Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי במערכת יחסים +- 6 שנים. באות והולכות, הבעיה אצלי, זה בטוח. בגיל 29 אני מחכהשתבוא אחת שתשנה את הפרספקטיבה, אבל אם היא צריכה להיות מוכנה לזה שילדים לא יהיו. לא רוצה. לא צריך.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטלפון מצלצל, מהמספרים האלה שלא עונים להם. עניתי.

שלום זאת רוני (שם בדוי) ממילואים, אני צריכה לוודא פרטים. אתה גר ב(הכנס שם של מקום המגורים הקודם שלי)?

לא, כבר שנה לא. גם עדכנתי אתכם כבר.

טוב נו, זה לא רשום אצלנו, אני צריכה לעדכן שוב.

עכשיו את תתחילי לשלוח אותי לחפש פקס, אין לי זמן לזה

לא לא, שלח לי בוואטסאפ

הופה! התקדמתם! אין בעיה, רק תוכיחי לי שאת באמת מהקישור, תני לי את הפרטים שיש לך. (מקריאה, הכל הגיוני).

(שולח בוואטסאפ)

טקסט מרוני: אתה יכול אולי לשלוח לי תמונה של מכתב שנשלח אליך?

(מצלם כתובת ממכתב, שולח)

אני צריכה תמונה של כל המעטפה

(מצלם, שולח) רוני, אם הייתי יודע שאת כזאת נודניקית כבר הייתי שולח פקס

חחחחח, זה לא אני זה צה״ל!

צה״ל חזק

אוסף של אייקונים נקרעים מצחוק מרוני

תיעוד אמיתי לחלוטין.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת הבעיה, הוא לא ביקש שתשלח לו תמונה שלה בחזרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השמות שהעלתי מוזרים לי קצת.

השמות של הבנים נשארים פחות או יותר אותו דבר ב30 שנה האחרונות.

השמות של הבנות מצד שני לא ברורים לי-תמר?!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף תמר מגויאבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מנהלים, חוק חדש:

מהיום אם מדברים על בחורה ספציפית יש לצרף תמונה שלה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רופני, מי עושה דיטיילינג לרכב בפורום? מחפש משהו בקטנה לרכב יחסית חדש, שיראה מה צריך ויעשה. תודה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זיווה, שם של מחלה ואוכל בו זמנית. שם מסריח!

רופני תענה לי, זה חשוב לי לאוטו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ההטרדות הטלפוניות של המילואים...אין כמוהן, מזל שאני לא עונה לחסוי. לפני כמה שבועות התקשרתי אליהם לסדר איזה עניין, החיילת החביבה ביקשה שאטלפן בעוד כשעה כי היא לא יכולה לטפל בזה. מבט זריז בשעון גילה כי השעה 12 וכמה דקות, "תני לי לנחש, כולם בארוחת צהריים ואת הכי צעירה?", בינגו.

אם אני כבר מגובב, הרבה זמן לא גובבתי, כרגיל האקדמיה מוציאה כל חשק לקרוא ולכתוב ובכלל בתקופה האחרונה אני כל הזמן עייף וקצת מדוכא, לא ברור למה. אין לי כח שוב ללכת לעשות בדיקות רפואיות ופסיכולוגיות למינהן כדי לגלות שאני "נורמטיבי לחלוטין", זה בכלל מדכא. וחבל, כי היו לי המון סיפורי כשלונות שלוקו היה עף עליהם ומרגיש קצת יותר טוב עם עצמו וטחוריו. ואז בכלל היה הסיפור הזה עם אריק, שאני יכול לכתוב עליו המון ועל כמה ליווה אותי ואיך זה תמיד מרגיש שאני היחיד שמכיר את האלבומים האחרונים שלו אבל כל כך הרבה מילים נכתבו ונחפרו והוא בסה"כ רצה לראות את אליפות העולם באתלטיקה בינונית. ועכשיו ספי, שאני מודה ששאבתי לא מעט השראה ממנו בשימוש המופלא בהומור במצבים מחורבנים ובתקופות קשות תמיד משתמש בהומור שחור חזק חזק, כמעט כמו צה"ל.

בקיצור, כבר הרבה זמן שאני מרגיש כבוי, בלי משהו שמדליק אותי, מיואש מכל דבר עוד לפני שהתחלתי, אבל נראה לי שזה בדרך להיגמר. ולכבוד האנלוגי - אני לא יודע אם עמיר לב הוא כוס התה שלך, אבל תמיד שהוא מארח גיטריסט טוב אז הקטע הזה הוא ההיי-לייט של ההופעה.

http://www.youtube.com/watch?v=rrw-GgdzagI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

היה פה לפני אי אלו עמודים דיון על האנונימיות, האינטימיות ושאר המעורבות האישית בגיבוב. יצא לי לחקור קצת קהילות אינטרנטיות וזה נושא מאוד מעניין מבחינתי. בלי להיכנס ליותר מדי חפירות רציניות באמצע הגיבוב אני כן רוצה לומר שפורום אוף-טופיק כאן הוא מעניין מאוד ברמה הקהילתית ואחת הקהילות המרשימות שנתקלתי בהן במיוחד בהתחשב בהשפעות הרבות שלו על אנשים מחוץ לאינטרנט ובעובדה שלא מתקיימים באמת מפגשי פורום יזומים ושהוא במקורו לא ליבת האתר.

ותמר זה שם תנכ"י, ממש כמו סיסרא.

פורסם

מה זה בקטנה ?

חובבים שעובדים בזה (הם מצויינים אבל זה לא המקצוע העיקרי המחירים [כנראה לא בדקתי איתם] בהתאם) יש את tamir fr וm.l. (שנמצא ברחובות ואני לא זוכר אם יש לו מכונת פוליש), יש גם את Epidemix שהוא דיטיילר (עד כמה שאני יודע).

אני לא חושב שיש עוד שעושים "עבודות חוץ" אבל אם אתה רוצה רק אוטם ופלסטלינה תעשה לבד.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כמה כסף נהוג להביא לחתונה של הבוס שלך? אני מגיע לבד. בחור צנוע. לא רוצה להרגיש קמצן אך מצד שני אני מסובך כלכלית כרגע.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...