Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רק שזה לא נגמר רע כמו שאמרת, עכשיו אכלתי חצי קילו סטייק עם פירה קצת צ'יפס וסופלה שוקולד קינוח. אני אומר לכם, האוכל והמלצריות בהאמבורג פארק המדע זה מושלם

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

~

אני מרגיש קצת פילוסופי היום, אז במקום להלאות את חבריי בפייסבוק חשבתי שכאן יהיה מקום מתאים לחפור קצת. :wink:

הלילה קמתי בשעה שתיים והתארגנתי לעוד נסיעת עבודה לחו"ל. בדרך לנתב"ג חלפתי על פני מה שהיה פעם בסיס חיל האוויר מס' 27 (המתחם שבין צומת הטייסים לתעשייה אווירית) והשקפתי על הגדר ועל מגדלי השמירה הנטושים. לפני קצת יותר משבע שנים עוד הייתי קם בשעה דומה ועולה לשמור במגדלים הארורים האלה, או מתעורר באמצע הלילה ורץ לתקן תקלה דחופה במטוס, או סתם סובל מנדודי שינה ויוצא להשקיף על ההמראות במסלול 12... באותה תקופה הבטחתי לעצמי שזה לא סתם, שיום יבוא ואני אבין בשביל מה אני עושה את כל זה, בבוא היום כל השירות המפוקפק הזה וכל החרא שאכלתי שם ישתלם.

והנה, עכשיו אנחנו שבע שנים מאוחר יותר, אני עדיין קם פה ושם בשעות לא שעות, אבל הפעם יש לי נהג מונית אדיב ולא טרנזיט חבוט עם עוד עשרה אנשים ותורן לילה שעושה פיזורים. אני יושב באולם הנוסעים, שותה כוס תה אמיתי וגולש באינטרנט, במקום להתהלך בליין עם מימיה קרה של משהו בטעם, להחריש את הרדיו שלא אמור להיות לי ולהשקיף על האורות של טרמינל 3. אני טס לחו"ל בלי לשלם, ולמעשה עוד משלמים לי על זה ומספרים לי שזו עבודה קשה ושמגיע לי... לא יודע מה מגיע לי, אבל היום אני בהחלט מבין בשביל מה סבלתי ורואה שההשקעה השתלמה.

אני יוצא עכשיו לנסיעת העבודה הכי ארוכה ומאתגרת עד כה, חודשיים רצופים בארה"ב ואחריות כבדה על המוניטין של החברה בקרב הלקוחות המקומיים. לא רע בשביל אדם חסר השכלה שבקושי סיים תיכון ולמד את האנגלית שלו מכתוביות בטלוויזיה. לא יודע לאיפה הייתי מגיע אלמלא הייתי עף בזמנו מהתותחנים, אבל בוודאות לא הייתי נמצא איפה שאני עכשיו אם לא הייתי נוחת אז בחיל האוויר. כנראה שדברים בכ"ז קורים מסיבה מסויימת, צריך רק סבלנות ואורך רוח בשביל לראות מהי.

בטח יש פה עוד אנשים עם סיפורים דומים, אשמח לשמוע כמה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

בוקר טוב דריש!

פתחתי את הבוקר עם הסיפור שלך מלווה בכוס קפה.

הרגע בו פיסות הפאזל מתחברות זה לזו הוא רגע מתוק בחיים.

Gn'f'R

פורסם

תגיד לוקו, מתי הפיסות של הפאזל שלי יתחברו?

ז"א אני בן אדם שתמיד גורם לכולם להיות אופטימיים, אני מחדיר מוטיבציה, כמו קואצ'ר בגרוש, אבל כמו הקשר שלי עם אלוהים, כך גם הקשר שלי עם השפיות. אני יודע שיש משהו, אני פשוט לא מאמין בנורמה.

הכל בחיים נראה לי ערפילי, נכנסתי ללופ של לחצים, יש עבודה, עסוק, מפלרטט עם חצי עולם, מכין את הקרקע לעבודות הבאות, בונה שם לעצמי בתחום מאוד מפוקפק ועדיין, במקום להיות רגוע אני אוכל סרטים, משנן סיסמאות בודהה ומתעלל בנפשי שלי.

דריש, אני לא יודע עם מי אתה עובד עכשיו אבל אם אתה עדיין קשור לסאייטקס בולשיט וואטאבר בטח תבקר קצת בצפון קליפורניה, תבוא קצת לאיזה סופש לנקות את הראש, אני אנסה להביא את תום על הדרך, בינתיים הוא מסתובב לו ביבשת.

ברכות לכולם, לוקו, אתה יודע שהבאתי לך את הקליפסים של הסוכך? בוא תיקח, כבר דיברת על חופשה, אם צריך אני מזייף הזמנות לחתונה בשביל להציג לאישה.

haters will hate

פורסם

כן, דיברתי על חופשה. אבל המציאות שלי לשנה הקרובה היא לא נעימה.

יש לי התחייבויות כספיות גבוהות כלפי הבנק, פשוט קריעה.

עשיתי זאת בכוונה כדי לסיים עם זה מהר, אך מצד שני אני אוכל אבנים.

כנראה שאין לי כל כך ברירה ואצטרך לחזור ללמד גיטרה בתקופה הזו

כדי להכניס עוד קצת כסף מהצד.

אז אין מה לדבר על חו"ל ...

בקשר לפאזל, ת'אמת? לא יודע. אבל במצבים כמו שלי ושלך יש משפט

יפה ששרה אורית שחף:

"ולפעמים זו רק סירה קטנה שמסתירה את הנוף".

Gn'f'R

פורסם

גשם פה, קיבלתי אזהרה לשיטפון בטלפון, לא כ"כ קר אבל לנסוע בגשם עם היהודים זה די מרענן, זה הגיע אחרי שolder של ג'ורג' מייקל התחיל לדכא אותי ממש, השיר ישו לילד מתאים לגשם פרפקט אבל רק אם יש איזו קוזינה בצמוד אלייך, מישהי להתעלס איתה. כן, בגשם לא מזדיינים, בגשם מתעלסים.

אחרי חודשיים של ימי שישי ללא מנוח, הגעתי הביתה מאוחר מאוד, בית ריק, רק אני והדרמבוי

haters will hate

פורסם (נערך)

אני לא מכיר אף אחד ששומע ג'ורג' מייקל להנאתו. באמת.

תנסה קצת דיוויד בואי עם הדרמבוי שלך.

אתמול הייתה לי דודא חזקה לסיגריה, כמעט הנעתי את הרכב

בכדי לנסוע לפיצוצייה לקנות סיגרייה בודדת.

שרדתי את זה.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

בוקר לכל החופרים!

למה אתם ערים בשעה כזו מוקדמת?

אתמול החלטתי לפנק את החברה (והאמת שגם אותי) אז אירגנתי בקבוק נסטי, בירה, קצת עוגה ועוד איזה משהו אכיל שכחתי את שמו. בנוסף אירגנתי כמה שמיכות ונסענו לחוף הצוק. היה קר. אבל השמיכות חיממו טוב!

מסתבר שאני לא היחיד שחשב על זה ועוד 2 זוגות היו בחוף באותו זמן.

• תוכן חדש...