Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

את ההרגשה של חיבור פאזל הרגשתי כמה שנים לאחר השחרור. קרעתי את התחת עם המערכות הטילים בשטח ובמעבדה והעצבים היו תמיד לפני ניתוק הצתה. אז התקבלתי לחברה שאינטל שמה והרגשתי, שהנה בה הישועה.

בבוקר קם ונוסע לעבודה, מסתכל במראה ורואה את עצמי שם... שם במקום כל כך טוב ומחובר, במקום שחיוך לא יורד מפני ואז... איכשהו הפאזל התחיל להתפרק, הרגשה לא נעימה אבל יש כבר חשיבה לעתיד. הבנתי שהיא זאת שהייתה חסרה במשוואה.

בוקר טוב עןלם

החיים הם כמו....

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני קמתי מהודעה של אישתו של ישראל כץ, ששוב הטלפון של הבת שלהם לא עובד אחרי שתיקנתי אותו אתמול.

אה כן והוא שכן שלי.

בחיייים לא ראיתי אותו נכנס למושב, מעניין איך הוא מגיע?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

בוקר טוב מגובבים,

כמו שכולם יודעים אני לפני צבא, התאריך המקורי הוא ממש עוד שבועים אבל ייתכן שיידחה בחודשיים (אם אני עובר את הגיבוש), בשבוע האחרון היכה בי שעוד שבועיים אני מתגייס, לפעמים אני חושב למה אני הולך לצבא ? למה לבזבז את הזמן אם אפשר לבקר את בנצי, לנסוע עם דניקס לטומורולנד, לנסוע עם V לפסטיבל שלו ולצאת למסע חיפוש אחרי T16 ברחבי אירופה.

למען האמת, אין לי תשובה אף פעם, אבל המחשבה עוברת ואני הולך לאימון ושוב חושב על היחידה שאני רוצה (שם אגב, צריך לחתום קבע).

אז למה בעצם אני עושה את זה לעצמי ? למה אני רוצה להיות קרבי, לא לראות את הבית, לחתום קבע ?

אבא שלי תמיד רצה שאני אהיה טייס, אבל אף פעם לא ממש רציתי את זה, אף פעם לא חלמתי להיות טייס, זה לא אמור להיות חלום של כל ילד ?

בסוף הגיבוש נתנו לנו שאלון עם כל מיני תפקידים בצבא ואם אנחנו רוצים או לא, טייס מלאתי 1 (1-5 אחד זה הכי גרוע) אחרי זה שאלנו אותנו למה סימנו מה שסימנו, אמרתי שככה בא לי (על הכל, לא היה תפקיד שהתחלתי להסביר למה אני רוצה\לא רוצה אותו) בתכל'ס, קו מחשבה ילדותי, אבל מצד שני אני עדיין ילד, למרות שאני נראה בן 22 (ויש אנשים בפורום שחשבים שאני בן 500, מישהו במפגש אקונומיקה אמר לי שהוא היה מופתע מזה שאני ילד והוא חשב שאני בן 500).

בנצי, רוצה לסגור מעגל ? תתחיל במעגלים קטנים, שלח לי את המשקפיים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

דריש, אני לא יודע עם מי אתה עובד עכשיו אבל אם אתה עדיין קשור לסאייטקס בולשיט וואטאבר בטח תבקר קצת בצפון קליפורניה, תבוא קצת לאיזה סופש לנקות את הראש, אני אנסה להביא את תום על הדרך, בינתיים הוא מסתובב לו ביבשת.

תודה ידידי, אך אני כבר לא בסאייטקס והלקוחות שלי כיום נמצאים כולם בחוף המזרחי. יש סיכוי לבקר אצלך, אבל זה אם יהיה איזה סופ"ש פנוי עם כרטיסים זולים בהתראה קצרה. אם וכאשר - אעדכן.

לגבי תום - בינתיים אני מחליף אותו בארה"ב, הוא מסיים כרגע התקנה בארגנטינה וחוזר לארץ לתקופה. בחודשים הקרובים אין הרבה סיכוי לתפוס את שנינו באותו איזור.

פורסם

בחיייים לא ראיתי אותו נכנס למושב, מעניין איך הוא מגיע?

במנורה של ג'יני

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם (נערך)
בוקר טוב מגובבים,

כמו שכולם יודעים אני לפני צבא, התאריך המקורי הוא ממש עוד שבועים אבל ייתכן שיידחה בחודשיים (אם אני עובר את הגיבוש), בשבוע האחרון היכה בי שעוד שבועיים אני מתגייס, לפעמים אני חושב למה אני הולך לצבא ? למה לבזבז את הזמן אם אפשר לבקר את בנצי, לנסוע עם דניקס לטומורולנד, לנסוע עם V לפסטיבל שלו ולצאת למסע חיפוש אחרי T16 ברחבי אירופה.

למען האמת, אין לי תשובה אף פעם, אבל המחשבה עוברת ואני הולך לאימון ושוב חושב על היחידה שאני רוצה (שם אגב, צריך לחתום קבע).

אז למה בעצם אני עושה את זה לעצמי ? למה אני רוצה להיות קרבי, לא לראות את הבית, לחתום קבע ?

אבא שלי תמיד רצה שאני אהיה טייס, אבל אף פעם לא ממש רציתי את זה, אף פעם לא חלמתי להיות טייס, זה לא אמור להיות חלום של כל ילד ?

בסוף הגיבוש נתנו לנו שאלון עם כל מיני תפקידים בצבא ואם אנחנו רוצים או לא, טייס מלאתי 1 (1-5 אחד זה הכי גרוע) אחרי זה שאלנו אותנו למה סימנו מה שסימנו, אמרתי שככה בא לי (על הכל, לא היה תפקיד שהתחלתי להסביר למה אני רוצה\לא רוצה אותו) בתכל'ס, קו מחשבה ילדותי, אבל מצד שני אני עדיין ילד, למרות שאני נראה בן 22 (ויש אנשים בפורום שחשבים שאני בן 500, מישהו במפגש אקונומיקה אמר לי שהוא היה מופתע מזה שאני ילד והוא חשב שאני בן 500).

בנצי, רוצה לסגור מעגל ? תתחיל במעגלים קטנים, שלח לי את המשקפיים.

אל תעשה את זה לעצמך! יש לך חיים תחביבים ורצונות מיוחדים, אתה תהיה מתוסכל כי לא תוכל לממש אותם, אתה הולך לסבול מהקרבי הזה כשתצטרך לחיות לפי הכללים המעוותים שלהם, במקום לתקן איזה 205 מתחת לבית, במקום לחסוך לביקור אצל בנצי, אתה רק תתעסק כל ה3 שנים + קבע במה שאיזה קצין שחושב שהצבא שלו מהבית החליט.. למה לך?

אני תמיד לא מבין למה אנשים עושים את זה, ההגיון הכי פשוט בעולם אומר לי שכדי למשוך אנשים להיות קרביים צריך לתת להם יחס של מלכים, שהם ירגישו מעל כולם ובצדק, מה שקורה אצל טייסים מתקרב אולי. במקום זה הם מקבלים יריקה בפנים וגם את מה שהם כן אמורים לקבל (תש, נהלים וכו') המפקדים לרוב מצמצמים או מונעים. אז בשביל מה כל זה? בשביל לתרום למדינה?... שאחרכך תקלל ותפנטז לגור במקום אחר?

לא נראה לי שאני ישכנע אותך להיות ג'ובניק שנמצא בבסיס כמה שפחות זמן ויוצא לחיים החופשיים כל יום בצהריים, אבל לפחות אל תחתום קבע. יש מספיק מסלולים "איכותיים" גם בלי קבע. פשוט אל תעשה את זה לעצמך!

את ההודעה הזאת אני כותב בזמן מנוחה שבין שמירות.. עוד שמירה מיותרת על שער פנימי בבסיס שסגור בכלל בשבת. עם עוד מישהי, איש אחד לא מפסיק לשמור על שער פנימי נעול בבסיס נעול.

אני חתמתי על ר' (קבע אם הם מחליטים שצריך) ורוצים להפעיל לי (28.5.14 שחרור!!) אבל הם לא מודעים לזה שאני יודע לקרוא ושיש לי כבר כמה דרכים לצאת בקלות רק לפי חוקי מטכ"ל. (מי שרוצה להיות נגד צריך לעמוד בסטנדרטים מסויימים, ובאמת רוב הנגדים עושים מה שצריך כדי להגיע לזה, מי שלא רוצה להיות נגד פשוט עושה ההפך, זה כל כך פשוט ובכל זאת יש מלא עתודאים והנדסאים תמימים עם ראש של ילד בן 12 שמקבלים את רוע הגזרה ובאים לעבוד אחרי ה3 שנים.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אל תעשה את זה לעצמך! יש לך חיים תחביבים ורצונות מיוחדים, אתה תהיה מתוסכל כי לא תוכל לממש אותם, אתה הולך לסבול מהקרבי הזה כשתצטרך לחיות לפי הכללים המעוותים שלהם, במקום לתקן איזה 205 מתחת לבית, במקום לחסוך לביקור אצל בנצי, אתה רק תתעסק כל ה3 שנים + קבע במה שאיזה קצין שחושב שהצבא שלו מהבית החליט.. למה לך?

אני תמיד לא מבין למה אנשים עושים את זה, ההגיון הכי פשוט בעולם אומר לי שכדי למשוך אנשים להיות קרביים צריך לתת להם יחס של מלכים, שהם ירגישו מעל כולם ובצדק, מה שקורה אצל טייסים מתקרב אולי. במקום זה הם מקבלים יריקה בפנים וגם את מה שהם כן אמורים לקבל (תש, נהלים וכו') המפקדים לרוב מצמצמים או מונעים. אז בשביל מה כל זה? בשביל לתרום למדינה?... שאחרכך תקלל ותפנטז לגור במקום אחר?

לא נראה לי שאני ישכנע אותך להיות ג'ובניק שנמצא בבסיס כמה שפחות זמן ויוצא לחיים החופשיים כל יום בצהריים, אבל לפחות אל תחתום קבע. יש מספיק מסלולים "איכותיים" גם בלי קבע. פשוט אל תעשה את זה לעצמך!

את ההודעה הזאת אני כותב בזמן מנוחה שבין שמירות.. עוד שמירה מיותרת על שער פנימי בבסיס שסגור בכלל בשבת. עם עוד מישהי, איש אחד לא מפסיק לשמור על שער פנימי נעול בבסיס נעול.

אני חתמתי על ר' (קבע אם הם מחליטים שצריך) ורוצים להפעיל לי (28.5.14 שחרור!!) אבל הם לא מודעים לזה שאני יודע לקרוא ושיש לי כבר כמה דרכים לצאת בקלות רק לפי חוקי מטכ"ל. (מי שרוצה להיות נגד צריך לעמוד בסטנדרטים מסויימים, ובאמת רוב הנגדים עושים מה שצריך כדי להגיע לזה, מי שלא רוצה להיות נגד פשוט עושה ההפך, זה כל כך פשוט ובכל זאת יש מלא עתודאים והנדסאים תמימים עם ראש של ילד בן 12 שמקבלים את רוע הגזרה ובאים לעבוד אחרי ה3 שנים.

תוכל לפרט בבקשה לגבי התנאים לנגדות? יש לי חברים שמחפשים גם לברוח משנת ר'

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
חחחח גדוללל !!!!

ערס מצוי?

נראה לך? זה בחור נחמד ששיפר את הרכב שלו עם תוספת כוחות סוס שנמצאים בסמל של bmw

החיים הם כמו....

פורסם

זה לא מוסיף כ"ס, זה פשוט הופך אותו לרכב עם הנעה אחורית

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

BMW זה ה-No Fear החדש

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תוכל לפרט בבקשה לגבי התנאים לנגדות? יש לי חברים שמחפשים גם לברוח משנת ר'

- סעיף מקבן, נגיד קה"ס שמאודדד קל לקבל לפני הגיוס וגם כנראה לא בעיה גדולה אחרי אם נשאר מספיק זמן לבירוקרטיה

- דפוק (יעני כלא) של 35 יום ומעלה בזמן החובה. שווה את זה. רק שים לב שמשומה הדפוק יורד כל הזמן אחרי המשפט (אצל חבר שלי לפחות)

- קראתי שאפשר לוותר על הסיווג הבטחוני, ומכיוון שהכל מפותח במחשבים שהם "סודי" אז זה דיי מוציא להם את האופציות מה לעשות איתך

- פרופיל 64, מי שיש לו בעיות כלשהם שיעבוד על זה מראש

- פשיטת רגל

- התמודדות לבחירות של רשות מקומית

- כמובן הדבר הידוע ביותר - אם לא עובדים בתפקיד שאותו למדת. שמעתי היום שלאחרונה התחילו להחתים נגדים על זה שהם מאשרים שהם עובדים במה שהם למדו.

- אני בטוח שיש עוד, אני אפילו אשמח לשמוע על דברים.

כמו כן בקבע אין יותר דבר כזה "דפוק", לא משנה כמה זמן אתה בכלא אתה משתחרר לפי התאריך שחרור. הם יכולים לעשות סנקציות כספיות רק. אז לפי דעתי אם כלום לא הצליח והיחידה מודעת לחוסר הרצון שלך לשרת אז באמת שאין מה להגיע בכלל לבסיס.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אותי מעניין לדעת מי המטומטם שהחליט שלשים תמונה של גורי כלבים על נייר טואלט זה רעיון חכם.

גם תינוקות מעבירים תחושה של רכות, מדוע לא שמים את זה על הנייר? למה כלבים?! זה נשמע לך יותר הגיוני, י'חתיכת צואה אנושית שכמוך?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...