Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באולינג - לעשירים בלבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכלל שלי בקזינו זה להשאיר את הארנק באוטו ולהסתובב עם כמות מוגבלת של כסף.

ברגע שאני נכנס לשם אני מחשיב את הסכום הזה כאבוד, כי מבחינתי זה כמו דמי כניסה.

אם חלק ממנו לא מופסד, הכל בסדר ואני מבסוט כי יצאתי ברווח.

הייתי בוגאס-חוויה מדהימה.

הלכתי עם 2000$ לקזינו,הכפלתי את הסכום ואז הפסדתי את ה2000 שהרווחתי :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אנשים לא יודעים לשחק בקזינו, סופ"ש האחרון, אני בסיזר, שישי בערב יורד לקזינו בשעה 9, מכניס 20 לאיזו מכונה ומוציא 68 דולרים, עובר למכונה אחרת ויוצא עם 110, ככה אני מתחיל תמיד, מקציב לעצמי 100 בשטרות של 20, משחק במכונות עד שאני מגיע ל100 ואז עובר לרולטה, ברולטה שיחקתי עד 4 בבוקר, ז'יטונים של דולר על שולחן של 10 לסיבוב, לא מתפרע ועושה הכל מחושב, כל הלילה שותה דרמבוי בחינם ומשחק עדיין עם ה20 שהפכו כבר ליותר מ200. ביום למחרת מתייצב באותו השולחן אחרי ארוחת הבוקר, לידי מתיישב בחור מכווית עם ז'יטונים של 100, 1000 ו5000, התחברנו, בקבוקי שמפניה בשולחן, והיום ברולטה הסתיים עם שירות חדרים מפנק על חשבון המלון (סטייקים, אלכוהול ומה לא), ארוחת ערב מפנקת וסיבוב קניות עצבני בקניון שבסופו חזרתי הביתה עם כפכפים שעולים כמעט $500, תודה רבה רולטה, אני אוהב אותך!

haters will hate

פורסם
אנשים לא יודעים לשחק בקזינו, סופ"ש האחרון, אני בסיזר, שישי בערב יורד לקזינו בשעה 9, מכניס 20 לאיזו מכונה ומוציא 68 דולרים, עובר למכונה אחרת ויוצא עם 110, ככה אני מתחיל תמיד, מקציב לעצמי 100 בשטרות של 20, משחק במכונות עד שאני מגיע ל100 ואז עובר לרולטה, ברולטה שיחקתי עד 4 בבוקר, ז'יטונים של דולר על שולחן של 10 לסיבוב, לא מתפרע ועושה הכל מחושב, כל הלילה שותה דרמבוי בחינם ומשחק עדיין עם ה20 שהפכו כבר ליותר מ200. ביום למחרת מתייצב באותו השולחן אחרי ארוחת הבוקר, לידי מתיישב בחור מכווית עם ז'יטונים של 100, 1000 ו5000, התחברנו, בקבוקי שמפניה בשולחן, והיום ברולטה הסתיים עם שירות חדרים מפנק על חשבון המלון (סטייקים, אלכוהול ומה לא), ארוחת ערב מפנקת וסיבוב קניות עצבני בקניון שבסופו חזרתי הביתה עם כפכפים שעולים כמעט $500, תודה רבה רולטה, אני אוהב אותך!

בנצי אתה מיוחד.

חלק מהריגוש זה לשים 200 דולר ולא 2 דולר...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

היתי שם חודש שעבר עם חברים, 5 אנשים במשחק עשינו 4 משחקים - 3 שעות.

בעקרון הכי כיף לשחק כמה חברים יחד. לא עם חבר בודד.

יצא לנו 2 משחקים והשלישי חינם.

50 שקל ועוד איזו בירה בקטנה, 60 +-

Opel Adam S 2017

פורסם

באולינג רמת גן נסגר עקב חובות של הבעלים. ואגב הוא היה מול המקום המפגש של הפורום אודיו.

באולינג למי שכתב שזה יקר.

שינסה לחשוב איזה עלויות יש למקום. ואני לא מדבר על ההקמה.

אולם באולינג זה 1000 מטר ומעלה!! ויש מקומות של 1200-1400 אפילו 2000 מטר.

תעשה חשבון איזה שכירות / חשמל (מזגנים. תאורה. ועוד) / עובדים ועוד.

זה משחק כייפי. שאפשרי לשחק 4 אנשים ובכיף לשרוף שעתיים. (3 משחקים)

הכול תלוי בגישה של בעל המקום. וביחס של העובדים.

הגישה של הקהל תהיה בהתאם לאופי שהמקום ישדר. היחס של העובדים. וכמובן שהמקום יהיה נקי / מטופח / יפה.

ואז נעים להיות בו. ולא מרגישים שבאים ל"שרוף" כסף. יותר שבאים לבלות.

גילוי נאות.

הכותב בונה בימים אלו אולם באולינג.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
באולינג רמת גן נסגר עקב חובות של הבעלים. ואגב הוא היה מול המקום המפגש של הפורום אודיו.

באולינג למי שכתב שזה יקר.

שינסה לחשוב איזה עלויות יש למקום. ואני לא מדבר על ההקמה.

אולם באולינג זה 1000 מטר ומעלה!! ויש מקומות של 1200-1400 אפילו 2000 מטר.

תעשה חשבון איזה שכירות / חשמל (מזגנים. תאורה. ועוד) / עובדים ועוד.

זה משחק כייפי. שאפשרי לשחק 4 אנשים ובכיף לשרוף שעתיים. (3 משחקים)

הכול תלוי בגישה של בעל המקום. וביחס של העובדים.

הגישה של הקהל תהיה בהתאם לאופי שהמקום ישדר. היחס של העובדים. וכמובן שהמקום יהיה נקי / מטופח / יפה.

ואז נעים להיות בו. ולא מרגישים שבאים ל"שרוף" כסף. יותר שבאים לבלות.

גילוי נאות.

הכותב בונה בימים אלו אולם באולינג.

איפה בארץ? מחפש עובדים? (לא בשבילי, אבל יכול להפנות כוח אדם איכותי)

בהצלחה!

ובאולינג זה משחק מאוד כיפי, ואפשר בקלות לשרוף כמה שעות במשחק.

פורסם

רק אני חושב שזה אחד המשחקים הכי משעממים שיש?

אני זוכר שלפני שנה הלכנו כמה חברים והיה מבצע של שלם על 2 משחקים וקבל 3. הלכנו על זה.

לקראת סוף המשחק השני כבר התחיל לשעמם, באמצע המשחק השלישי כבר נטשנו... לא נראה לי שאני חוזר לבאולינג בזמן הקרוב. :-(

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני זוכר שלפני שנה הלכנו כמה חברים והיה מבצע של שלם על 2 משחקים וקבל 3. הלכנו על זה.

לקראת סוף המשחק השני כבר התחיל לשעמם, באמצע המשחק השלישי כבר נטשנו... לא נראה לי שאני חוזר לבאולינג בזמן הקרוב. :-(

באמת ? זה דווקא נחמד ומצחיק, אתה לוקח קצת פסק זמן באמצע... לא כזה רע.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

שמע, עם איך שאתה מציג את זה ("סופ"ש האחרון, אני בסיזר") זה נשמע טריוויאלי כמו לקפוץ ביום שישי לנגב חומוס ביפו :-D

פורסם

על גולף שמעת?

haters will hate

• תוכן חדש...