Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוקו, על סוטלאץ' שמעת? אורז בחלב.

אנלוגי זה לפני והאמת שזה לא התקרר מספיק, לכן זה נראה ככה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלוגי, שכנעה אותי הארנבת, מגניב.

טלגז, זה נראה כמו קטע מסרט הוליוודי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בחיי אימי שהתכוונתי לסוטלאצ', משום מה ברח לי השם אז רשמתי קרוב משפחה שלו.

אתה טורקי?

חצי‎‎

in the face

with a chair

פורסם
~

אני מרגיש קצת פילוסופי היום, אז במקום להלאות את חבריי בפייסבוק חשבתי שכאן יהיה מקום מתאים לחפור קצת. :wink:

הלילה קמתי בשעה שתיים והתארגנתי לעוד נסיעת עבודה לחו"ל. בדרך לנתב"ג חלפתי על פני מה שהיה פעם בסיס חיל האוויר מס' 27 (המתחם שבין צומת הטייסים לתעשייה אווירית) והשקפתי על הגדר ועל מגדלי השמירה הנטושים. לפני קצת יותר משבע שנים עוד הייתי קם בשעה דומה ועולה לשמור במגדלים הארורים האלה, או מתעורר באמצע הלילה ורץ לתקן תקלה דחופה במטוס, או סתם סובל מנדודי שינה ויוצא להשקיף על ההמראות במסלול 12... באותה תקופה הבטחתי לעצמי שזה לא סתם, שיום יבוא ואני אבין בשביל מה אני עושה את כל זה, בבוא היום כל השירות המפוקפק הזה וכל החרא שאכלתי שם ישתלם.

והנה, עכשיו אנחנו שבע שנים מאוחר יותר, אני עדיין קם פה ושם בשעות לא שעות, אבל הפעם יש לי נהג מונית אדיב ולא טרנזיט חבוט עם עוד עשרה אנשים ותורן לילה שעושה פיזורים. אני יושב באולם הנוסעים, שותה כוס תה אמיתי וגולש באינטרנט, במקום להתהלך בליין עם מימיה קרה של משהו בטעם, להחריש את הרדיו שלא אמור להיות לי ולהשקיף על האורות של טרמינל 3. אני טס לחו"ל בלי לשלם, ולמעשה עוד משלמים לי על זה ומספרים לי שזו עבודה קשה ושמגיע לי... לא יודע מה מגיע לי, אבל היום אני בהחלט מבין בשביל מה סבלתי ורואה שההשקעה השתלמה.

אני יוצא עכשיו לנסיעת העבודה הכי ארוכה ומאתגרת עד כה, חודשיים רצופים בארה"ב ואחריות כבדה על המוניטין של החברה בקרב הלקוחות המקומיים. לא רע בשביל אדם חסר השכלה שבקושי סיים תיכון ולמד את האנגלית שלו מכתוביות בטלוויזיה. לא יודע לאיפה הייתי מגיע אלמלא הייתי עף בזמנו מהתותחנים, אבל בוודאות לא הייתי נמצא איפה שאני עכשיו אם לא הייתי נוחת אז בחיל האוויר. כנראה שדברים בכ"ז קורים מסיבה מסויימת, צריך רק סבלנות ואורך רוח בשביל לראות מהי.

בטח יש פה עוד אנשים עם סיפורים דומים, אשמח לשמוע כמה.

אגיד לך מה, גם אני נמצא איפה שאני נמצא בזכות הצבא בלבד.

אולי הייתי מגיע רחוק יותר בשלב זה בחיי בלי הצבא ואולי לא, נכון לעכשיו, אני מרוצה.

למרות זאת, בדיעבד אני מבין שהצבא הוא הניצול הכי גדול של אזרחי ישראל על ידי המדינה.

בדיעבד הבנתי כמה הכל מעוות ואיך יש מליון ואחד דרכים לעשות את זה אחרת.

בגיל 18 אתה מרגיש שאתה יודע הכל ויכול הכל, בגיל 19-20 אתה אפילו משנה לאנשים אחרים את החיים ואחראי על החיים שלהם.

בתכלס, אתה לא יודע כלום ולהכל יש הרגשה של משחק מלחמה אחד גדול.

למרות שקורס קצינים היה אחד הדברים המשמעותיים שעשיתי בחיי, אני לא בטוח שארצה לראות את הבן שלי מתגייס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני יכול להגן בלהט גם על התגייסות לקרבי וגם על השתמטות.

למה זה הופך אותי? למה זה הופך אותנו כחברה?

ובנימה זו, הולך מחר למילואים. שמרו על הגיבוב, אני שומר על הפק״ל קפה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אבא או אמא?

אמא, מהצד של אבא זה מבומביי ועד בגדד

בבת ים ברחוב בלפור יש קונדטורית בני. הוא מכין בויוס אמיתי, אולי בנצי מכיר.

in the face

with a chair

פורסם

מכיר.

לגביי מוצא, הבנתי לאחרונה שהכל אשליה.

או שאבא שלי סטלן.

לקחתי אותו לזוג חברים שלי, יהודים מטורקיה, והוא מתחיל לספר להם שאנחנו קצת טורקים, הסבתא שלי מאיזמיר הוא סיפר, יש לי בני דודים שגרים שם, ואני מסתכל עליו ולא יושע מאיפה לאכול את זה, אבא יקר, אתה נולדת בבולגריה, אתה מדבר 5 שפות, יש לך עיניים כחולות, תפסיק לחרטט אותי, עד עכשיו שמעתי שחצי ממני הוא טורקי, ספרדי, בולגרי, גרמני ועוד מעט אני גם אהיה חצי חתול סיאמי.

אבל זה לא נגמר פה, לפני כחודש שיחה עם אמא ומדברים קצת על המשפחה, הצד של סבא שהגיע מצרפת לספרד ומשם למרוקו וסבתא, שלה בכלל היה סבא שחור, שהיה רב מאוד גדול.

לי נמאס, אני כבר לא יודע מה לאמר, הרי נולדתי בישראל שזה ביבשת אסיה, אבל חלק מהמזרח התיכון, אבל middle eastern נשמע יותר נוראי מasian ומשום מה אף אחד לא מאמין שאני אסייתי, יש בי קצת ממרוקו מה שבקלילות נחשב African, ועוד אני גר בארה"ב אז אני יכול לסמן afro American בטפסים של הבנק.

ויש את אירופה, לפעמים הניחוח האירופאי ממש קוסם לי.

אז כששואלים אותי מה אני, מה אני צריך להגיד?

אני ישראלי? זה בכלל מוזר כי בישראל הגזענית אין דבר כזה ישראלי, יש מרוקאי, תימני, רוסי, אשכנזי וכד' ופתאום אני צריך להיות ישראלי, משהוא שאני בכלל לא רגיל אליו.

תומר, אתה נראה טורקי. אני זוכר שפעם חלקנו ספסל באוטובוס על ז'בוטינסקי, נראה לי קו 42.

לוקו, חלמתי עלייך אתמול, משום מה ישבנו ודיברנו, אבל אתה היית גיל קופאצ'ש, רק אתה. מוזר כזה.

רופני, עכשיו אתה לפני הצבא, תוך שנה אתה תרצה להיות בחוץ. אפילו פחות משנה.

דניקס, יצאת כוסית.

גם לי זה קרה, וצריך לדעת לצאת מזה כי לא היו לך שום כוונות נסתרות או משהו, אתה אוהב את החברה שלך והיא צריכה להבין את זה, גם אם בחרת במילה כוסית שהיא די בנאלית, אין לה שום סיבה לקנא או להתעצבן, אתה שלה וזהו. סה"כ נתת מחמאה למישהי ששניכם מכירים, בלי כוונות זדון.

קנאה, אני שונא אותך קנאה יקרה.

haters will hate

פורסם
שבוע טוב.

בנצי כתב לי רק חתיך על התמונה, אני מבואס תחת.

תשמע, לא רציתי להסחף על דפי הפייסבוק, עדיין יש שם משפחות וילדים.

haters will hate

פורסם

תומר, אתה נראה טורקי. אני זוכר שפעם חלקנו ספסל באוטובוס על ז'בוטינסקי, נראה לי קו 42.

זה בטח היה אחרי שלקחת איזו שורה.

בצד הטורקי אצלי כולם לבנים אשכנזים, חלקם עיניים כחולות ויש גם בלונדה אחת (טבעית).

אני נראה פרוסקי ולפעמים רוסים מתחילים לדבר איתי רוסית. המשפחה ב-LA מצאו תמונה שלי מגיל 3 בערך, אני נראה ילד אשכנזי לבן עם לחיים צבע עגבניה.

זה מדהים איך בגיל 5 כבר היו לי מעריצות בנות 18 שרדפו אחרי לנשק אותי ואני לא הסכמתי...

ועכשיו אחרי ניסיון חזרה לאופניים, אני הולך לשמן צירים כי אני שומע חריקות מכל מקום בגוף.

יש המלצה לכדורים נגד נזלת? כל פעם שאני עושה קצת פעילות ישר יש לי נזלת בכל עונות השנה.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...