Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמר:

030801.jpg?v=2

גויאבה:

guava.jpg

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תמר זה דבש, במיוחד האלה שבתמונה, כשהם קרים זה תענוג.

זה גויאבה זה עגבניות מצ'רנוביל שהבריחו לארץ מאיזו מעבדה / צמח מהחלל החיצון שנשלח לפה לחסל את האנושות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תמר זה דבש, במיוחד האלה שבתמונה, כשהם קרים זה תענוג.

זה גויאבה זה עגבניות מצ'רנוביל שהבריחו לארץ מאיזו מעבדה / צמח מהחלל החיצון שנשלח לפה לחסל את האנושות.

אנחנו מדברים על מראה החיצוני,עד כמה שזכור לי היא כוסית כי יש לה תחת יפה או חזה גדול.

לא מכיר מישהי שהיא כוסית בגלל האישיות המדהימה שלה :o

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

גיבוב זה מוקדש למשתמש HANS.

אם אתה זוכר, לפני זמן מה ביקשתי המלצה לסרטון על איך משחיזים אזמלים.

לאחרונה

שעשה לי את החיים פשוטים מאד: קח חתיכת זכוכית (עובד כזגג, לא בעייה...), תדביק עליה ניירות ליטוש בגרעינים שונים, ויאללה לעבודה.

סקפטי הייתי. מה, אני משחיז סכינים כבר חצי מאורך חיי. לעשות ככה וככה? לעשות פוליש ללהב? טוב שהוא לא הגזים.

אבל, עשיתי.

ארגנתי חתיכת זכוכית (שארית של משהו), ניירות ליטוש יש לי די והותר בשלל גרעינים, אז הדבקתי, והתחלתי להשחיז אחד לפי ההוראות.

וואלה, נראה לי שאני לא צריך יותר לגעת באף אחד ממתקני ההשחזה שלי לסכינים, לפי התוצאה שקיבלתי מהאזמל. אתחיל להשחיז גם אותם בשיטה זו או דומה מאד. אהבתי.

תמיד אפשר ללמוד משהו חדש. תמיד. אם רק תהיה מוכן להשאיר את הסקפטיות בחוץ ואת הראש פתוח, תמיד תוכל לקלוט דברים חדשים.

מהיום אני בהחלט הולך להשתדל עוד יותר להשאיר את המנטליות של "אני יודע הכי טוב" מחוץ לדלת, אולי הקור יהרוג אותה סופית. איך אמרו איפה שהוא באינטרנט, אני כבר זקן מדי בשביל לדעת הכל.

חלק ב': ה-ח' ועונשו.

אז סיימתי היום סוף סוף

בעיקר שיגע אותי כי החלטתי שאני יודע הכי טוב ולא הלכתי לפי הסרטון שפישט את הבנייה בצורה מדהימה, אני כרגיל הסתבכתי ולקח לי מעל חודש לסיים את זה- פרוייקט קטן של כמה שעות, אם הכל היה הולך חלק בלאט.

אבל זה לא הלך חלק.

שבועיים מתוך החודש היו רק המתנה עד שהסיליקון יתייבש (כבר אמרתי שסיבכתי את זה יותר מדיי ללא צורך?...).

השאר היה מריחת זמן, אני מתעסק עם כמות לא קטנה של פרוייקטים בכל רגע במקביל. הרגל מגונה שצריך להפסיק איתו, אבל כל הזמן עולים לי עוד רעיונות לפרוייקטים, ואני מתחיל, ונתקע, ולא מסיים, ואז עולים לי עוד רעיונות...

חלק מהזמן שלקח לי היה שהחלטתי לבנות 2 כלי עבודה שאני צריך עבור כלל הפרוייקטים שלי, ועוד אחד קטן וחביב שנועד לשמור על כל אצבעותי במקום. אני מצרף תמונה של הנ"ל, יחד עם תמונה של הפטיש.

אבקש להימנע מבדיחות של "זה PATISH או FETISH?". תודה.

thor- hammer time.jpg

כלים.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אפרופו הגיבוב על רופאים שהיה פה תמול-שלשום, הנה משהו מעניין.

• אחראי פורום
פורסם

ברווז, אני לא מצפה ממך לאכול את הבולשיט הזה. יש שם אולי 2 סעיפים שהם טיפה מציאותיים וגם מנוסחים בדמגוגיה.

חוץ מהקטע של התולעים, אני מגדל תולעי רפואה כבר עשור, עושה מזה ימבה כסף.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אנחנו מדברים על מראה החיצוני,עד כמה שזכור לי היא כוסית כי יש לה תחת יפה או חזה גדול.

לא מכיר מישהי שהיא כוסית בגלל האישיות המדהימה שלה :o

רגע, לא מדברים על שמות שאנשים נותנים לילדות שלהם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ברווז, אני לא מצפה ממך לאכול את הבולשיט הזה. יש שם אולי 2 סעיפים שהם טיפה מציאותיים וגם מנוסחים בדמגוגיה.

חוץ מהקטע של התולעים, אני מגדל תולעי רפואה כבר עשור, עושה מזה ימבה כסף.

הסר דאגה מליבך.

אני לא נוהג לבלוע כל לוקש שאני נתקל בו. אבל, בכל לוקש יש גרעין של אמת...

ברוב המקרים, כתבות שמעוצבות ככה נועדו רק לגרום לתגובה רגשית על מנת שאנשים ימשיכו לרצות לקנות את העיתון\לחזור לבקר באתר.

וכמובן, אני לא שוכח לרגע שזה אולי נכון לגבי חו"ל אבל לא קרוב למדוייק לגבי ישראל.

אבל שוב, גרעין של אמת...

אגב, נסה לגדל תולעים למאכל, שם נמצא הכסף הגדול.

רגע, לא מדברים על שמות שאנשים נותנים לילדות שלהם?

כן, כמו "תולעת".

פורסם

בנצי,

אני פה עם בקשה טיפה מוזרה.

חברים עוברים דירה ואין להם מושג בעיצוב פנים.

יש ספות עור 2+3,טלויזיה 60" וזהו זה.

מצד אחד יש כניסה(אבל יש שם 4-5 מטר עד הסלון ובצד השני יש יציאה למרפסת.ריצוף בהיר.גם הצביעה תהיה כזו.

אודה לך מאוד אם תעלה לפה עיצובים שעשית/שנראים טוב זה מאוד יעזור :)

תודה

תפוח

פורסם

בוקר טוב :)

מכיוון שאני לא יודע אי זה נראה וכל מקרה הוא לגופו - אני ממליץ להכנס לאתר HOUZZ, יש להם גם אחלה אפליקציה.

אני נותן ללקוחות לשוטט באתר ולמצוא משהו שהם אוהבים , יש שם המון רעיונות.

haters will hate

פורסם
אגב, אחלה עבודה למעלה. נקייה.

אם אתה מתכוון ליצירות שלי, זו אשליית מצלמה...:lol:

מכיוון שאני לא יודע אי זה נראה וכל מקרה הוא לגופו - אני ממליץ להכנס לאתר HOUZZ, יש להם גם אחלה אפליקציה.

HOUZZ? נשמע כמו נביחה של רוטוויילר גרמני. :lol:

בהחלט אתר נחמד, תודה!

פורסם

אני נותן ללקוחות לשוטט באתר ולמצוא משהו שהם אוהבים , יש שם המון רעיונות.

אתם חבורה של ז*נות מפונקות!!!

MEDIA ROOM

FAMILY ROOM

LIVING ROOM

אצלנו משלבים הכל ביחד.

• תוכן חדש...