Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול בלילה הייתי בסינמה סיטי בראשון לציון, כשיצאתי משם החניון היה מלא ובזמן שאני הולך לרכב מרחוק בחורה בג'יפ צועקת לי אם אני יוצא.

אמרתי לה שכן והיא מיד יצאה מהג'יפ ובאה אחרי לשמור את המקום לבעלה. הסתבר שכל הזמן הזה, מישהו עם B4 עקב אחרי וחיכה שאני אצא מהחניה כדי להכנס.

הבחורה הסבירה לו שהיא שומרת לבעלה את החניה והוא התעקש שהוא היה לפני, דקה אחרי זה מגיע הבעל עם הג'יפ, ואז מתחיל הסרט!

גרוזיני גדול עם קוקו, בא לנהג של הסובארו ומתחיל לאיים עליו. "מה אתה עושה פוזה על בחורה שלך אתה מתווכח עם אישתי!" "צא מהאוטו אם אתה גבר נראה אותך עושה פוזות". ותוך כדי זה אישתו ליד הרכב שלי צועקת לו שירגע, ואני בתוך האוטו יושב צוחק ולא יכול לצאת כי מצד אחד פיקנטו עומד כנראה בהלם, וצד שני הסובארו עומד גם הוא כדי להכנס במקומי.

אני נהנתי!

סמי, אם אתה קורא פה, תודה על הסרט!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אמא שלי ראתה את הידיים ונחרדה, מסתבר שהן כן נפחות והיא טוענת שיש דלקת ושאני צריך ללכת למיון, היא כזאת לחוצה לפעמים.

ניפגש שם דיויד

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תראה, זה התחיל מזה שהן יבשות (קורה לי מאוד מהר) וקצת אחרי הגיעו הפצעים (גם זה קורה בדר"כ) אז לא התרגשתי, במסגרת העבודה אני צריך להרכיב טפטפות, מחזיקים טפטפת, יש חיבור וצריך להלביש את הטפטפת על, בשביל לעשות את זה צריך לנענע את הטפטפת וזה קרוב לקרקע אז היד שלי השתפשפה לא מעט באדמה בזמן שהיא יבשה (אז זה זירז את הופעת הפצעים), בנוסף (על זה חשבתי רק היום) המים שמשתמשים בהם הם מי קולחין עם כלור (כי זה למאכל) אז יכול להיות שזה תרם מאוד להופעת הזיהום (שאני נוסע במים האלה זה שורף) והיום בבוקר הידיים שלי התחילו להיות שחורות מסביב לפצעים, וכואב לי למתוח את האצבעות או לקפל את היד לאגרוף.

יש רופא בקהל ?

יש תמונה בעמודים קודמים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מה, אתה דביל?

אמא שלך צודקת, לך למיון, יש סיכוי לא קטן שהתפתח לך זיהום בידיים שבתורו גורם לבצקת,אם זה אכן המקרה, אתה לא רוצה לחכות עד שהוא יגיע למחזור הדם.

לך למיון.

גם אני כשהייתי צעיר הייתי גיבור כזה, בראיייה לאחור הייתי מפגר לא קטן.

פורסם (נערך)
חכה שתגיע לאימוני שריון ברמת הגולן בחורף חביבי, אז תראה מה זה נעליים שקועות בבוץ :shock:

רק עכשיו ראיתי את זה אבל אין לי בעיה עם הבוץ. הבעיה שהבוץ תופס את הנעל והרגל יוצאת מהנעל והגרב נכנסת לבוץ (נעלי צבא מחזיקות את הרגל כמו שצריך), והרגל שם אחרי ניקוי קצת, יש לא מעט בוץ.

למפגש גיבוב סגרנו על המקום של ZX נכון ?

יופי פתח תקווה, דרך אם המושבות 3,מוצ"ש 15.3, 19:00.

שי יום ראשון אני הולך לרופא, אמא שלי שמה לי איזה משחה אנטביוטית כרגע.

עריכה, זה מיום רביעי, עכשיו יש הרבה יותר פצעים ופה היד שלי נקיה אז לא רואים את כל הדם שיוצא משם נקרש והופך לעיגולים קטנים ושחורים, ובנוסף אז הידיים שלי לא השחירו.

עריכה אחרונה על ידי rupni

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

משחה אנטיביוטית לא תעזור אם הזיהום התפתח ברקמות שמתחת לדרמיס (העור).

השחור שאתה רואה זה יכול להיות תאים מתים שמפיצים את הזיהום, אני לא יכול להדגיש את זה מספיק, לך למיון היום, אם חלילה זה יתפתח לאלחת הדם אתה תהיה בצרות-צרורות.

בתור אחד שהיה בגיל שלך (ועבר אותו, ברוך השם) אני יכול להגיד לך חד-משמעית, אתה לא חסין כמו שאתה חושב שאתה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

רופני, אל תיספה לנו, לך למיון או למרפאת חירום וישא"ק!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רופני- מיון. עכשיו.

לעתיד: תלבש כפפות עבודה.

כן, זה לא נוח, כן, זה מציק, כן, זה מבאס ת'שועלים, אבל כן, זה מגן עליך מפני בעיות ובלגאנים.

וכן, בגילך גם אני לא רציתי לשמוע על כפפות עבודה וציוד מגן... היום לא תמצא אותי עושה משהו בלי המיגון המתאים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...