Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באולינג - לעשירים בלבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בספונטניות לבאולינג בראשון לציון, לפני כמה שנים הוסיפו משחקיה ושם הכסף הגדול שלהם.

ביסודי כמעט כולם היו חוגגים שם ימי הולדת, היינו מקבלים שני משחקים ובמקרים נדירים היינו מקבלים את השלישי גם. ואיך אפשר בלי פיצה ובלון הליום קשור ליד.

המשחק נגמר מהר מאוד וככה ברבע שעה שורפים 30 ש"ח לאדם.

הגעת לבאולינג ולא ניסית את המשחקיה? לא קיים דבר כזה! אז הלכתי למשחקיה, כדי להנות במשחקים תצטרך להמיר את השקלים לאסימונים. (לדעתי מדובר פה בפסיכולוגיה - אתה לא מרגיש שאתה מבזבז כסף אלא אסימונים! אתה שם אסימון במשחק ומפסיד, אומר טוב נו זה רק אסימון נכניס עוד אחד! (אתה מתעלם לרגע מהשקל ומייחס חשיבות רק למטבע המיוחד).

רוב המשחקים עולים 2-4 אסימונים, וככה הלכו להם 100 ש"ח. נחמד לבקר במקום כזה פעם ב... אז לא אכפת לבזבז קצת.

משחקים כאלה ממכרים מאוד, לכן כדאי להקציב סכום שאותו לא תעבור.

פורסם

No shit...

היה לי באולינג משלי וראיתי על כמה שטויות אנשים מוציאים כסף.

צריך לדעת פשוט לקראת מה אתה הולך.

האמת היא שכששמתי יותר מכונות משחק, מבחינת מסחרית הן היו הרבה יותר רווחיות מאשר הבאולינג עצמו.

בבאולינג אנשים באים ואפילו מבקשים הנחה בלי בושה אבל הם לא יכולים להתווכח עם כמה שקלים אז הם יוציאו כפול 3 על משחקי וידאו מאשר על משחק באולינג.

אגב, אני חושב אולי על לארגן ערב באולינג של חברי פורום באזור המרכז.

יכול להיות מעניין.

והכדור שלי ממש צריך קצת אימון כי כבר שנה שאני לא נוגע בו.

יש מצטרפים?

פורסם
נסעתי בספונטניות לבאולינג בראשון לציון, לפני כמה שנים הוסיפו משחקיה ושם הכסף הגדול שלהם.

ביסודי כמעט כולם היו חוגגים שם ימי הולדת, היינו מקבלים שני משחקים ובמקרים נדירים היינו מקבלים את השלישי גם. ואיך אפשר בלי פיצה ובלון הליום קשור ליד.

המשחק נגמר מהר מאוד וככה ברבע שעה שורפים 30 ש"ח לאדם.

הגעת לבאולינג ולא ניסית את המשחקיה? לא קיים דבר כזה! אז הלכתי למשחקיה, כדי להנות במשחקים תצטרך להמיר את השקלים לאסימונים. (לדעתי מדובר פה בפסיכולוגיה - אתה לא מרגיש שאתה מבזבז כסף אלא אסימונים! אתה שם אסימון במשחק ומפסיד, אומר טוב נו זה רק אסימון נכניס עוד אחד! (אתה מתעלם לרגע מהשקל ומייחס חשיבות רק למטבע המיוחד).

רוב המשחקים עולים 2-4 אסימונים, וככה הלכו להם 100 ש"ח. נחמד לבקר במקום כזה פעם ב... אז לא אכפת לבזבז קצת.

משחקים כאלה ממכרים מאוד, לכן כדאי להקציב סכום שאותו לא תעבור.

אם זה מה שקורה לך בבאולינג ובמשחקיה, אני מציע לך להתרחק מקזינו כמו מאש אם מזדמן לך אחד כזה בטיול בחו״ל :shock:

פורסם

פרנקוס - אשמח להצטרף, אם רק אהיה בארץ באותה תקופה.

לגופו של עניין - המכונות אולי מכניסות יותר מהבאולינג, אבל כסף גדול אין שם מאז אמצע שנות ה-90. ילדים כבר לא יוצאים לארקייד כמו פעם כשאפשר לשבת בבית ולשחק במחשב או בקונסולה (או לאחרונה אפילו בטבלט). מנסיוני רוב הבאולינגים האלה נראים מרופטים וטחובים, כאילו מאז אותן שנות ה-90 לא חידשו ולא החליפו בהם כלום. הכדור אמנם עדיין מחליק על המסלול ומפיל פינים, אבל מכל בחינה אפשרית אחרת (כח אדם, אוכל/שתייה, אווירה כללית) חוויית הביקור שם היא על הפנים ובזבוז גמור של כסף.

פורסם

אם ככה אז כנראה ביקרת רק בסניפים ישנים כמו שאתה מתאר. בראשל"צ תמיד מפוצץ באנשים ובילדים שלא עוזבים את המשחקים לרגע. חווית הביקור טובה מאוד, תמיד תצא בהרגשה של כיף. והמקום יפה ומסודר, ודואגים לחידושים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הקטע הזה של אסימונים שאי אפשר להמיר אותם חזרה לשלקים בקופה- גאוני. ככה גורמים לאנשים להוציא יותר כסף. המכונות משחק האלה זה פשוט הימורים חוקיים.

חשבתי פעם על העסק המושלם: משחקייה כזאת עם אסימונים ומטמוניות משולבת עם פאב. במקום לזכות בשטויות סוג ז' לילדים תוצרת סין אפשר לזכות בעוד שתיה. כמה שהלקוחות שיכורים יותר- ככה הם ימירו יותר כסף לאסימונים.

infinite money!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני דווקא רוצה באולינג ישן, ולא סתם ישן, אלא את ההוא מביג לבובסקי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

^^

Jesus...

ענק!

http://www.youtube.com/watch?v=p6z0Zay9itk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Derish,

+1

לפני 20 שנה, כשהייתי בן 15, אכן זה היה להיט היסטרי.

שנים כבר המקומות שאז הכרתי ממוקמים בקניוני רפאים וכמעט ריקים מאדם, מלבד ימי הולדת דביקים.

פורסם

אני רק שאלה - מישהו יודע קרה לבאולינג רמת גן?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אם ככה אז כנראה ביקרת רק בסניפים ישנים כמו שאתה מתאר. בראשל"צ תמיד מפוצץ באנשים ובילדים שלא עוזבים את המשחקים לרגע. חווית הביקור טובה מאוד, תמיד תצא בהרגשה של כיף. והמקום יפה ומסודר, ודואגים לחידושים.

על איזה באולינג מדובר? על הזה באיזור התעשייה הישן? (פלאנט באולינג) או על הבאולינג מאחורי קניון הזהב (אם עדיין קיים.. לא הייתי שם שנים)

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
אני רק שאלה - מישהו יודע קרה לבאולינג רמת גן?

פשטו את הרגל לצערנו.

חבל, לא הייתי שם מהמפגש האחרון שלי אולי, לפני 5 6 שנים, היה יכול להיות אחלה מקום למפגש לפורום.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כשנוסעים לקזינו מקציבים סכום שאותו לא עוברים ורצוי מזומן.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הכלל שלי בקזינו זה להשאיר את הארנק באוטו ולהסתובב עם כמות מוגבלת של כסף.

ברגע שאני נכנס לשם אני מחשיב את הסכום הזה כאבוד, כי מבחינתי זה כמו דמי כניסה.

אם חלק ממנו לא מופסד, הכל בסדר ואני מבסוט כי יצאתי ברווח.

• תוכן חדש...