Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיאט פונטו ספייס 2006 דגם dynamic עם גיר רציף.

לאחרונה אני מקבל אזהרה במסך של Engine Failure ונורה בצורה של ברז עם טיפה בצבע כתום נדלקת (ונשארת דלוקה)

לפעמים הנורה נכבית ואז אחרי כמה זמן היא נדלקת שוב.

האם זו תופעה חריגה, או שיש בעיה מוכרת עם הנורה הזו?

בנוסף, קרה כמה פעמים שהמנוע נכבה לי ועל המסך היה כתוב משהו כמו Minimum oil pressure והייתה נדלקת נורה בצורה של כלי עם טיפת שמן מטפטפת בצבע אדום. לאחר התנעה מחדש הנסיעה המשיכה כרגיל. בדקתי שמן ולא נראה שחסר.

יודעים מה יכולה להיות הבעיה?

תודה.

פורסם

אתה לוקח סיכונים מיותרים עם רכבך. זה עלול לעלות לך ביוקר.

אם נדלקת או אפילו מהבהבת זמנית נורית לחץ שמן אסור ליסוע. גש דחוף למוסך,רצוי על גרר. יש הבדל גדול בין כמות שמן ,שיכולה להיות במפלס תקין, לבין לחץ השמן. אם לדוגמא משאבת השמן תקולה לא יעזור לך שיש כמות שמן ראויה. המנוע לא מקבל לחץ שימון תקין ועלול לההרס.

ההתראה שדלקה הייתה על לחץ שמן נמוך ולא על כמות נמוכה.

מנורת צ'ק אינג'ן פחות מסוכנת. זו תקלה די נפוצה כנראה תקלה בחיישן, או מצערת או ממיר . רק אבחון מדויק במכשיר אקזמנר של פיאט יאתר מה הבעייה.

בקיצור, אם יש ספק אז אין ספק -דחוף למוסך טוב.

.

• תוכן חדש...