Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נכון, זה לא כזה זוועה אתה סתם מעליל.

קנה כבר את הדוקאטי, אם יש לך את הכסף לך על זה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רופני...לא צריך מיון אבל קפוץ למוקד החרום של קופת החולים שלך. שרופא יסתכל על זה כבר היום.

ואם זה שום דבר רציני אז ביום ראשון יחזקו את זה, אם זה משהו רציני אז טיפול בסיסי תקבל כבר היום.

פורסם

רופני יקירי, אם הגעת למצב שפרנקוס אומר על משהו "מגעיל" אז באמת נסחפת.

דוד, אני לא הייתי נוגע בדוקאטי הזה

רק הוצאת רישיון, תקנה איזה דו"ש ישן וטוב שכבר ירד מספיק במחירון ככה שלא תפסיד אפילו אגורה אחת אחרי שנה, אני חושב שהכי טוב ללמוד ולתרגל על דו"ש, תנוחת הישיבה הזקופה ללא משקל על הידיים, הפשטות והקלילות שבתמרון וכמובן שדה הראיה הגבוה.

DR350 למרות היותו ישן, הוא כלי אמין, פשוט לתחזוקה וככל הנראה כבר לא ירד במחירון, משנת 95 הוא מצוייד בסטרטר חשמלי.

haters will hate

פורסם

בנצי אתה לא זה שעשה לאבא שלו ניתוח וכחומר חיטוי השתמש בוודקה או משהו כזה (בטח דרמבוי) ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בנצי אתה לא זה שעשה לאבא שלו ניתוח וכחומר חיטוי השתמש בוודקה או משהו כזה (בטח דרמבוי) ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
דוד, אני לא הייתי נוגע בדוקאטי הזה

רק הוצאת רישיון, תקנה איזה דו"ש ישן וטוב שכבר ירד מספיק במחירון ככה שלא תפסיד אפילו אגורה אחת אחרי שנה, אני חושב שהכי טוב ללמוד ולתרגל על דו"ש, תנוחת הישיבה הזקופה ללא משקל על הידיים, הפשטות והקלילות שבתמרון וכמובן שדה הראיה הגבוה.

DR350 למרות היותו ישן, הוא כלי אמין, פשוט לתחזוקה וככל הנראה כבר לא ירד במחירון, משנת 95 הוא מצוייד בסטרטר חשמלי.

בנץ היקר,

רציתי לשמוע פידבק ממך, לצערי אני לא מתחבר לדו"ש או לשטח.

בתיכנון רציתי CBR250 , עכשיו כאני מסתכל על יד2 אני רואה שמוכרים ה-מ-ו-ן כאלה, מה שאומר שבטח יהיה קשה לי למכור אותו אם אני אתבאס עליו / ימאס לי / מה שלא יקרה.

אבל אין הרבה דוקאטי מונסטר ביד2 , מה 796 יש רק 2 ככה שאני מתאר לעצמי שיהיה טיפה יותר קל למכור אותו אם הוא במצב טוב.

לגבי הירידת ערך, זה אופנוע מ2011 אז כמה עוד כבר יש לו לרדת? אני באמת לא יודע, לפי מחירון לוי יצחק נראה כאילו אחרי השנה הראשונה האופנועים מאבדים בסביבות ה10%. היופי במונסטר זה שאם אני מחליט להמשיך איתו אז אחרי שנה אני יכול להוריד את ההגבלה ולהיות עם מונסטר לא מוגבל (ואז אני מתאר לעצמי שההבדל בהפסד הכספי בין למכור אופנוע 250 ולקנות אחד לא מוגבל לבין לבטל את ההגבלה הוא אותו הדבר.

לא יודע, באמת שלא. נראה לי שאם לא מונסטר אז בכלל לא. ממש לא בא לי דו"ש , לא עושה לי את זה. אולי הדיוק אבל גם הוא יקר ולא עונה על הקריטריונים שלך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אתה בוחן את המראה ולא את החוויה, אכן דוש זה אופנוע גס עם עיצוב של חרא, אבל ברגע שאתה מתחיל את הרכיבה אתה מבין.

פעם אנשים היו מתחילים עם gs500 ודומיו וגם אז הייתי ממליץ לאנשים על דו"ש כי זה הדבר הכי קרוב לאופנוע ומבחינתי רכיבה על אופנוע, לפחות בשנה הראשונה צריכה להיות כמה שפחות תובענית, ככה אתה מסגל לך מעין חוש שישי במהירות.

אני לא יודע מה הניסיון שלך, האם רכבת בעברך על 50 סמ"ק?

האופנוע הראשון שלי היה אופנוע כביש, קניתי אפריליה RS50 בגיל 16, אז העצמות היו מגומי והייתי מתרסק איתו על בסיס דו שבועי, האופציות אז היו דלות, החלפתי לDT50, זה האופנוע שעליו באמת למדתי לרכב, שוב בגלל כל היתרונות שציינתי קודם.

תראה את זה בתור שלב בחיים.

זה לא שאתה בוחר תחום רכיבה לנצח, אל תצא אפילו לשבילים (למרות שקיצורי דרך בשבילי כורכר זה תענוג).

haters will hate

פורסם
אני לא יודע מה הניסיון שלך, האם רכבת בעברך על 50 סמ"ק?

לא.

הניסיון שלי מסתכם עם 18 או 19 שיעורים על אופנוע נייקד.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...