Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי, אחרי חיפוש והבנה שמותר להשחיר את החלונות האחוריים (בצדדים).

דברתי עם חבר ושאלתי אותו מה הוא אומר.. (הוא כבר השחיר, אך בנוסף מושחר אצלו גם החלון האחורי)

הוא אמר לי, כי יש לו *אישור* בשביל זה, ואם אני רוצה לעשות גם (אני רוצה לעשות רק בצדדים) יש להוציא אישור גם כן.

עכשיו אני לא מבין, אם כולם פה אומרים שזה חוקי (להשחיר רק בחלונות האחוריים הצדדיים), האם אני צריך אישור ממשרד התחבורה??? האם יש בזה צורך?

ואם אפשר, מה עדיף, לעשות לבד? מדבקה? השחמה? מה ההבדל?

ועכשיו לשאלה הבאה, ברשותי טויוטה יאריס TS

:roll: אולי יש לכם רעיונות נוספים איך ליפות אותה?

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

הדבר היחידי שחבר שלך יכול לעשות עם האישור שלו זה לנגב את התחת, מותר רק חלונות אחוריים לא כולל השמשה האחורית.

השחרת שמשה אחורית מותרת רק ברכבים מסחריים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הדבר היחידי שחבר שלך יכול לעשות עם האישור שלו זה לנגב את התחת, מותר רק חלונות אחוריים לא כולל השמשה האחורית.

השחרת שמשה אחורית מותרת רק ברכבים מסחריים.

אוקי---- עכשיו, האם אני צריך אישור להשחרת החלונות הצדדיים אחוריים?

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

פשוט מאוד גבר, אין שום אישור להשחרה ואין דבר כזה, מותר בחוק להשחיר שתי חלונות אחוריים אתה לא צריך להודיע לאף אחד ולא שום דבר.

פורסם

אין צורך בשום אישור, כל עוד אתה עושה את החלונות האחוריים + משולשים עם יש ברכב שלך זה חוקי לחלוטין .

אני עשיתי אצלי ברכב וזה אחלה של דבר , רק מקטין את השדה ראייה בלילה בנסיעה לאחור .

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...