Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי בעיה עם התנהלות וועד הבית בבנין שאני גר בו.

עשו שיפוץ קל בקירות החיצוניים של הבניין ותוך כדי העבודה נפלו לי אבנים על רכבי ועשו נזק.

בבנין קימות מצלמות אבטחה,

לאחר שהקבלן\בעל הדירה לא הודו שנגרם נזק לרכבי (למרות כל האבנים שיש על הרכב) פניתי לוועד הבית ע"מ לקבל הסרטה של הקבלן\אחד העובדים מנסה לנקות לי את הרכב,

מסיבה כל שהיא וועד הבית משתף פעולה עם הקבלן או חברת האחזקה של הבניין משום שאנחנו לא מסתדרים בתור שכנים.(וגם בגלל שלחצתי עליו שאני צריך את הסרט בדחיפות) ואינו מוכן לתתת לי את ההסרטה מאותם שעות. ודורש שאני צריך להביא לו צו מבית משפט ע"מ לראות את הסרט. (יש לצין שהדירה בבעלותי, וגם אני השתתפתי בתשלום התקנת המצלמות)

אשמח לקבל עצה בנוגע להמשך הטיפול במקרה.

תודה.

קו---------------------------------------

פורסם

לדעתי פניה לעורך דין תסדר את העניין.

יכול להיות שהשכן והוועד מיודדים ועשו נגדך יד אחת כמו שזה ניראה.

פורסם

תסביר לועד שלך שזה או הקבלן או צד ג' של הבנין אבל בטח לא אתה שישלם את הנזק. אני מאמין שזה יגביר לו קצת את המוטיבציה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בדוק שאילו מצלמות אמיתיות ולא דחלילים.

שמעתי על מקרה שוועד הבית (חברת הניהול, במקרה הספציפי ששמעתי עליו) תלתה דחלילים ודחפה את ההפרש העצום במחיר לכיסם.

פורסם

תגיש תלונה במשטרה על הנזק ותודיע שיש מצלמות,הם יצרו קשר עם הוועד ויבקשו את ההקלטה,במידה ויסרב הם יוציאו צו לקבלת מכשיר ההקלטה.

היה לנו בבנין אותו מקרה והמשטרה הוציאה צו לקבלת המכשיר הקלטה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מה נסגר?

אתה שילמת על המצלמות ו"ועד הבית" לא נותן לך לצפות בסרט?

מן הסתם הקבלן ביקש ממנו (תמורת שוחד קל) לא להציג לך את הסרטון...

אני אישית הייתי מאמלל לו את החיים, מרתיח אותי לשמוע על בני זונות כאלה

• תוכן חדש...