Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מחפש אוטו שיהיה חסכוני לשימוש אך יחד עם זאת עם איכות נסיעה טובה כוח מספיק ומזגן חזק. תקציב סביב 25 אלף שקל.

נתקלתי בבורה דיזל מנוע 1900 100 כ"ס אוטומטית עם 150 אלף קילומטר רכב נראה שמור, יד ראשונה.

אם הרכב היה ידני הייתי קופץ עליו אבל קצת מרתיע אותי שהתיבה אוטומטית. מה דעתכם? איך התיבות האוטומטיות בדגם הזה? ובמקרה של כשל? מישהו יודע לתקן ברמה או לחילופין, מה עלותהחלפה של תיבה?

תודה רבה, אסף.

פורסם

במקרה של כשל חלילה,יש מוסכים שיודעים לטפל בתיבה הזו: בחולון אאל"ט יש את מוסך אדמונד,בפ"ת יש את גירים אוטומטיים צומת סגולה (ספי ויניב)-תיקון/שיפוץ יכול לעלות לא מעט כסף (6000-13000 ומעלה,וחמש ספרות יקר מאוד במוסך היבואן)-תלוי מה מחליפים ומה הבעיה.

מה שחשוב יותר שתבדוק הוא את עניין הק"מ,שלפחות לטעמי נמוך מידי לרכב דיזל עד כדי חשד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מצטרף,

הקילומטראז' חשוד.

תנסה לחפור יותר בהיסטוריה, כמה ידיים, מסמכים, השימוש שנעשה באוטו וכד'.

בגדול אפשר לקחת את הבורה למוסך רון בתל אביב, תבדוק את מצב הגיר והאם הוסיפו לו קולר חיצוני.

• תוכן חדש...