומות.כיביתי את המנוע והדלקתי שוב אין בעיה של מצבר, אין בעיה מבחינת המנוע הוא סוחב כמו שצריך (בכמה מטרים שנסעתי עד מציאת חניה בטוחה).

מכיוון שהיום הוא יום שישי ומחר שבת הרכב יגרר ביום ראשון למוסך (מורשה של רנו יש לציין) אבל עד אז אני אוכל סרטים... מה יכול להיות הנזק וכמה עלה לתקנו. כידוע לכם שווי הרכב לא גבוה ולכן אני לא חושב שאתקן אותו בכל מחיר.

רעיונות בבקשה מה יכולה להיות התקלה , אולי מישהו נתקל מכיר ?

תודה

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

נקרעה לך רצועה, בחלק גדול מהרכבים האלטרנטור והמשאבת הגה כח חולקות את אותה הרצועה לכן קיבלת התרעה שאין טעינה במצבר ובו בזמן ההגה נהיה קשה.

תיקון זול. 100-200 ש"ח

פורסם

עידכון - הרכב נגרר למוסך שם נפתח מכסה מנוע וניראת רצועה קרועה. לאחר הוצאת הרצועה יש עליה סימני שמן או משהו כזה. המכונאי אמר משהו על טיימינג ופולי ... טימינג אני מבין אבל מה זה פולי ?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

עלויות- התקשרו מהמוסך וזהו מה שצריך להחליף ... פולי מנוע , טימניג, משאבת מים , מים , 2 פקקים (לא יודע של מה) ואולי עוד משהו ששכחתי.

שורה תחתונה המחיר המבוקש הוא 6200 ש"ח.

מדובר במוסך מורשה של רנו... כניראה שזו הסיבה. עכשו אני צריך את עזרתכם.

מישהו מכיר יודע שמע על מוסך אמין ושיודע לטפל ברנו לגונה (אני יודע שזה כולה רנו לגונה אבל תתפלאו שיש מוסכים שאמרו לי שהם לא מתעסקים עם רכב הזה).

השאיפה זה מוסך באזור דרום וואלה אני מוכן גם לנסוע למרכז עם המחיר יהיה רלוונטי.

אני די אוהב את הרכב והוא שמור בצורה טובה (חוץ מהתקלה הנוכחית) יהיה לי קשה לזרוק אותו...

תודה לכל העוזרים.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...