Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני מופתע מזה שמכבי המשיכו לנצח (והפעם 50 השקלים נשארו אצלי כי לא התערבתי, ואם הייתי מתערב - הייתי מניח שמכבי דווקא יפסידו).

לא יצאת חמור, כי גם המאמן של קובאן לא ידע עם מי הוא עולה בחמישייה...

וואלה, כנראה קובאן זו באמת קבוצה קקה ובלי סנטר אמיתי (הנדריקס לא סנטר. מאריץ' - אולי מיליונר אבל סתם עגלה).

מי שרצה יותר - ניצח, כולל הפצוע / הפצוע האנגלי (מה זה משנה).

ובאמת - אם ריאל לא לוקחת את הגביע השנה - זו תהייה סנסציה גדולה. האבו-זקן (רודריגז) - מזמן לא היו כמוהו (גם שחקן וגם זקן...).

אי אפשר לדעת עם המכבי האלו. באמת שאי אפשר. יום אחד הם נראים מעולה נגד גלאטסאריי, ואחרי זה בקושי מנצחים את הפחים מקובאן. איזה מזל שסופו נתן ערב ענק. כל הכבוד לו שהוא עלה ונלחם כמו שרק הוא יודע. אני מעריץ את מוסר העבודה של השחקן הזה, פשוט תותח.

קובאן- באמת שהם קבוצה מטומטמת. יש שם את הנדרקיס שהוא שחקן מצוין, ואת סימון שהוא גארד שמבצע המון פעולות חכמות. אני לא יודע למה הוא משחק כל כך מעט בהשוואה לקליינטיס. כל פעם שהוא עלה קובאן עשו משהו טוב.

סה"כ מכבי נראית לא רע עכשיו. בשבועיים יש לה שני משחקים שעל הנייר נורא קלים (ז'לגיריס ופרטיזן). ז'לגיריס זה באמת קל, פרטיזן יכולה להיות מוקש (מה שבד"כ קורה למכבי). אחרי שני אלו, שמכבי באמת חייבת לנצח, מגיעים שלושה משחקים חשובים מאוד. ריאל , צסק"א ובאיירן. 2 נצחונות ומכבי חזק בתוך המאבק על מקומות 1-3. פחות מזה ומכבי תהיה בבעיה.

מי שולב?

:lol:

איך הגב?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
רופני, תגדל, על הדרך תגדל קצת שפם וזקן ותתחיל לנהוג כמו בן אדם. אח"כ נתראה במסלול :-P

כבר יש לי זקן, אבל אני מתגלח פעם בשבוע (שזה הרבה יחסית לפעם בחודשיים שהיה בהתחלה) :lol:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כן, זה אני, תמונת פרופיל מכוערת (עכשיו אני נזכר שתפוחי [איפה הוא נעלם באמת?]היה אמור להגיע ועושים בוק לתמונה חדשה) ותמונת רקע ששומאכר הכריח אותי להחליף (אני חושב שזה היה בגיבוב גם).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

איך זה שרק לפני שבוע וחצי עזבתי את ת״א, ועכשיו היא מרגישה כ״כ זרה? או שאף פעם לא השתלבתי, או שבאמת כבר הגיע הזמן לעזוב.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מבין אותך לגמרי, אני אותו דבר.

אחרי היום סיירות נסע איתי ברכבת איזה מישהו מקיבוץ באיזור שלך (אני לא זוכר איזה אבל יש שם בין השאר מכוורת [דבש]) בקיצור, דיברנו על כמה העיר שונה מהקיבוץ (הוא בתור קיבוצניק שלא מכיר את העיר ואני בתור עירוני שמכיר את הקיבוץ), הגענו למסקנה שקיבוץ זה יותר טוב ותל אביב זה איכס, משהו שם לא מסתדר לי.

אם הייתי יכול הייתי עובר עכשיו לאיזה קיבוץ, עם חניה וגראג' ענק (או לפחות חניה וסככה גדולה), אין כמו לקום בבוקר ולהריח רפת.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...