Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4400402,00.html

ראיון של YNET עם חנניה אפנג'ר, רב-בוחן ראשי והעומד מאחורי רפורמת הרישוי המדורגת. אם הטסט שלכם נראה כבר באופק, הראיון הזה מאוד מעניין אתכם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש שם הרבה חראטות (סליחה על ההתבטאות) לכאורה.

ראשית כל הטסט שאני עברתי היה לפני כ-7 שנים ואולי הדברים השתנו, אך אני בספק.

ניסיון שלישי בחנייה? לא מכיר דבר כזה. ניסיון שני כן אבל לא כולם מסכימים זה דווקא לא אומר כישלון אם הם לא מסכימים.

הבוחן בלם? 99% כישלון רק אם באותו הרגע אמרת לבוחן שהייתה לו טעות ובאמת הבוחן מסכים איתך.

מוזיקה בזמן מבחן? זה רק לי המורה לנהיגה אמר שעדיף לא לגעת ברכב ובכלל לא לדבר עם הבוחן.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

רק דבר קטן- הוא חיי בסרט שכל הטסטרים באמת כאלה אדיבים ובעלי רצון טוב.

יש כאלה שעוד לפני שכיוונת את הכיסא החליטו שנפסלת.

אני מכיר מישהי שהתבלבלה בין ימין ושמאל מרוב התרגשות והא בלם אותה. פעמיים.

פורסם
למורי נהיגה יש מכסה, אם תהיה יותר טוב משאר התלמדים אולי תעבור

מכסה של מה בדיוק?

מה קשור בדיוק המורה נהיגה לטסטר? איך בדיוק משפיעה מכסה כזו או אחרת של מורה הנהיגה לרצונו הטוב ונחמדותו של הטסטר להעביר אותך טסט?

מוזיקה בטסט?! ממש לא, הבחור ניראה לי התבלבל ״קצת״, הטסטרים לרוב בקושי נוהמים שלום לתלמיד.

פורסם

לא מחדש כלום. אם מישהו יודע שהוא נוהג טוב ומוכן הוא רק צריך להיות מנומס ורגוע. עברתי טסט לפני שנה וחצי בערך והבוחן היה נחמד ואדיב ולא היה קפדן במיוחד, יש צדיקים בסדום! :roll:

קקטוסולר ידנית

פורסם

לא תאמינו- לפני 4 שנים כשעברתי טסט ראשון, זה היה לאחר 2 בלימות.

הראשונה בזמן חניה מקבילה, כשנצמדים לרכב שמאחוריו חונים. הבוחן חשב שאני עומד לפגוע במראה ובלם- הסברתי לו שהתכוונתי לעצור לפני והוא קיבל את ההערה.

הבלימה השנייה- התקרבנו למעבר חצייה, 2 מסלולים לאותו כיוון, אני בימני ומשמאלי רכב גדול, הולך רגל על האי תנועה מחכה לחצות.

המשכתי בנסיעה כרגיל וקיבלתי בלימה. לא הסתכלתי לכיוון הולך הרגל- ישר הפניתי ראשי לבוחן ואמרתי ''ראיתי אותו, חולצה שחורה, הוא לא ירד עדיין מהאי תנועה.''

הייתי בטוח שמאה אחוז שנכשלתי, בשעה 16:30 קיבלתי בשורות טובות.

זהו, הייתי חייב לשתף אתכם- לא כל הבוחנים באים במטרה להכשיל.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

אני לא מאמין בשום שיטות, יש כאלה שלא יודעים ליסוע ועברים מכה ראשונה, זה הכל עיניין של מזל וחוסר מזל, ומידת הזבל שנמצאת בטסטר.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם
לא מחדש כלום. אם מישהו יודע שהוא נוהג טוב ומוכן הוא רק צריך להיות מנומס ורגוע.

יש כאן לא מעט פסיכולוגיה. הרושם שאתה מותיר צריך להתעלות על הרושם שהקנה האדם הנוסף שעשה איתך את הטסט (לכן גם עדיף לסיים את הטסט ולא להתחיל אותו). תהיה "מרשים" מאחורי ההגה בהשוואה לתלמיד/ה השני/ה, אתה עובר. אפילו אם תפשל בקטנה.

פורסם
למורי נהיגה יש מכסה, אם תהיה יותר טוב משאר התלמדים אולי תעבור

איזו שטות. למורה נהיגה שלי היה רצף של איזה 15 תלמידים שעברו בראשון, אני שברתי לו את הרצף- נכשלתי בצדק.

המכסה שכן יש למורי נהיגה היא מכסה של טסטים- כלומר הם מקבלים מועדים לטסטים. תלמידים נכשלים- המורה נמצא בחוסר מכיוון שאת המועדים שקיבל הוא צריך לחלק בין תלמידים שרוצים לגשת לטסט ראשון ותלמידים שכבר נכשלו טסטים ורוצים לגשת למועד נוסף. אם למורה אחר תלמידים עוברים בטסט ראשון או שני- למורה נשארת מכסה גבוהה והתלמידים יכולים לגשת לטסט במהירות. (למורה שלי למשל היה עודף מועדים, נתן מספר מועדים למורה אחר, בתמורה למועד אחד בשעה טובה יותר).

פורסם

" קחו נשימה עמוקה, השליכו את המחשבות השליליות החוצה, וחזרו למסלול. יתכן שהטעות לא הייתה נוראית כל-כך. אם תנהגו כאילו נכשלתם כבר במבחן, לבטח תכשלו בו."

אחרי שעשיתי טעות באמצע הטסט וחשבתי שנכשלתי, ירד ממני הלחץ כי הבנתי שנכשלתי כבר.

הפלא ופלא..נהגתי רגוע ועברתי.

אבל כל אחד והשטויות שיש לו בראש..

פורסם
יש שם הרבה חראטות (סליחה על ההתבטאות) לכאורה.

ראשית כל הטסט שאני עברתי היה לפני כ-7 שנים ואולי הדברים השתנו, אך אני בספק.

ניסיון שלישי בחנייה? לא מכיר דבר כזה. ניסיון שני כן אבל לא כולם מסכימים זה דווקא לא אומר כישלון אם הם לא מסכימים.

הבוחן בלם? 99% כישלון רק אם באותו הרגע אמרת לבוחן שהייתה לו טעות ובאמת הבוחן מסכים איתך.

מוזיקה בזמן מבחן? זה רק לי המורה לנהיגה אמר שעדיף לא לגעת ברכב ובכלל לא לדבר עם הבוחן.

גם אני חושב ככה , תן לבוחן להתעסק עם זה .. אם הבוחן מעדיף בלי מוסיקה ואתה מעדיף עם מוסיקה תן לו שהוא יבחר .. יותר חשוב שלו יהיה נוח מאשר לך .. כנ"ל לגבי עצירה להתרעננות ..

• תוכן חדש...