Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רופני - לא כתבת שסבא שלך מבין בדברים? לך אליו, ואל תתמהמה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל האנשים שלא מסוגלים לעכל שניצל בלי להחנק/ בני זוג שהחליטו לפרק ת'חבילה וזורקים אחד על השני סירים רותחים מלאים בכל טוב/ ילדים שהחליטו לפתח אלרגייה למלוואח של הסבתא דווקא היום/ אנשים שלא מסוגלים לעלות במדרגות בלי למעוד וליפול 15 מדרגות לאחור/ ועוד ועוד ועוד.

פורסם

ההודעה הבאה של רופני:

"טוב, אז נשרו לי האצבעות, לא משהו קריטי כי חלק עדיין מחוברות עם פיסת עור לכף היד, אני חושב שיש סיכוי שזה מהמי חרא שאני מתעסק איתם כל היום והפצעים הפתוחים שהיו לי. שבוע הבאה אגש לרופא ואעדכן, בנתיים הנה תמונה".

רופני, אני לא מרבה להגיד זאת וגם בגילי ה"מופלג" אני עדיין גיבור ולא הולך לרופא, אבל אתה מתאר משהו חריג.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

רופני, סבא וסבתא לא גרים בקיבוץ/מושב שיתופי? בדרך כלל במקומות כאלו יש אחות ולפעמים אפילו רופא שאפשר לגשת אליהם לפני המיון.

ותשמור על הידיים שלך, עוד כמה חודשים תצטרך להרוס אותם עם טנקים.

ולוקו, באופן כללי חוץ מזה שלהגיע למיון זה לא משהו, אם יש לך בעיה שדורשת אישפוז אבל לא דחופה מספיק אז להגיע מחמישי בצהריים והלאה למיון זה די באסה.

פורסם
ההודעה הבאה של רופני:

"טוב, אז נשרו לי האצבעות, לא משהו קריטי כי חלק עדיין מחוברות עם פיסת עור לכף היד, אני חושב שיש סיכוי שזה מהמי חרא שאני מתעסק איתם כל היום והפצעים הפתוחים שהיו לי. שבוע הבאה אגש לרופא ואעדכן, בנתיים הנה תמונה".

רופני, אני לא מרבה להגיד זאת וגם בגילי ה"מופלג" אני עדיין גיבור ולא הולך לרופא, אבל אתה מתאר משהו חריג.

:lol::lol::lol:

פורסם

נשבע שsoundcloud זאת אחת האפליקציות הטובות ביותר לאייפון !

תגידו לעשות את הת.ז ביומטרית? ראשון אני שם בלשכה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם (נערך)

איזה לחוצים, אני יכול להגיד שיצאתי מהבית אבל למיון זה לא היה (אולי מיון לנפש) השקת אלפא ג'וליה (אני חושב, לא ממש הקשבתי) פגשתי חברי פורום, ראיתי מכוניות, אני מלא בריח של דלק, סחבתי גם את אח שלי לשם והחיוך לא יורד לו מהפנים.

יום ראשון אני הולך לרופא, סבא שלי ראה את הידיים ואמר לשים קרם, שמתי את הידיים במים נעימים סבון ושמן זית, שמתי את המשחה וזהו כרגע.

אמא שלי התקשרה שוב לסבא שלי שטען שאפשר לקחת אנטביוטיקה (הוא טוטאלי, או שחור או לבן, או שהוא אומר שאין כלום או שהוא שולח אותי לקחת אניביוטיקה).

אגב, בהשקה איזה סתומה עברה לידי והתיק שלה פגע לי ביד והתחלתי לדמם (אבל הרבה יחסית, לא טיפה שיוצאת), במקרה ראיתי את פרנקוס הראיתי לו את היד עם הדם והכול ואפילו הוא אמר שזה די מגעיל. (תכף אני מעלה תמונות).

ugy2udat.jpguqupyna8.jpg

אגב פחות כואב לי (אולי זה שלב ראשון של נשירה ?)

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

פרנקוס. הוא ירד לבונקר כבר לפני מספר שבועות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התמונות עושות לידיים של רופני טוב, בתכלס הם זוועה.

אני עדיין אוכל את עצמי אם לקנות לעצמי את הדוקאטי המוגבל או לוותר על הרעיון.

כסף יש לך, אבל אני מתקמצן, חבל על 60 אלף פחות...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...