Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פעם ראשונה שזה קורה לי, רציתי להתייעץ. חניתי לפני כשנה 4 גלגלים על מדרכה בראשון לציון, למשך 10 דקות ע"מ להעמיס סחורה יקרת ערך על הרכב שלי ובאין מקום חניה לגיטימי בקרבת מקום. בצילום הדוח ניתן לראות בבירור, שלמרות שהרכב 4 גלגלים על המדרכה, יש כ1.5 מטר של מדרכה פנויה שמאפשרת מעבר בטוח של הולכי רגל.

עכשיו ביום רגיל לא הייתי חושב לפנות לשופט על זה, אבל כיוון שבערעור ששלחתי, בו ציינתי והדגשתי שבתמונה ניתן בבירור לראות שיש למעלה ממטר פנוי למעבר הולכי רגל, העירייה ציינה ש "בחנייתך על המדרכה גרמת להולכי הרגל לרדת אל הכביש תוך כדי סיכון חיים".

כאילו - מה אתם סתומים? למה טרחתי ושלחתי לכם ערעור אם אתם אפילו לא מסתכלים עליו, ושולחים את הטופס הגנרי שאתם תמיד שולחים?

מה דעתכם? האם יש סיכוי ששופט יתחשב בכך שהותרתי די מקום להולכי רגל? אני מניח שהוא יהיה סתום קצת פחות, ולפחות יעיף מבט בתמונת הדוח...

פורסם

לגבי הערעור - ברוב המקרים אכן לא בוחנים אותו לעומק, ככה זה.

לגבי העבירה - הטיעון של השארת מרווח אינו רלוונטי במקרה שלך כי החניה על מדרכה אסורה, נקודה. אלא אם כן יש תמרור המתיר חניה. אני מסיק מגובה הקנס כי לא היה תמרור כזה.

לדעתי, אין כל עילה לביטול הקנס. חבל על הזמן ועל הכסף. תשלם ולהבא תיהיה מודע יותר לסביבה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ביום שלכל אזרח תנתן הסמכות להחליט כמה זה מספיק וכמה לא, תצא זכאי. מקווה בשביל כולנו, שלא יגיע היום הזה.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...