Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב עם צבע ירוק כהה מטאלי ורציתי לעשות לו פוליש הלכתי לאוטודיפו הציעו לי לקנות פוליש של חברת קומפאונד משהו כזה, הקופסה הייתה בצבע ירוק כהה, הבנתי שזהו הפוליש הגס של החברה.

המוכר אמר לי שאני ישפשף עם צמר גפן ואני אמור לראות את הצבע של האוטו שלי על הצמר גפן ולא כך היה ושום שיפשוף או שריטה קלה לא ירדה לי מהאוטו, יש לציין האוטו שלי זה סיוויק 98 הצב שלי לא שרוף או מקולף סך הכל אני מעוניין לחדש את הצבע של הרכב.

האם יש חומר אחר מלבד פוליש שיכול להוציא לי שריטות מהרכב?

או אפילו חברה אחרת של פוליש שהוא כן יוציא לי שריטות? ואם אפשר גם לתת לי מידע איפה ליקנות את זה.

תודה מראש.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

בוא נתחיל מזה שהפוליש שהציעו לך נקרא NO7 והוא לא הכי אגרסיבי של החברה.

דבר שני-אם היית רואה את צבע הרכב על הצמר גפן זאת אומרת שעברת את שכבת הלקה וזה גרוע ידידי!!

-לא עושים פוליש עם צמר גפן! צריך פד ייעודי. או מקסימום חולצת כותנה ישנה (במקרה הכי גרוע)

-יש הרבה פולישים שיעשו את העבודה,לך בתור בנאדם ללא ניסיון הייתי ממליץ על ULTIMTE COMPUND של מגווירס.

-ירענן לך את צבע הרכב ויעלים שריטות,אבל זה תלוי אך ורק בך! זה לא קסם וצריך לעבוד יחסית קשה.

פורסם

מה זאת אומרת לא הכי אגרסיבי של החברה? הרי ראיתי שני סוגים אחד בהיר ואחד כהה והמוכר אמר שאני צריך לראות צבע של האוטו של הצמר גפן ולא ראיתי שזה מה שהיה וזה גם לא העלים לי שריטות.

מטלית מיקרופייבר זה טוב במקום הצמר גפן?

וזה הפוליש שאני צריך לקנות?

[nnlyqmvjzznz.jpg

אין לי שום בעיה לעבוד קשה יש לי המון זמן פנוי בעבודה העיקר שהשריטות שלי יעלמו והשיפשופים.

אתה יכול לומר לי איפה אני יכול לקנות את זה? עדיף ירושלים אם לא אז מרכז גם טוב העיקר לא מהאינטרנט.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

יש שרשור של מגווירס ישראל וניראה לי שהם פרסמו שם תחנת דלק בירושלים שמוכרת. תבדוק בשרשור.ואם אתה מגיע למרכז יש את אוטוסטור בחולון.

פורסם

לפני הרבה שנים יישמנו פוליש עם צמר גפן-לא תמיד הסתדר לי (לא אפקטיבי ולא נוח)

לכן העדפתי תמיד טריקו לבן ישן. היום אין סיבה לא להשתמש במיקופייבר או פד ייעודי.

ULTIMTE COMPUND פוליש מעולה (לא בר השוואה ל NO7) שנותן תוצאות מעולות-הרכב כמו מראה אחריו

אבל ביישום ידני לא יוריד את כל השריטות,אבל תרגיש שינוי משמעותי-כמובן שצריך לדעת על

אלו שריטות מדובר אצלך? שים לב שצריך 3 ידיים לפחות ביישום ידני.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כדאי לבדוק את המוצרים של חברת SCHRAMLACK הגרמנית

הם מעולים אני עבדתי איתם קונים אותם בחנויות מקצועיות אה יכול לבקש שיתנו לך כמות

של 1ליטר ,מהחומר הגס ומהעדין שיהיה לך את שניהם .

החומרים של אוטו דיפו ובכלל הם יחסית לא חומרים מקצועיים

• תוכן חדש...