Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פאסאט 1998 אוטומט.

לפעמים בהילוך ראשון שאני נוסע הטורים עולים עד 50 בשעון וההילוך מתחלף לשני וגם יש קפיצה שזה מתחלף ושומעים את המנוע מתאמץ. זה לא קורה תמיד, לפעמים ההילוך עובר חלק בלי בעיות.

יכול להיות זה הגיר ? תודה.

פורסם

בתיבות ההילוכים הללו יכולות להיות כל מיני בעיות ורצוי לפנות למכון גירים אוטומטיים לאבחון.

זה יכול להתחיל מגיר שהתחמם יתר על המידה כיוון שלחא הותקן קולר/קולר לא תקין (נזק קטן חסית) ועד בעיה שדורשת שיפוץ מלא לגיר (ויכולה לנוע בין 5,000 לעד 10,000 בקלות במורשה היבואן).

אם אתה מהמרכז,פנה אל גירים אוטומטיים צומת סגולה-לחבר הפורום ספי ושותפו יניב לבדיקה.

אפשרות אחרת- בחולון יש לך את אדמונד עשה לי טוב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...